Trimatol zijn afslankcapsules die chlorogeenzuur bevatten. De laatste tijd krijg ik regelmatig vragen over deze nieuwe afslankcapsules, daarom ben Ik op zoek gegaan naar de eigenschappen van deze nieuwe afslankcapsules. Ik wil graag beginnen bij de capsule zelf. Trimatol is net zoals Corexin en Life Detox Pleister een afslankproduct van Health-C-P. Deze Deense organisatie verkoopt naast afslankproducten ook beautyproducten zoals Perfect Skin. Mijn collega schreef een review over de afslankproducten Corexin en Life Detox.

Jouw ervaring met Trimatol

Omdat ik nog geen proefverpakking Trimatol heb ontvangen, hebben we het ook niet kunnen testen. Heb jij ervaring met Trimatol? Laat dan een reactie achter. Je kunt ook een vraag stellen, of reacties van andere bezoekers lezen.

Groene Koffieboon

Trimatol is een tablet in de vorm van een koffieboon, leuk maar helpt het je ook om af te vallen? Volgens de informatie die we op de website van Trimatol vinden wel. Zowel mannen als vrouwen met overgewicht zweren bij deze wondercapsule. Trimatol is een natuurlijk gewichtsverlies supplement dat je twee keer per dag, bij voorkeur voor de maaltijd, met een glas water moet innemen. Behalve zwangere vrouwen mag iedere volwassene de capsules innemen.

Eigenschappen van Trimatol

Volgens de leverancier heeft Trimatol de volgende eigenschappen:

 • Het onderdrukt je eetlusttrimatol
 • Het verbetert je zelfvertrouwen
 • Het lost lichaamsvetten op
 • Het verhoogt je energieniveau

Ingrediënten Trimatol

Ik heb geen lijst met ingrediënten van Trimatol kunnen vinden. Het enige dat ik heb kunnen vinden is dat de capsules chlorogeenzuur bevatten. Dit is een extract van groene koffiebonen. Volgens de instructies zou dit ervoor zorgen dat je eetlust geremd wordt, je vetverbranding verhoogt, en je hongergevoel vermindert. Ook lees ik dat antioxidanten het ouder worden tegengaan.

Gesponsorde Berichten
 


Bestellen

Trimatol is uitsluitend via een website te bestellen. Deze website is gevestigd in Amerika maar er is ook een Nederlandstalig gedeelte. Ik heb geprobeerd om via het contactformulier meer informatie op te vragen over het product, maar na 14 dagen, heb ik nog geen reactie ontvangen. Als ik een reactie ontvang, zal ik dit zeker op deze pagina vermelden.

Kosten

Op de website is uitsluitend een proefpakket te bestellen. De kosten van dit proefpakket bedragen slechts 4 Euro. Let op! Dit kan uitsluitend betaald worden met een creditcard. Deze manier van verkopen doet me sterk denken aan Nuvoryn, Pure Cleanse en Blue Magic Plus. Over deze producten zijn veel klachten binnengekomen in het verleden. Met name de levering, aftersales, en het niet kunnen opzeggen van vervolgzendingen na het proefpakket zijn veelgehoorde klachten.

Jouw ervaring met Trimatol

Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaring met dit afslankproduct. Heb jij ervaring met Trimatol? Laat dan een reactie achter. Je kunt ook een vraag stellen, of reacties van andere bezoekers lezen.

Gezonde Groet,

marianne

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Marianne
Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk freelance voor vetvrij.com. Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.

Reageer op dit artikel

OF REAGEER ZONDER FACEBOOK

Please enter your comment!
Please enter your name here

344 REACTIES

 1. Hetzelfde verhaal hier! proefpakket besteld en twee weken nadien meer dan 300 euro van mijn visa, direct de kaart geblokkeerd maar kon geen contact krijgen met het bedrijf!

 2. heb net dezelfde ervaring Benny.maar visa heeft me het bedrag terugbetaald.
  heb een mail gezonden naar die firma dat ik geen verdere zending meer hoefde.
  Kreeg na twee uur een bevestiging dat alles in orde was.heb verder niets meer gehoord of onyvangen.

 3. iIk heb een hele tijd geleden ook en proefpakket van “Trimatol” besteld en opgestuurd gekregen voor 4 euro en in
  inderdaad betaald met VISA-kaart . Tot ik op een dag 2 doosjes met telkens 60 pillen = 120 pillen in totaal kreeg opgestuurd; groot was dan ook men verbazing dat er 194 euro van mijn rekening is afgehouden van hun via mijn VISA-kaart. Daar er niets tegen te doen is om mijn geld terug te krijgen heb ik mijn VISA-kaart opgezegd en voortaan koop ik nu online met men BPAID -kaart van de post (soort VISA) waar ik eerst geld op de kaart moet storten om dan pas iets te kopen , en zo kunnen ze mijn rekening niet meer plunderen zoals dat Deens bedrijf wel gedaan had met die achterbakse praktijken .

