Trimatol Afslankcapsules

Trimatol zijn afslankcapsules die chlorogeenzuur bevatten. De laatste tijd krijg ik regelmatig vragen over deze nieuwe afslankcapsules, daarom ben Ik op zoek gegaan naar de eigenschappen van deze nieuwe afslankcapsules. Ik wil graag beginnen bij de capsule zelf. Trimatol is net zoals Corexin en Life Detox Pleister een afslankproduct van Health-C-P. Deze Deense organisatie verkoopt naast afslankproducten ook beautyproducten zoals Perfect Skin. Mijn collega schreef een review over de afslankproducten Corexin en Life Detox.

Jouw ervaring met Trimatol

Omdat ik nog geen proefverpakking Trimatol heb ontvangen, hebben we het ook niet kunnen testen. Heb jij ervaring met Trimatol? Laat dan een reactie achter. Je kunt ook een vraag stellen, of reacties van andere bezoekers lezen.

Trimatol Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Trimatol zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Trimatol graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Groene Koffieboon

Trimatol is een tablet in de vorm van een koffieboon, leuk maar helpt het je ook om af te vallen? Volgens de informatie die we op de website van Trimatol vinden wel. Zowel mannen als vrouwen met overgewicht zweren bij deze wondercapsule. Trimatol is een natuurlijk gewichtsverlies supplement dat je twee keer per dag, bij voorkeur voor de maaltijd, met een glas water moet innemen. Behalve zwangere vrouwen mag iedere volwassene de capsules innemen.

Eigenschappen van Trimatol

Volgens de leverancier heeft Trimatol de volgende eigenschappen:

 • Het onderdrukt je eetlusttrimatol
 • Het verbetert je zelfvertrouwen
 • Het lost lichaamsvetten op
 • Het verhoogt je energieniveau

Ingrediënten Trimatol

Ik heb geen lijst met ingrediënten van Trimatol kunnen vinden. Het enige dat ik heb kunnen vinden is dat de capsules chlorogeenzuur bevatten. Dit is een extract van groene koffiebonen. Volgens de instructies zou dit ervoor zorgen dat je eetlust geremd wordt, je vetverbranding verhoogt, en je hongergevoel vermindert. Ook lees ik dat antioxidanten het ouder worden tegengaan.

Bestellen

Trimatol is uitsluitend via een website te bestellen. Deze website is gevestigd in Amerika maar er is ook een Nederlandstalig gedeelte. Ik heb geprobeerd om via het contactformulier meer informatie op te vragen over het product, maar na 14 dagen, heb ik nog geen reactie ontvangen. Als ik een reactie ontvang, zal ik dit zeker op deze pagina vermelden.

Kosten

Op de website is uitsluitend een proefpakket te bestellen. De kosten van dit proefpakket bedragen slechts 4 Euro. Let op! Dit kan uitsluitend betaald worden met een creditcard. Deze manier van verkopen doet me sterk denken aan Nuvoryn, Pure Cleanse en Blue Magic Plus. Over deze producten zijn veel klachten binnengekomen in het verleden. Met name de levering, aftersales, en het niet kunnen opzeggen van vervolgzendingen na het proefpakket zijn veelgehoorde klachten.

Jouw ervaring met Trimatol

Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaring met dit afslankproduct. Heb jij ervaring met Trimatol? Laat dan een reactie achter. Je kunt ook een vraag stellen, of reacties van andere bezoekers lezen.

Gezonde Groet,

marianne


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

344 Reacties

 1. Hetzelfde verhaal hier! proefpakket besteld en twee weken nadien meer dan 300 euro van mijn visa, direct de kaart geblokkeerd maar kon geen contact krijgen met het bedrijf!

 2. heb net dezelfde ervaring Benny.maar visa heeft me het bedrag terugbetaald.
  heb een mail gezonden naar die firma dat ik geen verdere zending meer hoefde.
  Kreeg na twee uur een bevestiging dat alles in orde was.heb verder niets meer gehoord of onyvangen.

 3. iIk heb een hele tijd geleden ook en proefpakket van “Trimatol” besteld en opgestuurd gekregen voor 4 euro en in
  inderdaad betaald met VISA-kaart . Tot ik op een dag 2 doosjes met telkens 60 pillen = 120 pillen in totaal kreeg opgestuurd; groot was dan ook men verbazing dat er 194 euro van mijn rekening is afgehouden van hun via mijn VISA-kaart. Daar er niets tegen te doen is om mijn geld terug te krijgen heb ik mijn VISA-kaart opgezegd en voortaan koop ik nu online met men BPAID -kaart van de post (soort VISA) waar ik eerst geld op de kaart moet storten om dan pas iets te kopen , en zo kunnen ze mijn rekening niet meer plunderen zoals dat Deens bedrijf wel gedaan had met die achterbakse praktijken .

 4. HET ZOU EEN PROEFPAKKET ZYN ,,,MAAR DAARNA IS ER ZONDER MYN TOESTEMMING MEER DAN 400 EURO VAN MYN REKENING GESCHREVEN, DE BANK GEBELD [ING] MAAR ZE KONDEN NIKS DOEN,,,,ALLEEN TERUG STUREN ZEIDEN ZE….MAAR WIE GARANDEERD DAT IK MYN GWELD TERUG KRYG ???? HET IS NU 6 MAANDEN GELEDEN EN HEB MIJN KAART GEBLOKKEERD,,,,,,,,,,,MAAR IK VOEL ME TOCH BELAZERD,,,,,,,,,,AUB ADVIES………….ZE PAKKEN TONNEN GELD VAN HARDWERKENDE MENSEN .BAH,,,,,,,,,,,,,,,GELUKKIG GELOOF IK IN KARMA EN T KOMT TERUG BIJ DIEGENEN ,,,,,,GELOOF ME .BFRANK

 5. ik heb reeds gebruik gemaakt van de website en van trimatol. ik heb een geweldig resultaat verworven na mijn zwangerschap. ik ben 10kg kwijtgeraakt met een maand trimatol te gebruiken. ik had tevens geen bijwerkingen. (ik nam er minder in dan nodig) het is idd zo dat de betalingswijze ervoor zorgt dat ze via je creditkaart verschillende maanden het product opsturen zonder verwittigen. na twee maanden het te hebben ontvangen heb ik een mail gestuurd dat ik het product niet meer hoefde. het werd onmiddellijk bevestigd en er wordt ook geen geld meer van mijn kaart genomen!

