Trimgel en Trimcaps

Afvallen in 2021

De dieet-markt is volop in beweging. Een nieuwkomer is “Trimgel Slim 3-D” waar zelfs de volslanke Oprah Winfrey in haar show over heeft gebabbeld. Wat mag je verwachten voor een tube van 250ml waar je ruim 30 euro voor uit je portomonee mag trekken?

De afslankgel Trimgel Slim 3-D is gebaseerd op o.a. de Zuid-Afrikaanse cactussoort Hoodia Gordonij en de afslankhype uit Amerika: Geraniumolie. Deze bestanddelen zorgen ervoor dat onderhuidse vet ophopingen weg gaan zonder op dieet te zijn.

Bewezen

Nadat Trimgel Slim 3-D klinisch is onderzocht was bewezen dat de opname van met name geraniumolie de werkzaamheid van 3-D vergroot in de aanval op overtollige kilo’s.

Volgens Trimgel zorgt de combinatie van zes unieke stoffen in de Trimgel Slim 3-D, verwerkt in een etherische gel voor vetverbranding en het verdwijnen van een hongergevoel. Hierdoor verwijnt bij het gebruik van Trimgel Slim 3-D de drang naar tussendoortjes die dik kunnen maken en wordt minder eten een automatisch gevolg.

Jouw mening over telt!

Wat is jouw ervaring met Trimcaps? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Werking Trimgel Slim 3-D

Trimgel Slim 3-D smeer je direct aan op de probleemgebieden waar het vet zich ophoopt: o.a. bij de buik, bovenbenen en heupen. Of je nu op vakantie bent, gaat slapen of op het werk bent, het schijnt dat je lichaam de hele dag dóór wordt getrimd door de werking van Trimgel Slim 3-D zonder dat je het in de gaten heeft. Hoe klinkt dat?

Trimcaps

Mocht je niet van smeren houden, dan kun je altijd nog slikken. De heilzame natuurproducten hebben ze ook in een pilletje gestopt. Makkelijk toch?

Waarschuwing

De Trimgel Slim 3-D gel en de werkende stoffen worden door het lichaam goed verdragen. Overgevoeligheid bij het gebruik van Trimgel Slim 3-D gel is tot op heden nog niet bekend. Men raad aan de Trimgel Slim 3-D gel niet te gebruiken tijdens een zwangerschap of wanneer men nog borstvoeding geeft.

Bestellen

De onderstaande producten staan op de bestellijst van Trimgel. Deze producten zijn op dit moment alleen via internet te bestellen:

Trimgel SLIM 3-D € 29,95
Trimcaps € 29,95

Ervaring met Trimgel en / of Trimcaps?

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Trimgel en Trimcaps. Hoeveel gewicht ben je verloren? en hoe voel je jezelf erbij? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!