Obesimed Forte

Afvallen in 2021

Oproep: Heb je ervaring met Obeimed ? laat dan hier een reactie achter.

Wat is Obesimed® ?

Obesimed® is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van licht tot extreem overgewicht van volwassenen en kinderen vanaf obisimed10 jaar. Gebruik van Obesimed voorkomt een overmatig eetgedrag, ondersteunt een evenwichtig eetpatroon en leidt tot substantieel gewichtsverlies. Het actieve ingrediënt van Obesimed® absorbeert grote hoeveelheden water en vormt een natuurlijke substantie, die de maag vult. Dit geeft een vol gevoel en draagt daardoor bij aan verzadiging tijdens de maaltijd en de periode erna. Obesimed® verlaagt het tempo waarmee het voedsel de maag verlaat door de vorming van een viskeuze gel matrix. Het bevordert de verzadiging van de maag, waardoor extreem overgewicht wordt voorkomen en een ander eetpatroon wordt aangenomen. Daarnaast verlaagt het middel het cholesterolgehalte en geeft het verlichting bij obstipatie. Het actieve ingrediënt van Obesimed  is een natuurlijke vezel, die niet door het lichaam wordt opgenomen en verteerd. Obesimed® is een medisch hulpmiddel klasse IIA.

Ervaring met Obesimed Forte

Heb je ervaring met Obeimed? Vragen of suggesties? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.