 6. Ik heb een proefpakket ontvangen het werkt goed maar vanmorgen werd ik ineens erg duizelig ik schrok een beetje van .Het kan ook aan mijn nieuwe bril liggen want die vind ik niet zo schitterend ik zie heel slecht mee.Moet weer terug der mee.Graag een antwoord

 7. ik heb deze ook besteld via creditcard maar ik wil iedereen waarschuwen dat dit een nep firma is die de mensen via je creditcard(visa) ongevraagd geld afhaald gelukkig hadt ik hun praktijk rap door en heb ik ons visa kaart onmiddelijk geblokkeerd . zodat ze geen geld hebben kunnen afhouden trouwens het helpt ook helemaal niet.

 8. Heel die boel is pure bullshit.
  Je neemt het drie a vier dagen en je gaat drie keer per dag naar het toilet. Vanaf de vierde dag krijg je buikpijn. En dat blijft maar duren. Even vol houden. Niks aan te doen. Afvallen ??? Vergeet het !!
  Voor je het weet komt het tweede pakket aan, maar vergis je niet, het geld voor het tweede pakket is al van je rekening voor je het weet. Neem maar contact op….niks aan te doen. Je hebt de voorwaarden getekend en daarmee uit. Voldoen ze echt niet meneer ?? U kan het eerste pakket ongeopend terug sturen, liefst met briefje van de dokter. Hoe kan je, verdomme, weten of het werkt of niet als je dat eerste pakket niet opent en probeert. Je trekt altijd aan het kortste eind. Je kan smeken of dreigen, vergeet het, je geld ben je kwijt. Je kan alleen communiceren in het engels, wat ik redelijk goed onder de knie heb, maar je haalt geen gelijk.
  JE HEBT DE VOORWAARDEN AANVAARD. Dit is het enige antwoord dat je krijgt.
  HET IS PURE GELDAFZETTERIJ.

 9. Voor al de mensen die erin gelopen zijn volg aub mijn werkwijze:
  1 blokkeer direct u visa kaart
  2 open in geen geval de doosjes! Stuur ze in dezelfde verpakking terug naar het adres dat er links boven opstaat. PER AANGETEKENDE ZENDING ok dit kost 22euro maar dit moet.
  Erna stuur je per mail de bewijzen op naar: [email protected] en zeg erbij alles te willen stoppen en dat u geen nieuwe producten meer wil ontvangen. Dit moet binnen de 7 dagen! Geloof mij ik ben er ook in gelopen maar ben er van af! Ik kreeg deze mail:
  Dear Brendy Demuylder

  Thank you for returning your package.

  Your membership will be canceled as of today and we will not debit anything further from your credit card.

  Have a nice day

  Best Regards,

  PureAndNew

  Veel succes allemaal.

  Groetjes Brendy

 10. Ben er ook in gelopen maar gelukkig nog geen tweede zending gekregen(enkel het zogezegde proefpakket)…zonet naar mijn bank gebeld na het lezen van jullie verhalen(‘in paniek) en heb een link gekregen waar je zulke dingen kan betwisten…hoop van harte dat dit volstaat.
  Groetjes
  Bie

 11. Ik heb ook een proefpakket besteld, nu krijg ik steeds nieuwe paketten van Trimatol 158,-eu
  Wat staat er mij tedoen?
  B.U

 12. Eveneens het staal aangekocht en gisteren zag ik dat het geld voor volgende bestelling van de rekening was. Kreeg de producten met een leuke brief dat de volgende bestelling op 10/04/2014 zou verstuurd worden. Heb onmiddellijk kaart laten blokkeren en de producten aangetekend terug gestuurd maar twijfel er toch sterk aan dat ik mijn geld zal terug krijgen.

 13. adres staat in vorige berichten alwel 10tal keren vermeld. Terug sturen aangetekend per post binnen de 14 dagen ongeopend en u krijgt uw geld terug gestort op uw kredietkaart.
  Health Care Payment
  > Postboks 313
  > Aalborg 9100
  > Denmark
  Bewijs van verzending doormailen naar: [email protected]

 14. Ik heb ook proefpaketten besteld en kreeg vandaag nieuwe paketten, ongevraagd met melding dat er 2 keer 156 euro van mijn rekening is afgenomen.
  Heb nu, te laat , kaart geblokkeerd. Ik heb geen mailadres, en weet eigenlijk ook niet waar ik die Trimatol moet terugsturen. Zo’n bedrog!!!
  Weet iemand het adres voor retour en mailadres?
  Dank.

 15. ik heb mij ook laten vangen!
  Heb diezelfde avond mijn credietkaart laten blokkeren. Heb zojuist een mail naar ‘die firma’ gestuurd. Is dit voldoende? Wat doe ik met het proefpakket?
  Is geopend maar niet gebruikt?

 16. Hoi,
  Ook ik ben hierin getrapt. Nadat ik al mijn creditkaart gegevens had doorgegeven ben ik pas op deze website beland.
  Ik heb meteen mijn creditkaart laten blokkeren en hun een mail (Try Health CP ) gestuurd dat ik mijn bestellingen wil annuleren.
  Ik ontving wel degelijk de ochtend erop een mail waarin staat dat als ik mijn welkomspakket binnen 14dagen terugzend er verder geen extra kosten aangerekend worden.
  In hun Algemene voorwaarden staat dat je het pakket kunt terugzenden door het pakket gewoon niet te aanvaarden bij de uitreiking!!

  8.4.Or by your refusal to accept the welcome package when it is delivered.

  Dat ga ik dus ook doen en dus maar hopen dat er zo geen extra kosten meer lopen. (niet dat ze nog aan mij creditkaart kunnen)
  Dit is gewoon echt bedrog en leverde me alvast een fikse ruzie op met mijn vriend.

  • Hallo, kan er mij iemand het adres doorgeven waar ik de pakketjes terug naartoe kan zenden want dat vind ik nergens terug. Groetjes

  • Beste Lien, heb jij het pakket terug gestuurd? Ik heb het niet geopend maar kon niet weigeren het zat in mijn brievenbus. Ik ga het aangetekend terug zenden maar moet hier iets bij van brief? Kan iemand aub helpen. Mijn visa is geblokkeerd.

   Groetjes

 17. ik ben er ook weeral eens ingetrapt !!! het proefpakket van 4 euro besteld, ben daarna voor 10 dagen op vakantie geweest en bij thuiskomst was het bedrag van 158 euro al van mijn rekening gehaald, het pakket met 2 dozen zat de dag erna in de brievenbus !
  ik heb zelfs het proefpakket nog niet kunnen uitproberen en heb al een nieuwe voorraad liggen
  gisteren onmiddellijk contact opgenomen met card stop, nu afwachten hoe het verder zal evolueren. terugsturen doe ik niet want ik ben zeker dat ze het geld toch niet zullen terugstorten, dus gooi ik het nog liever in de vuilbak dan hen de kans te geven het nogmaals door te verkopen

  • heb mijn bankkaart laten blokkeren , en een klachtenbrief verzonden naar de bank , reeds 158€ van mijn rekening gehaald , het tweede pakket gewoon geweigerd aan de postbode en laten terug sturen , vandaag is mijn geld terug op mijn rekening gestort . Dus het pakket zeker terug sturen .

