Uitslag kleurenblindheid zelftest

Start met KetoX

Hieronder kun je de antwoorden vinden van de kleurenblindheid zelftest. Wil je de test (nogmaals) uitvoeren klik dan hier om de kleurenblindheid zelftest te starten.

A = 25

B = 29

C = 45

D = 56

E = 6

F = 8

Foutloze Uitslag

Heb je alle getallen goed gezien dan kun je normaal kleuren kunt onderscheiden.

Geen Foutloze Uitslag

Heb je niet alle getallen goed gezien. Dan betekent dit dat je verminderd kleuren ziet. Wanneer je kind verminderd kleuren ziet kan dat van belang zijn voor de beroepskeuze. Bij sommige beroepen is kleurenblindheid storend en een reden voor afkeuring. Zonodig kan tijdig een beroepsspecifieke test worden afgelegd.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.