 4. HET ZOU EEN PROEFPAKKET ZYN ,,,MAAR DAARNA IS ER ZONDER MYN TOESTEMMING MEER DAN 400 EURO VAN MYN REKENING GESCHREVEN, DE BANK GEBELD [ING] MAAR ZE KONDEN NIKS DOEN,,,,ALLEEN TERUG STUREN ZEIDEN ZE….MAAR WIE GARANDEERD DAT IK MYN GWELD TERUG KRYG ???? HET IS NU 6 MAANDEN GELEDEN EN HEB MIJN KAART GEBLOKKEERD,,,,,,,,,,,MAAR IK VOEL ME TOCH BELAZERD,,,,,,,,,,AUB ADVIES………….ZE PAKKEN TONNEN GELD VAN HARDWERKENDE MENSEN .BAH,,,,,,,,,,,,,,,GELUKKIG GELOOF IK IN KARMA EN T KOMT TERUG BIJ DIEGENEN ,,,,,,GELOOF ME .BFRANK

 5. ik heb reeds gebruik gemaakt van de website en van trimatol. ik heb een geweldig resultaat verworven na mijn zwangerschap. ik ben 10kg kwijtgeraakt met een maand trimatol te gebruiken. ik had tevens geen bijwerkingen. (ik nam er minder in dan nodig) het is idd zo dat de betalingswijze ervoor zorgt dat ze via je creditkaart verschillende maanden het product opsturen zonder verwittigen. na twee maanden het te hebben ontvangen heb ik een mail gestuurd dat ik het product niet meer hoefde. het werd onmiddellijk bevestigd en er wordt ook geen geld meer van mijn kaart genomen!

 6. Ik heb een proefpakket ontvangen het werkt goed maar vanmorgen werd ik ineens erg duizelig ik schrok een beetje van .Het kan ook aan mijn nieuwe bril liggen want die vind ik niet zo schitterend ik zie heel slecht mee.Moet weer terug der mee.Graag een antwoord

 7. ik heb deze ook besteld via creditcard maar ik wil iedereen waarschuwen dat dit een nep firma is die de mensen via je creditcard(visa) ongevraagd geld afhaald gelukkig hadt ik hun praktijk rap door en heb ik ons visa kaart onmiddelijk geblokkeerd . zodat ze geen geld hebben kunnen afhouden trouwens het helpt ook helemaal niet.

 8. Heel die boel is pure bullshit.
  Je neemt het drie a vier dagen en je gaat drie keer per dag naar het toilet. Vanaf de vierde dag krijg je buikpijn. En dat blijft maar duren. Even vol houden. Niks aan te doen. Afvallen ??? Vergeet het !!
  Voor je het weet komt het tweede pakket aan, maar vergis je niet, het geld voor het tweede pakket is al van je rekening voor je het weet. Neem maar contact op….niks aan te doen. Je hebt de voorwaarden getekend en daarmee uit. Voldoen ze echt niet meneer ?? U kan het eerste pakket ongeopend terug sturen, liefst met briefje van de dokter. Hoe kan je, verdomme, weten of het werkt of niet als je dat eerste pakket niet opent en probeert. Je trekt altijd aan het kortste eind. Je kan smeken of dreigen, vergeet het, je geld ben je kwijt. Je kan alleen communiceren in het engels, wat ik redelijk goed onder de knie heb, maar je haalt geen gelijk.
  JE HEBT DE VOORWAARDEN AANVAARD. Dit is het enige antwoord dat je krijgt.
  HET IS PURE GELDAFZETTERIJ.

 9. Voor al de mensen die erin gelopen zijn volg aub mijn werkwijze:
  1 blokkeer direct u visa kaart
  2 open in geen geval de doosjes! Stuur ze in dezelfde verpakking terug naar het adres dat er links boven opstaat. PER AANGETEKENDE ZENDING ok dit kost 22euro maar dit moet.
  Erna stuur je per mail de bewijzen op naar: [email protected] en zeg erbij alles te willen stoppen en dat u geen nieuwe producten meer wil ontvangen. Dit moet binnen de 7 dagen! Geloof mij ik ben er ook in gelopen maar ben er van af! Ik kreeg deze mail:
  Dear Brendy Demuylder

  Thank you for returning your package.

  Your membership will be canceled as of today and we will not debit anything further from your credit card.