 18. Marc ,
  Had net deze reclame op de motorsite gezien en daar ik al bezig ben om wat buik vet te laten verdwijnen sprak die Trimatol mij wel aan ! Maar daar ik toch altijd wat op mijn hoede ben voor dat ik iets koop op het internet,ben ik blij dat ik deze reacties allemaal gelezen heb !
  Vind deze praktijken niet kunnen en vind dat de beheerders van facebook enzv daar toch iets tegen zouden moeten doen ,zodat deze criminelen niet meer op deze sites zouden kunnen adverteren !!! Als wij toevallig provocerende woorden of foto,s plaatsen wordt daar wel op gereageerd ,maar criminele en frauduleuze rommelverkopers daar wordt niets aan gedaan !!!
  Wat ik wel aan iedereen die hier op deze forum zit wil meegeven,als je wil afslanken (ik weet zelf ook dat het soms moeilijk is maar het gaat trager) maar beweging is nog altijd de beste vetverbrander !!

  Mvg en succes bij het afslanken , Marc

 19. ilse

  wat ik alle maal hier hoort is wel erg hoor. want geld is niet zo gemakkelijk om er aan te komen .
  maar kan je dit spul niet in de apotheek kopen of gewoon in de winkel in plaats van proef pakket bestellen

 20. Ik ben er ook ingetrapt. Heb de bestelling gedaan voor de 2 produkten en er is 9euro van mijn
  rekening gegaan . dit is nu 14 dagen besteld maar nog NIETS ontvangen maar wel 9 euro armer
  Zou ik nog mijn kaart moeten blokkeren?

  • ja hoor, zo snel mogelijk je contact opnemen met card stop ! ze halen het geld van je rekening en sturen je daarna een pakket op.

 21. Wat ik niet versta is dat deze misdadigers nog altijd vrij spel hebben en ondanks ze al een fraudedossier hebben wordt er niets gedaan en blijven ze mensen in het zak zetten.

 22. terugsturen kan je naar
  Health-Pure
  Postboks 313
  9100 Aalborg
  Denmark
  Zo snel mogelijk met aangetekende zending,en mail sturen van copie van je post ticket sturen naar [email protected].
  Er duidelijk bij vermelden dat je geen zendingen meer wil.
  Ik heb voor alle veiligheid ook mijn bankkaart laten blokkeren.
  Veel succes.

 23. Gezien er al een fraudedossier aangelegd is inzake Trimatol & c°, waarom kan dit “aanbod” dan nog verder op het web blijven circuleren ? Waarom kan het niet “verbannen” worden ?

 24. Hallo Tania,

  Voor je de bestelling doet, lees eerst eens al deze reacties,
  En als je dan nog zin hebt om te bestellen is het op eigen risico,niet klagen achteraf.

  • hallo,ik heb 1 doos trimatol besteld om te proberen.
   Nu heb ik er 2 dozen thuis gekregen via de post .
   Op welk adres mag ik deze terug sturen .danku

 25. Is het mogelijk mij de link naar de website van Trimatol te bezorgen, waarin het ‘proefpakket’ aangeboden wordt? De verkoper beweert nadien dat het een welkomstpakket is verbonden aan een abonnement ipv een proefpakket…. Ik kan de site niet meer terugvinden waarop ik het bestelde, gezien het een link via facebook betrof en de banner verdwenen is. Dank bij voorbaat.

 26. Beste,

  Opgepast met dit produkt, ik heb me ook laten verleiden en een proefpakket gevraagd van 4 euro, deze is betaald met mijn kredietkaart. Vandaag is pakje geleverd via post, ik heb het geopend en eentje geprobeerd, toen zag ik een bijhorende brief, waarin vermeld staat dat er een tweede levering zal plaatsvinden in februari. Heb firma gecontacteerd, je belt naar een Belgische nr maar je komt terecht in buiteland, een engelstalige telefoniste. Er is niets aan te doen en je zal volgend pakket aankrijgen en 160 euro betalen. Enige oplossing is kredietkaart blokkeren denk ik als bankier . Na contact met bank card company blijkt dat er een fraudedossier is geopend voor dit bedrijf en inderdaad je moet je kaart onmiddellijk blokkeren.
  Dus zeker niets bestellen via de site ! Als ze je zo al oplichten zal het produkt ook geen waarde hebben anders moet je deze verkoopspraktijken niet uitvoeren.

  • Hoi, ben er ook ingeluisd door de term proefpakket. Heb reeds kredietkaart geblokkeerd maar ik kan niet e mailen of op hun site geraken . Indien dit niet wettelijk is en kredietkaart is afgesloten kunnen ze mij toch niks maken of afdreigen?????

  • Hey dit stond allemaal beschreven in de TERMS & CONDITIONS FOR – YOUR-HEALTH-C-P (leveringsvoorwaarden) Ik heb dat gelezen alvorens te bestellen, altijd doen :) Stopzetten kan, dat staat daar ook in. Wat betreft de verkoopstechnieken volledig terecht, ik stel me nu ook vragen bij de geloofwaardigheid van het product. Grts Toby

 27. welkom
  Ik wil graag geen trimatol bestelen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik wens niet meer te sturen in mijn product trimatol. dat is slechte product.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ik heb een keer besteld en dat is genoeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 28. hallo,
  ik heb juist mijn proefpakket gehad en wou eens verder kijken op de site, maar dat gaat steeds niet en dan kom ik hier terecht en lees al deze reacties.
  Heb direct mijn kredietkaart geblokkeerd. Dit is de eerste en laatste keer dat ik me door zoiets laat vangen

 29. Beste Kristien,
  Doe het niet want je hangt een een contract vast en die spullen werken toch niet.
  Als ik je een goede raad mag geven ga beter bij een dieetiste .

  • Ik ben in de advertentie getrapt om een proefpakket te bestellen van trimatol voor 4 euro.
   Ik wens verder GEEN verpakkingen meer te ontvangen van dit suplement.

 30. Ik zou graag trimatol en life detox darm zuivering bestellen maar heb geen visa kaart hoe kan ik dit nog bestellen kan dat met een overschrijving
  Mvg kristien

  • Kristien,

   Lees eens eerst alle reacties, als ge dan nog wilt bestellen zoek ge zelf problemen. Open jullie ogen toch, dit is allemaal bedriegerij.

