Turbo Low Carb Dieet

Het Turbo Low Carb Dieet is een dieet waarbij snel afvallen voorop staat. Het Turbo Low Carb Dieet word ook wel het blitsdieet genoemd, omdat het snel reseltaat oplevert.

Het Turbo Low Carb Dieet is een manier van afvallen en tegelijkertijd genieten. Het Turbo Low Carb dieet voorziet het lichaam van alles wat het nodig heeft, maar daarnaast zorgt het dieet ervoor dat het ook zeer lekker is (dus geen vieze sapjes en shakes).

Het Turbo Low Carb Dieet zorgt dat de combinatie van waardevolle eiwitten en de juiste koolhydraten samen gaan in het lichaam, waardoor men snel gewicht verliest. In een week tijd kan men met het Turbo Low Carb Dieet tot 3 kilo verliezen. Niemand wil een jojo-effect, door het volgen van het Turbo Low Carb Dieet voorkom je het jojo-effect en smult u uzelf slank.

De eiwitrijke voedingsmiddelen in het Turbo Low Carb Dieet zorgen voor een voldaan gevoel en zorgen ervoor dat eetbuien niet meer aan de orde zijn.

Bestel dit boek bij bol·com

Feel good ! / Het turbo low-carb dieet
Feel good ! / Het turbo low-carb dieet
Sonja Muller

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Paperback | 48 Pagina’s | Centrale Uitgeverij Deltas | 2006
ISBN: 9044711741

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

1 reactie

 1. Op de sportschool is mij aangeraden om whey eiwitten te nemen om mijn spieren te onderhouden en sneller af te vallen.
  Ik bestel nu deze op internet: whey eiwitten voor spieren en dieet

  Is dit een goede keuze en is het uberhaupt goed om whey eiwitten te nemen?
  Ik neem ze nu ’s ochtends tussen de maaltijden en na het sporten al ik thuis kom

  Gegevens:
  35 jaar
  81 kilo
  ik sport 3x in de week (met gewichten en cardio)

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.