  Have a nice day

  Best Regards,

  PureAndNew

  Veel succes allemaal.

  Groetjes Brendy

 10. Ben er ook in gelopen maar gelukkig nog geen tweede zending gekregen(enkel het zogezegde proefpakket)…zonet naar mijn bank gebeld na het lezen van jullie verhalen(‘in paniek) en heb een link gekregen waar je zulke dingen kan betwisten…hoop van harte dat dit volstaat.
  Groetjes
  Bie

 11. Ik heb ook een proefpakket besteld, nu krijg ik steeds nieuwe paketten van Trimatol 158,-eu
  Wat staat er mij tedoen?
  B.U

 12. Eveneens het staal aangekocht en gisteren zag ik dat het geld voor volgende bestelling van de rekening was. Kreeg de producten met een leuke brief dat de volgende bestelling op 10/04/2014 zou verstuurd worden. Heb onmiddellijk kaart laten blokkeren en de producten aangetekend terug gestuurd maar twijfel er toch sterk aan dat ik mijn geld zal terug krijgen.

 13. Ik heb ook proefpaketten besteld en kreeg vandaag nieuwe paketten, ongevraagd met melding dat er 2 keer 156 euro van mijn rekening is afgenomen.
  Heb nu, te laat , kaart geblokkeerd. Ik heb geen mailadres, en weet eigenlijk ook niet waar ik die Trimatol moet terugsturen. Zo’n bedrog!!!
  Weet iemand het adres voor retour en mailadres?
  Dank.

 14. ik heb mij ook laten vangen!
  Heb diezelfde avond mijn credietkaart laten blokkeren. Heb zojuist een mail naar ‘die firma’ gestuurd. Is dit voldoende? Wat doe ik met het proefpakket?
  Is geopend maar niet gebruikt?

 15. Hoi,
  Ook ik ben hierin getrapt. Nadat ik al mijn creditkaart gegevens had doorgegeven ben ik pas op deze website beland.
  Ik heb meteen mijn creditkaart laten blokkeren en hun een mail (Try Health CP ) gestuurd dat ik mijn bestellingen wil annuleren.
  Ik ontving wel degelijk de ochtend erop een mail waarin staat dat als ik mijn welkomspakket binnen 14dagen terugzend er verder geen extra kosten aangerekend worden.
  In hun Algemene voorwaarden staat dat je het pakket kunt terugzenden door het pakket gewoon niet te aanvaarden bij de uitreiking!!

  8.4.Or by your refusal to accept the welcome package when it is delivered.

  Dat ga ik dus ook doen en dus maar hopen dat er zo geen extra kosten meer lopen. (niet dat ze nog aan mij creditkaart kunnen)
  Dit is gewoon echt bedrog en leverde me alvast een fikse ruzie op met mijn vriend.

  • Hallo, kan er mij iemand het adres doorgeven waar ik de pakketjes terug naartoe kan zenden want dat vind ik nergens terug. Groetjes

  • Beste Lien, heb jij het pakket terug gestuurd? Ik heb het niet geopend maar kon niet weigeren het zat in mijn brievenbus. Ik ga het aangetekend terug zenden maar moet hier iets bij van brief? Kan iemand aub helpen. Mijn visa is geblokkeerd.

   Groetjes

 16. ik ben er ook weeral eens ingetrapt !!! het proefpakket van 4 euro besteld, ben daarna voor 10 dagen op vakantie geweest en bij thuiskomst was het bedrag van 158 euro al van mijn rekening gehaald, het pakket met 2 dozen zat de dag erna in de brievenbus !
  ik heb zelfs het proefpakket nog niet kunnen uitproberen en heb al een nieuwe voorraad liggen
  gisteren onmiddellijk contact opgenomen met card stop, nu afwachten hoe het verder zal evolueren. terugsturen doe ik niet want ik ben zeker dat ze het geld toch niet zullen terugstorten, dus gooi ik het nog liever in de vuilbak dan hen de kans te geven het nogmaals door te verkopen

  • heb mijn bankkaart laten blokkeren , en een klachtenbrief verzonden naar de bank , reeds 158€ van mijn rekening gehaald , het tweede pakket gewoon geweigerd aan de postbode en laten terug sturen , vandaag is mijn geld terug op mijn rekening gestort . Dus het pakket zeker terug sturen .