 31. Heb vandaag mijn verpakking met Trimatol aangetekend teruggestuurd koste mij nog eens 8.64 euro +de 4 euro betaald aan de firma voor het versturen van het proefpakket+loopmarkt voor het stoppen van mijn betaalkaart en kosten voor de aanmaak van een nieuwe.
  Al bij al ben ik dan nog zo veel niet kwijt als ik het hier lees maar toch genoeg omdat ik niets dan kwel in de plaats kreeg.
  Hopelijk is het probleem nu opgelost.
  Allesinds ik heb mijn les geleerd.

 32. Ja, ik heb me ook laten vangen!!! Het aanbod was zo mooi: 4,00 € voor een proefpakket. Na mijn bestelling van zaterdag 18 januari 2014 ben ik me vragen beginnen stellen en de digitale bevestiging van Beautycatch (die in het Engels was opgesteld) eens goed gaan lezen. Op internet heb ik dan Trimatol ingetikt en zag al die negatieve reacties. Ik heb het dan ook vermeld aan mijn huisdokter die er nog niet van had gehoord. Hij heeft me dan Glycepure aangeraden. Vandaag heb ik mijn Master-Card laten blokkeren en verzet aangetekend bij de firma.

 33. dit zijn pure oplichters. Ik had die reclame ook gezien en een bedrag betaald met mijn Visa van 4 en 6 Euro voor stalen van 2 producten. Dit was begin december 2012. De stalen heb ik pas vorige week ontvangen (midden januari) en ondertussen is er zonder mijn medeweten 46,50 Euro van mijn Visa gegaan op eind december. Ik heb mijn kaart geblokkeerd want dat is de manier waarop het werkt, pure oplichterij. Pas op !

 34. Deze bedrijven spelen in op de goedgelovigheid van de mensen,spreken alleen van proefpakket terwijl er een contract aan vast zit,als je het proefpakket krijgt staat er nergens een e-mail adres vermeld waar je het contract kan stoppen ,ook geen enkele naam waar je ingeval van klachten(nevenwerking van het product )je kunt op terugvallen.
  Ikzelf heb nu via deze site een e-mail adres gevonden waar ik de volgende bestellingen heb doen stoppen ik hoop dat ze niets meer sturen.
  Ze werken natuurlijk van in het buitenland zo kunnen ze niet gepakt worden en veranderen dan ook nog om de haverklap hun e-mail adres.
  Grote oplichters zijn het en dat er wettelijk niet veel gedaan wordt om deze misdadigers te pakken.

  • Didi, ook ik heb mij laten vangen. Vandaag twee pakketten gekregen van 158 en 156 euro.
   Ik heb mijn kredietkaart onmiddellijk geblokkeerd. Kan je mij het e-mail adres doorsturen waar je de bestelling hebt stopgezet?

 35. Ook deze stalen Trimatol besteld en pas nadien al deze negatieve mails gelezen,bankkaart direct stop gezet en hoop dat ze geen paketten meer sturen.
  Waar kan ik contract opzeggen,ik dacht dat je alles binnen de 14 dagen kan stoppen van contract
  Deze praktijken zouden toch moeten verboden worden,dit zijn toch misdadigers

  • ALLE vermageringsproducten zijn boerebendrog, allemaal. Ik begrijp ook niet waarom reklame daarvoor nog kan, ma

  • ALLE VERMAGERINGSPRODUCTEN ZIJN BOERENBEDROG, ALLEMAAL ZONDER EEN UITZONDERING. Ik begrijp ook niet waarom leugenachtige reclame nog kan, maar ik begrijp evenmin waarom er nog één zonderling is die zich daaraan laat vangen.

 36. Heb ook proefpakketTRIMATOL & LIFE DETOX besteld en vandaag 20-1-2014 ontvangen.
  Heb nu ontdekt dat het alleen maar fraude een is en heb dadelijk mijn visa kaart laten blokkeren zodat ze de volgende zending niet kunnen aanrekenen.

  • ik heb vandaag een pakket besteld via de site van insidefitness.co/be-nl/ was ook maar 4 euro. Zou het op deze site ook zo’n bedrog zijn?

 37. Had proefmonster skinlift aangevraagd.Kreeg na proefmonster een zending van 3 tubes en er was 165.– euro afgeschreven. Direkt mijn visacard geblokkeerd zodat vlg. zendingen niet afgeschreven
  kunnen worden. Wat een misleiding van deze firma. Je wordt er voor gewaarschuwd en toch trap je erin, een dure les.

 38. had een proefstaaltje besteld van trimatol bij health_c_com. maar dan begint het pas, je mag het pakje niet opengedaan hebben en moet het binnen de 14 dagen terugsturen. zoniet wordt er onmiddellijk na deze 14 dagen de tabletten opgestuurd voor een waarde van plus minus 150 euro. hier zit de valkuil natuurlijk als je een staaltje bestelt beseffen de mensen niet dat er in heel kleine lettertjes vermeld staat dat je automatisch een contract aangaat om op regelmatige basis deze tabletten af te nemen. dit noem ik echt bedrog. een staaltje krijgen om uit te proberen maar je kan het niet uitproberen want dan is het niet meer mogelijk om het terug te sturen. de eerst 150 euro zijn dus op een gewetenloze manier snel verdient door deze firma.

 39. spijtig dat ik deze reacties niet eerder heb gezien. Zelfde ervaring, Pakketten gekregen die ik niet bestelde. Meteen mijn visakaart laten schrappen! via testaankoop konden ze ook niets ondernemen enkel een klacht indienen bij ecc. be. Beautycatch zijn criminelen!

  • jawel ik heb het vandaag gadaan via mijn bank je vraagt gewoon een nieuwe kaart en zij zetten de andere stop succes

 40. heb net proefpakket trimatol besteld. Alleen lees ik nu dat heel veel mensen problemen hebben en dat ze steeds blijven zenden engeld afhalen. Hoe moert ik het stopzetten?

 41. Bestel in ieder geval niet bij die firma! Dit is pure afzetterij.
  Je besteld een proefpakket en bent verplicht tot aankoop van een dure bestelling waar je niet onderuit kan!

 42. Ik had maar 1 keer een proefpakket aangevraagd en vervolgens wordt er nu iedere keer geld van mijn bankrekening afgeschreven en krijg ik pillen thuisgestuurd, dit wil ik niet.
  Graag per direct stoppen hiermee, anders ga ik verdere stappen ondernemen.
  Dus Mirjam Hunnekens
  Uitschijven per direct!!!!!

