Tussenstand EditieNL Dieet-test

Afvallen in 2021

EditieNL is op zoek naar de nieuwe Sonja Bakker, daarom worden heeft een speciaal testpanel drie dieet vormen door onder de loep genomen. De testpersonen zijn nu een week bezig en vandaag is de tussenstand bekend gemaakt:

De Hormoon Factor

Natascha was in eerste instantie wat aangekomen, na flink doorbijten is ze van 109kg naar 102.4kg gegaan. In totaal is ze dus 6.4kg afgevallen

Het Anders Gezonde Voeding Dieet

Een gezellig echtpaar test dit dieet. Hans is van 107kg naar 103.4kg gegaan, en is dus 3.6kg afgevallen. Zijn vrouw Yvonne is met hetzelfde dieet van 64kg naar 62.1kg gegaan. Een mooi resultaat, Yvonne is toch 1.9kg afgevallen.

Het BEP Dieet (Beter Eet Patroon)

Het laatste dieet wordt door de goedlachse Speranza getest. Ze begon de test met een gewicht van 82kg en heeft als doel om 10 kilo kwijt te raken met het BEP dieet. Speranza is goed op weg met BEP want na een week blijft de weegschaal staan op 76,6kg. Speranza is dus 5.4kg afgevallen.

Natascha heeft met ‘de hormoonfactor’ het meeste afgevallen. Wel moet in acht genomen worden dat ze een hoog startgewicht heeft. Volgende week volgt de uitslag van deze test.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.