 17. Marc ,
  Had net deze reclame op de motorsite gezien en daar ik al bezig ben om wat buik vet te laten verdwijnen sprak die Trimatol mij wel aan ! Maar daar ik toch altijd wat op mijn hoede ben voor dat ik iets koop op het internet,ben ik blij dat ik deze reacties allemaal gelezen heb !
  Vind deze praktijken niet kunnen en vind dat de beheerders van facebook enzv daar toch iets tegen zouden moeten doen ,zodat deze criminelen niet meer op deze sites zouden kunnen adverteren !!! Als wij toevallig provocerende woorden of foto,s plaatsen wordt daar wel op gereageerd ,maar criminele en frauduleuze rommelverkopers daar wordt niets aan gedaan !!!
  Wat ik wel aan iedereen die hier op deze forum zit wil meegeven,als je wil afslanken (ik weet zelf ook dat het soms moeilijk is maar het gaat trager) maar beweging is nog altijd de beste vetverbrander !!

  Mvg en succes bij het afslanken , Marc

 18. ilse

  wat ik alle maal hier hoort is wel erg hoor. want geld is niet zo gemakkelijk om er aan te komen .
  maar kan je dit spul niet in de apotheek kopen of gewoon in de winkel in plaats van proef pakket bestellen

 19. Ik ben er ook ingetrapt. Heb de bestelling gedaan voor de 2 produkten en er is 9euro van mijn
  rekening gegaan . dit is nu 14 dagen besteld maar nog NIETS ontvangen maar wel 9 euro armer
  Zou ik nog mijn kaart moeten blokkeren?

  • ja hoor, zo snel mogelijk je contact opnemen met card stop ! ze halen het geld van je rekening en sturen je daarna een pakket op.

 20. Wat ik niet versta is dat deze misdadigers nog altijd vrij spel hebben en ondanks ze al een fraudedossier hebben wordt er niets gedaan en blijven ze mensen in het zak zetten.

 21. Gezien er al een fraudedossier aangelegd is inzake Trimatol & c°, waarom kan dit “aanbod” dan nog verder op het web blijven circuleren ? Waarom kan het niet “verbannen” worden ?

 22. Hallo Tania,

  Voor je de bestelling doet, lees eerst eens al deze reacties,
  En als je dan nog zin hebt om te bestellen is het op eigen risico,niet klagen achteraf.

  • hallo,ik heb 1 doos trimatol besteld om te proberen.
   Nu heb ik er 2 dozen thuis gekregen via de post .
   Op welk adres mag ik deze terug sturen .danku

 23. Is het mogelijk mij de link naar de website van Trimatol te bezorgen, waarin het ‘proefpakket’ aangeboden wordt? De verkoper beweert nadien dat het een welkomstpakket is verbonden aan een abonnement ipv een proefpakket…. Ik kan de site niet meer terugvinden waarop ik het bestelde, gezien het een link via facebook betrof en de banner verdwenen is. Dank bij voorbaat.

 24. Beste,

  Opgepast met dit produkt, ik heb me ook laten verleiden en een proefpakket gevraagd van 4 euro, deze is betaald met mijn kredietkaart. Vandaag is pakje geleverd via post, ik heb het geopend en eentje geprobeerd, toen zag ik een bijhorende brief, waarin vermeld staat dat er een tweede levering zal plaatsvinden in februari. Heb firma gecontacteerd, je belt naar een Belgische nr maar je komt terecht in buiteland, een engelstalige telefoniste. Er is niets aan te doen en je zal volgend pakket aankrijgen en 160 euro betalen. Enige oplossing is kredietkaart blokkeren denk ik als bankier . Na contact met bank card company blijkt dat er een fraudedossier is geopend voor dit bedrijf en inderdaad je moet je kaart onmiddellijk blokkeren.
  Dus zeker niets bestellen via de site ! Als ze je zo al oplichten zal het produkt ook geen waarde hebben anders moet je deze verkoopspraktijken niet uitvoeren.

  • Hoi, ben er ook ingeluisd door de term proefpakket. Heb reeds kredietkaart geblokkeerd maar ik kan niet e mailen of op hun site geraken . Indien dit niet wettelijk is en kredietkaart is afgesloten kunnen ze mij toch niks maken of afdreigen?????

  • Hey dit stond allemaal beschreven in de TERMS & CONDITIONS FOR – YOUR-HEALTH-C-P (leveringsvoorwaarden) Ik heb dat gelezen alvorens te bestellen, altijd doen :) Stopzetten kan, dat staat daar ook in. Wat betreft de verkoopstechnieken volledig terecht, ik stel me nu ook vragen bij de geloofwaardigheid van het product. Grts Toby

 25. welkom
  Ik wil graag geen trimatol bestelen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik wens niet meer te sturen in mijn product trimatol. dat is slechte product.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ik heb een keer besteld en dat is genoeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 26. hallo,
  ik heb juist mijn proefpakket gehad en wou eens verder kijken op de site, maar dat gaat steeds niet en dan kom ik hier terecht en lees al deze reacties.
  Heb direct mijn kredietkaart geblokkeerd. Dit is de eerste en laatste keer dat ik me door zoiets laat vangen

 27. Beste Kristien,
  Doe het niet want je hangt een een contract vast en die spullen werken toch niet.
  Als ik je een goede raad mag geven ga beter bij een dieetiste .