  • Ik heb er juist een ‘proefpakket’ besteld en nadien pas deze commentaren gelezen, had ik dus beter eerst gedaan.
   Ik heb wel meteen een mail gestuurd om dit recht te zetten zodat ik nadien niets meer ontvang en betaal. Ik hoop dat dit zo in orde komt.

 43. kan er mij iemand raad geven wat ik ka doen ik heb ook een proefpakket besteld van trimatol.maar nu sta er op papier dat ik volgende maand weer een bestelling krijg van heel wat meer geld.en dat was niet de bedoeling hoe kan ik dit stop zetten en niet van mijn rekening laten gaan….

  • we heben vandaag de proef besteling gehad we dachten ook dat het alleen dat was maar tot we ondekten dat heel veel mensen daar letterlijk en figuurlijk viesgezegd gekloot zijn we hebben direct onze visa geblokeert vandaag want dat was niet bedoeling er zit een fraude achter dat vermageringskuur gr

 44. Ik ben nu aan mijn 5de pakketje bezig en jawel hoOr ik ben lichter in mijn portemonnee maar geen gram op de weegschaal, bij kenbaar maken komt men met allemaal onzin verhalen, dus conclusie : DOE HET NIET, KOOP ZE NIET, ERG DUUR, GEEN RESULTAAT, TEN SLOT EEN MOOI VERHAAL HOE GOED ZE ZIJN, GEWOON WEG EEN NEGATIEF ADVIES.

 45. beste irene, dit bericht moet u naar het bedrijf sturen, deze website is een forum voor kritiek en zal het bedrijf niet bereiken. zie voorgaande berichten voor de juiste gegevens
  succes en beter opletten voor dit soort praktijken van oplichters

 46. geachte hiermede wil ik de levering van trimatol stopzetten ik heb nu weer een rekening van 158 euro gekregen voor 2 dozen trimatol ik ben een gehandicapte vrouw en leef van een inkomen dus ik kan zo een som niet betalen ik hoop op uw begrip en ik bedank u al op voorhand wachtende op een ginstig antwoord irene

 47. snel opsturen anders ben je zoals vele anderen voor je, veel geld kwijt!!!:
  Health-C-P
  Mariagervej 24, st. tv.
  DK-8900 Randers
  Denmark

 48. Bonjour,
  Je suis en France et j’ai acheté un lot Trimatol + Life detox pour 7 euros et par la suite, on m’a prélevé de 156 et 158 euros mais sans commande de ma part ! Je voudrais porter plainte donc j’aimerais une aide de votre part sur les moyens de paiement par distributeur.
  Merci de me répondre au plus vite
  Cordialement.
  Céline Chamaraud

 49. klantnr 66027547, ik heb één keer een proefpakket aangevraagd maar nu wordt elke keer een pakket opgestuurd met één zakje en dat voor dik twintig euro. Per direkt stoppen en graag een adres waar de zakjes heen retour kunnen plus geld terug.
  Bij voorbaat dank,
  Agnes Smid

 50. ik ben gebeld door een van de medewerkers van trimatol dat ik graag een week op proef de capsules wil gaan gebruiken. Ik moest daarvoor akkoord geven om 1 malig volmacht geven om 3,95 verzendkosten van mijn rekening af te halen .Dat is ongeveer 2 weken geleden en ik heb nog niets ontvangen. maar het geld is wel van mijn rekening. En ik moest als ik geen gebruik meer wilde maken dat ook even doorgeven maar wel voor dat er een nieuwe zending zou komen en in de 1 ste week van het proefpakket. bij deze wil ik graag mij 3,95 terug gestort hebben en ik wens geen gebruik meer te maken van de product ik ben het vertrouwen nu al kwijt

 51. Rechtzetting, Health-c-p heeft afhoudingen terugbetaald, maar wel op verkeerde rekening.
  Ondertussen blijkt dat ook op de bestelpagina van Trimatol de verkoopsvoorwaarden op een duidelijke plaats zijn toegevoegd. Zonder echter te vermelden dat het welkomstpaket en de volgende levering ONGEOPEND moet blijven indien de producten niet voldoen !? en je van de “cooling-off” periode wenst gebruik te maken.

 52. Heb het proefpakket besteld en zag de reacties. Heb dezelfde avond nog naar card stop gebeld. Visa geblokkeerd. Er is 8 euro van mijn rekening. Heb het proef pakket gekregen , en ze zullen wel niks meer opsturen denk ik…..want ze geraken niet aan hun geld doordat mijn Visa is geblokkeerd. Het proefpakket stuur ik niet terug! Voila…..DUS DIRECT KAART BLOKKEREN !!!!

  • Ik heb ook zopas het proefpakket besteld. Toen ik dit hier allemaal las, een halfuurtje later, heb ik onmiddellijk mijn kaart laten blokkeren en een mail gestuurd op de mail die zij ter bevestiging hebben gestuurd. Zou ik er nu vanaf zijn? Gaat er nu geld van mijn kaart af buiten die 4€? Kan er mij iemand iets laten weten of ze dit meegemaakt hebben?

 53. Indien men er in slaagt om de de producten van Health-c-p, zowel het “proefpaket” als de “niet bestelde” eerstvolgende zending ongeopend en binnen de gestelde termijn van 7 dagen (aangetekend) terug te zenden (een vereiste volgens de “terms and conditions” op de website van Health-c-p) dan worden ondanks alle beloften van Health-c-p de afgehouden kosten NIET terugbetaald.
  Men wordt nog ongeveer 1 maand heel beleefd aan het lijntje gehouden tot uw e-mails zogezegd worden doorgestuurd naar de “Specialist Group” van Health-c-p voor “feedback”.
  Daarna niets meer, en geld kwijt… U bent gewaarschuwd.

 54. ik wens verder geen estelling meer van trimatol,anders stuur ik terug en verander van visa kaart hopelijk stopt da nu dank bij vooraat

  Vanhhoorelbeke marleen
  blekerijstraat 94
  8870 Izegem

  • Marleen: dit is niet voldoende hoor, je moet het bedrijf ook mailen, gegevens vind je in voorgaande posts op deze website
   succes

 55. Beste, in juni heb ik deze pillen besteld en na een 30 tal pillen genomen te hebben, voelde ik me helemaal niet goed en op doktersadvies ermee gestopt. Ik had ondertussen mijn volgende tabletten al met de post ontvangen en was het reeds van mijn rekening betaald (automatisch afgehaald). Ik heb daarop een mail gestuurd naar Health Care payment voor de stopzetting. Kreeg mail terug met antwoord als ik de pillen zou terug sturen ik ook mijn geld terug zou krijgen. Heb de pillen terug gestuurd, waarvan ik ook van hun een bevestiging heb gekregen, maar tot vandaag heb ik nog steeds niet mijn geld terug. Straffer nog, heb verschillende mails hiervoor gestuurd met rekeningnr erbij en ze reageren gewoon niet meer. Vind dit helemaal niet kunnen, ze hebben hun waar terug en de betaling ervan. Nu probeer ik te bellen ook naar de nr in België en nergens geraak ik binnen. Dus voor mij is deze firma flink bedrog het gaat tenslotte om 148€ toch geen klein bedrag. Ik hoop langs deze weg dat jullie dit in orde kunnen brengen en ik eindelijk mijn geld (waarvoor ik niks in de plaats heb gekregen) terug krijg. Ben eens benieuwd of ik van jullie wel een reactie mag ontvangen, want Joanne negeert ze gewoon.

  • Braeken Els ik maak juist hetzelfde mee vuile oplichters heb alles teruggestuurd maar wel geld van mijn visa 158 € HEB MEERDERE MAILS GESTUURD

 56. Zo blij dat ik dit hier eerst lees! Gelukkig niet besteld… Klonk al te mooi om waar te zijn zeker? Hopelijk zijn jullie problemen al opgelost en worden jullie niet meer geconfronteerd met de negatieve gevolgen.. Groeten

 57. Heeft iemand advies? Ik af zien van mijn zo gezecht trimatol contract customer id:1185368order id: 2262971 heb alles in een keer gekregen vrijdag 8november en woensdag 13 november de afrekening van visa 170 euro stuur morgen alles aangetekend terug wil het geld op mijn bankkaard teruggestort hebben viza is geblokeerd. want het is niet verlopen volgens afspraak

 58. Ik lees hier al de reacties daarom heb ikhet volgende gedaan;
  Deze middag een welkomstpakket besteld aan €4 na de bestelling kwam ik op deze pagina terecht heb onmiddellijk mijn creditcard geblokkeerd Ik hoop dat er alleen maar € 4 is afgegaan dat kan ik nu niet controleren visa werkt vandaag en morgen niet. Ook heb ik een mail gestuurd dat ik dit proefpakket wens te annuleren
  Heeft iemand nog ervaring rond dit ?

 59. er gaat een kennis in Denemarken langs het bedrijf om te kijken wat voor soort lui dat zijn en gaat een journalist inschakelen, hij geeft mijn pakketjes terug en probeert het geld terug te krijgen maar ik denk dat het niet gaat lukken. als het eenmaal afgeschreven is, is het moeilijk terig te krijgen maar blijf proberen zou ij zeggen!

  • heb ongevraagd 2 paketten gekregen heb deze niet geopend maar er is wel 2 keer 158 van de rekeneing gegaan en wil dit niet
   hier bij zeg lles af en nietsm- meer leveren aub want volgens deze papieren zou ik een volgend levering op 26/11/2013 kregen maar wil dit niet en kan ook niet meer betalen
   kan ik de geleverde pakketen terug op sturen en aan wie want alles is in het engels en heb geen adres en wanneer zie iik mijn geld terug aub

 60. Ik ben ook één van die slimme geweest om een proefpakket te bestellen.Heb ondertussen dus ook al een pakket toegestuurd gekregen en van mijn rekening is de 158 € dus wel afgehaald.Heb nu alles aangetekend terug gestuurd .Hoop nu dat de zendingen ophouden en dat ik ook mijn geld terug krijg.

 61. Ik heb het ook zitten met die rommel…

  Ik kreeg ook ongevraagd een zending en een dure rekening. Ondertussen telefonisch al een volgende levering gecancelled en daarvan per mail een bewijs gekregen. Maar ze wilden mijn goederen niet terugnemen. Op de verpakking staat dat het bedrag al van mijn VISA is getrokken, kan dat? Via ATOS al laten weten dat de betaling niet door mag gaan… Wat kan ik nog meer doen?

 62. Beste lies,

  Ik heb gisteren mijn geld terug gehad. Enkel de verzend kosten ben ik kwijt.

  Nu antwoord op uw vraag. Normaal binnen de 3 dagen ontvangen zij uw pakket. Dan sturen zij u een mail dat zij het hebben ontvangen en dat zij binnen de 5 tot 30 dagen uw geld terug storten. Zie mijn vorige reacties.

  Succes

  • Beste,

   Ik heb ook mail gehad dat ze het ontvangen hebben en dat mijn contract verbroken zal worden, en gisteren een mail gehad dat ik mijn geld zal ontvangen.
   Ben blij dankzij u informatie heb ik goed kunnen handelen! Van harte bedankt!
   Ik doe dit dus nooit meer iets kopen op internet!

 63. Ik kreeg vandaag dus ook de postbode aan de deur, en heb de pakjes geweigerd, de postbode meldde me dat deze dan met een sticker ‘geweigerd’ erop terug naar afzender gaan. Op die manier kost het me niets om de terugzending te doen. Ook staat in hun algemene voorwaarden dat dit een manier is om je te beroepen op het verzakingsrecht (ik heb een screenshot van de voorwaarden genomen, want ik verwacht dat ze die ook naar goeddunken wijzigen.)

  Maar ik vraag me af of het niet beter is om, na onmiddellijke blokkering / stopzetten van de creditcard zodat ze geen bedragen meer kunnen afschrijven, de pakjes NIET terug te sturen.

  Zoals ik het zie is heel deze zwendel opgezet om de 158 of 360 euro te vangen en klaar. Het lijkt me heel sterk dat dat malafide bedrijf zou gaan procederen om onbetaalde goederen vergoed te krijgen. En als het zo ver zou komen is er geen rechter die veroordelingen gaat uitspreken (denk ik, ik ben geen jurist)

  Op deze manier verliezen ze hun handelswaar, i.p.v. dat alle gedupeerden braafjes hun doosjes terugsturen… de bedrieger bedrogen?

  • Beste,

   Ik heb het vorige week donderdag op de post aangetekend verzonden, verpakking is ongebruikt. Ik kreeg een antwoordje dat ik nu tien dagen de tijd had om het op te sturen. Vandaag mijn aangetekend bewijsje doorgemaild en ze zeggen van zodra het bij hen is dat ze me zullen mailen.
   Iemand enig idee hoelang dit onderweg kan zijn?

   Groeten,

  • Ik heb het donderdag op de post gedaan en hun woensdag al gemaild, vandaag nu het aangetekend bewijsje doorgemaild, ze zeggen dat ik een mail van hen zal krijgen als het pakje er is, iemand enig idee hoelang het onderweg zou zijn?
   Dank

 64. Ik ben het niet met je eens Astrid. In de vorige reacties kan je lezen dat er mensen zijn geweest die hun geld terug hebben gehad. Ik wacht nog op mijn € 18,- . Ik zal het melden
  als ik mijn geld terug heb.