  • Ik ben in de advertentie getrapt om een proefpakket te bestellen van trimatol voor 4 euro.
   Ik wens verder GEEN verpakkingen meer te ontvangen van dit suplement.

 28. Ik zou graag trimatol en life detox darm zuivering bestellen maar heb geen visa kaart hoe kan ik dit nog bestellen kan dat met een overschrijving
  Mvg kristien

  • Kristien,

   Lees eens eerst alle reacties, als ge dan nog wilt bestellen zoek ge zelf problemen. Open jullie ogen toch, dit is allemaal bedriegerij.

 29. Heb vandaag mijn verpakking met Trimatol aangetekend teruggestuurd koste mij nog eens 8.64 euro +de 4 euro betaald aan de firma voor het versturen van het proefpakket+loopmarkt voor het stoppen van mijn betaalkaart en kosten voor de aanmaak van een nieuwe.
  Al bij al ben ik dan nog zo veel niet kwijt als ik het hier lees maar toch genoeg omdat ik niets dan kwel in de plaats kreeg.
  Hopelijk is het probleem nu opgelost.
  Allesinds ik heb mijn les geleerd.

 30. Ja, ik heb me ook laten vangen!!! Het aanbod was zo mooi: 4,00 € voor een proefpakket. Na mijn bestelling van zaterdag 18 januari 2014 ben ik me vragen beginnen stellen en de digitale bevestiging van Beautycatch (die in het Engels was opgesteld) eens goed gaan lezen. Op internet heb ik dan Trimatol ingetikt en zag al die negatieve reacties. Ik heb het dan ook vermeld aan mijn huisdokter die er nog niet van had gehoord. Hij heeft me dan Glycepure aangeraden. Vandaag heb ik mijn Master-Card laten blokkeren en verzet aangetekend bij de firma.

 31. dit zijn pure oplichters. Ik had die reclame ook gezien en een bedrag betaald met mijn Visa van 4 en 6 Euro voor stalen van 2 producten. Dit was begin december 2012. De stalen heb ik pas vorige week ontvangen (midden januari) en ondertussen is er zonder mijn medeweten 46,50 Euro van mijn Visa gegaan op eind december. Ik heb mijn kaart geblokkeerd want dat is de manier waarop het werkt, pure oplichterij. Pas op !

 32. Deze bedrijven spelen in op de goedgelovigheid van de mensen,spreken alleen van proefpakket terwijl er een contract aan vast zit,als je het proefpakket krijgt staat er nergens een e-mail adres vermeld waar je het contract kan stoppen ,ook geen enkele naam waar je ingeval van klachten(nevenwerking van het product )je kunt op terugvallen.
  Ikzelf heb nu via deze site een e-mail adres gevonden waar ik de volgende bestellingen heb doen stoppen ik hoop dat ze niets meer sturen.
  Ze werken natuurlijk van in het buitenland zo kunnen ze niet gepakt worden en veranderen dan ook nog om de haverklap hun e-mail adres.
  Grote oplichters zijn het en dat er wettelijk niet veel gedaan wordt om deze misdadigers te pakken.

  • Didi, ook ik heb mij laten vangen. Vandaag twee pakketten gekregen van 158 en 156 euro.
   Ik heb mijn kredietkaart onmiddellijk geblokkeerd. Kan je mij het e-mail adres doorsturen waar je de bestelling hebt stopgezet?

 33. Ook deze stalen Trimatol besteld en pas nadien al deze negatieve mails gelezen,bankkaart direct stop gezet en hoop dat ze geen paketten meer sturen.
  Waar kan ik contract opzeggen,ik dacht dat je alles binnen de 14 dagen kan stoppen van contract
  Deze praktijken zouden toch moeten verboden worden,dit zijn toch misdadigers

  • ALLE vermageringsproducten zijn boerebendrog, allemaal. Ik begrijp ook niet waarom reklame daarvoor nog kan, ma

  • ALLE VERMAGERINGSPRODUCTEN ZIJN BOERENBEDROG, ALLEMAAL ZONDER EEN UITZONDERING. Ik begrijp ook niet waarom leugenachtige reclame nog kan, maar ik begrijp evenmin waarom er nog één zonderling is die zich daaraan laat vangen.