  JE MAG ENKEL NIET JE BESTELLINGEN OPENEN EN/OF GEBRUIKEN. als je het open hebt gemaakt en/of gebruikt ben je vast aan de € 158,- en krijg je het geld niet meer terug.

  Beste Lies Deruddere je moet je kaart laten blokkeren als je dat niet doet zal er in de toekomst als je eraan vast zit steeds geld van je kaart afgehaald worden. Geef des noods je kaart als verloren op, maar blokkeer dat ding. Je moet als je de eerste pakketjes binnen hebt gehad direct ongebruikt en aangetekend terug verzenden naar hun toe. Mail ook naar hun toe dat je het terug verzend en scan het bewijs in verzend dat ook mee dat vragen ze. Alle mails moeten in het engels. Gebruik anders via google een vertaler zinnen. Dat zal een stuk schelen.
  Let wel op NIET OPENEN OF GEBRUIKEN anders kan je fluiten naar je centen.

  Adres: Health-C-P
  Lyngby Hovedgade 10
  DK-2800 Kgs. Lyngby
  Denmark

  TEL: 0044 203 598 2170

  Normaal gezien als je mailt krijg je vrij snel reactie van hun met wat je moet doen. Ik heb ook gedreigd dat ik een klacht heb ingediend bij ECC Belgium en ECOPS en bij de politie. Dat had ik in een van de vorige reacties gelezen. Misschien heeft dat geholpen terwijl ik geen klacht heb ik gediend. Dat is tijdverlies en je wint er toch niks mee.

  Bij mij is er gelukkig geen 2 x 158 euro van mijn kaart afgegaan. Ze hebben me ook bevestigd dat er enkel 18 euro plus verzend kosten eraf gehaald is. Dat lucht in ieder geval op.

  Maar open dat TROEP niet, anders ben je de klos.

 65. ik raad de mensen die net nieuwe berichten hebben gepost even goed deze website en reacties door te lezen, alles staat er in en is vaker gezegd. Helaas krijg je het geld niet terug, blokkeren van je credit card kost je nog eens extra geld, heeft geen zin. Als je eenmaal hebt opgezegd via email krijg je een cancellation van je order, ( zie vorige posts) maar het geld ben je kwijt en de producten zijn waardeloos dus neem ze niet en gooi ze weg. Mocht er nog een keer geld zijn afgehaald dan komt de bank in actie want dan is het onrechtmatig. Het zijn inderdaad slimme trucs waar ze gebruik maken van mensen die niet goed opletten, want het is ook echt een beetje stom van ons, dat we niet beter hebben opgelet. Een dure leerschool dus en NOOIT meer zomaar je creditcard gegevens plaatsen!!
  Ik heb het bedrijf gebeld maar je krijgt volgens mij gewoon een computerstem aan de telefoon.
  wat ik probeer nu is het in de publiciteit te krijgen, dat is het enige wat nut heeft

 66. ook was zo dom om die proefpaketten te bestellen voor 4 € ! er is als 18€ van mijn visa kaart en deze morgen nog eens 159€ terwijl ik nog niets ontvangen heb !! ik had al mijn visa geblokkeerd op 10 okt maar blijkbaar hebben ze dat afgetrokken op 9 okt en kan mijn bank daar niets aan doen !! pure misdaad is dat !! ik heb al gemaild dat ik verder niets meer wil ontvangen en dat ik zodra ik die paketten krijg ze zal terug sturen !! maar weet ook iemand ofdat ik daadwerkelijk da geld ga terug krijgen ?

 67. Beste Mede gedupeerde,

  Ik heb zelf op 7 oktober via Facebook zo’n proefpakket besteld. Wat dus achteraf geen proef maar een welkomspakket blijkt te zijn. Op 10 oktober kreeg ik 2 pakketjes in de bus met een mededeling dat er een vervolg pakket werd verzonden op 9 oktober.

  Dit kon niet waar zijn. Als eerst heb ik direct mijn kaart laten blokkeren bij Cardstop. Daarna heb ik een mail verzonden naar hun toe. Ze gaven mij aan dat ik de pakketjes terug aangetekend en ongebruikt moest verzenden.

  Ik moest ook een bewijs verzenden per mail dat ik het aangetekend terug heb verzonden. Dat heb ik direct op zaterdag 12 oktober gedaan. Ook heb ik mijn visa gecontroleerd of er geld vanaf is gegaan. Ja 2 x 4+1 euro en 2 x 5+1 euro. Totaal 22 euro. Ik hoopte tot vandaag dat er geen 2 x 158 euro van mij rekening zou gehaald worden. Blijkbaar ben ik in die 2.5 dag te snel geweest voor hun.

  Vandaag 15 oktober heb ik een mail van hun ontvangen dat ik niet meer vast zit aan hun en dat er binnen de 5-30 dagen mijn 18 euro dus geen 22 euro terug ontvang. Dat wil zeggen dat men een verlies heeft van de verzendkosten die zij en wij maken.

  Hier onder leest u de laatste paar mails.

  Liz (Health Care Payment)

  Oct 15 08:14 pm (SGT)

  Hi xxxx xxxxx,

  Thank you for contacting Health-C-P.

  We would like to extend our apologies for any inconvenience this may have caused you.

  We received the Welcome Packages (first shipment) of Life Detox (Order#:2262285) and Trimatol (Order#:2262281) on 2013-10-15. We already processed a refund amount of 9 EUR for each product. In which, the 4 EUR is for the Welcome Packages and the 5 EUR is for the Member Content Access. Kindly coordinate with your bank as this will be credited back to your account within 5-30 days.

  For additional assistance, please don’t hesitate to contact us.

  Best Regards,

  Liz
  Health C-P
  Customer Support

  Oct 15 07:03 pm (SGT)

  Dear,

  What happens next, because there has got to be extracted so far 22 euros from my bankaccount.

  Do i get that money back or am I lost that.

  Can you give me more information about this.

  Kind regards

  xxxxxx xxxxxxx

  Date: Tue, 15 Oct 2013 10:18:23 +0200
  To: xxxxxxxx
  From: [email protected]
  Subject: With regards to your Health-C-P order

  Dear xxxxxx xxxxxx

  Thank you for returning your package.

  Your membership will be canceled as of today and we will not debit anything further from your credit card.

  Have a nice day

  Kind Regards,

  Health-C-P

  • Beste,

   Kan je me zeggen wat ik percies moet doen, wil dit ook stoppen en liefst vandaag nog dan morgen! Heb al contact opgenomen met mijn mastercard, ze zeggen dat ze voorlopig niets kunnen doen dat ik moet mailen naar hen.
   Hoe kan ik dat doen, please help me aub

  • Hoi,
   Had jij al wel die producten gebruikt?? Heb je geopende producten terug gestuurd??
   Ik ben zo stom geweest om dit wel te doen en schrok enorm toen ik afgelopen weekend een nieuw pakket kreeg en de rekening van 158,00!!!!
   Oplichters…helemaal niks proefpakket!!

 68. ik zag dat de link niet pakte, dit is het adres, er gaat iemand langs en een journalist die op Deense tv deze zaken aanpakt wordt ingeschakeld, hopelijk ben je niet te laat
  Health-C-P
  Lyngby Hovedgade 10
  DK-2800 Kgs. Lyngby
  Denmark

 69. graag het adres van deze handelaar zodat ik mijn pakket kan terug sturen en mijn centen kan terug vragen – blijkbaar is die firma alleen goed om mensen dingen te sturen die je niet gevraagd hebt en maken ze ook je bankrekening leeg zonder toestemming – dus HEEEL DRINGEND
  het adres en mail adres want ze zijn blijkbaar spoorloos zodra er klachten binnen komen

 70. Ik heb vandaag dat proefpakket ontvangen…maar nu lees ik overal dat er ongevraagd dingen worden opgestuurd en geld van mijn rekening wordt gehaald. Ik wens hier niets meer van te ontvangen!!!! en stuur vandaag nog die produkten terug met zo’n praktijken wil ik niets te maken hebben.

 71. dit is de website en adres van het bedrijf , een Deense vriend van me gaat er langs en gaat ook een journalist waarschuwen, er staan telefoonnummers bij maar je krijgt een soort raar robot achtig type aan de telefoon. Als we allen gaan bellen worden ze gek van ons en houden er misschien mee op?

 72. Het is wel moeilijk om te reageren en klacht neer te leggen als je nergens een mailadres of adres vindt om je klacht te doen.
  Kan iemand mij het adres of mailadres bezorgen dan kan ik de zending die ik niet gevraagd heb terug sturen en mijn geld terug vragen – geld waar zij totaal geen recht op hadden – iedereen zou massaal dit misbruik moeten aanklagen

 73. Nederlands zullen ze niet kunnen lezen, dus ik vertaal je bericht Rita. De Deense kennis kent een journalist daar die deze praktijken aankaart en publiek maakt, dus hij gaat contact met hem leggen en vertellen over dit bedrijf. Naar ons geld kunnen we fluiten, enige wat we kunnen doen is hen aanklagen en zorgen dat ze stoppen of nog beter worden opgepakt,

 74. Ik heb een Deense kennis op bezoek en ik dacht eraan hem te vragen hem een brief persoonlijk te overhandigen met onze klachten. Dan weten we tenminste zeker dat het aankomt. Ik ben zo pissed dat ik iets wil doen aan deze praktijken en ik sla mezelf natuurlijk voor mijn kop dat ik er ben ingetuind! wie staat hierachter? ik wil deze tekst bezorgen. Laat me weten of je naam erbij kan komen, hoe meer hoe beter! suggesties welkom!
  snel reageren want hij gaat a.s. zaterdag weer terug

  We want to let you know that we completely disapprove your manipulative and deceiving way of getting money for your products. We communicate on a blog and trying to warn everyone about it. We urge you to stop with this way of promoting, pretending one should pay only € 4 , it is misleading and abusive.
  We also wrote to Interpol and they receive many complaints about your company so they are on your case. all of us lost 2 x € 158 or more, but we will do everything we can to prevent others to fall in your vicious trap
  please stop it!

  innocent victims from Holland and Belgium
  names:

  • Ik heb eveneens proefpakket besteld, daarna is er 2x 158 € van mijn bankrekening afgegaan. Ik heb mijn bankkaart geblokkeerd en een mail gestuurd naar Health pc met de eis om onmiddellijk een einde te stellen aan deze praktijken. Zij hebben dit bevestigd maar heb tot nog toe mijn 316 euro niet terug gekregen. Ik wil er echt alles aan doen om mijn geld wat deze bende oplichters onterecht hebben afgepakt, terug te krijgen. DIT IS EEN ECHTE SCHANDE!
   WIE OF WAT KAN DEZE FRADEURS OPDOEKEN??? zodat er niet nog meer slachtoffers vallen.
   Hoop dat jullie enig resultaat kunnen bekomen en dat je mij op de hoogte houd van de hele situatie.
   Groetjes Anita C.

 75. bij mij is er 340 euro afgehaald,heb visa kaart laten blokeren en kan nu weer 25 euro betalen voor een nieuwe kaart.Ik heb met interpol gebeld en daar kennen ze het bedrijf zeer goed het regent..er van klachten ,ze raden aan aangetekend een klacht in te dienen maar zeiden ook dat ik mijn geld niet zou terug zien.En zoiets kan allemaal!

 76. nee joh, niet gebruiken maar direct terugsturen, ik was er te laat mee, nu maak je nog de kans het geld terug te krijgen, het is toch troep denk ik, niet gebruiken!

 77. Hallo ,Ik heb gisteren mijn pakjes ontvangen die pleisters en die pillen .Deze morgen naar de bank geweest c.c. laten blokkeren.Bij visa geven ze de raad de pakjes aangetekend terug testuren.Na een maand zou u geld terug op u rekening moeten staan.Indien dit niet moest gebeurt zijn kan je de zaak betwisten via visa.Maar ja dan ben je,je geld kwijt en je produkten ook.Ik denk dat ik ze maar opgebruik ,duur leergeld.

  • Beste,
   Hoe kan ik een mail sturen naar welk adres want vind dit nergens terug…iemand die mij kan helpen

  • Wie kan mij zo snel mogelijk aan een kaartje van de trimatol pilletjes helpen? Je kan je geld terugkrijgen als je binnen de 14 dagen de drie doosjes ongebruikt kunt terugsturen. Mijn test-
   pakketje is echter niet meer volledig. Wil er wel voor betalen.

  • Engels of Nederlands maak mij niet uit Maar bij deze laat ik u weten dat ik geen produkten meer wens te ontvangen noch betalingen te doen.

   Ik heb nergens gevraagd om meer dan een proefpakket voor 4 € te ontvangen
   Bij deze laat ik u weten dat dit alles moet stoppen
   Ik zou wel mijn twee betalingen van 158 € willen terug ontvangen vermits ik niets van jullie ontvangen heb behalve het proefpakket

   Trouwens het produkt werkt helemaal niet – dat is nog het ergste van het hele verhaal.

   Ik hoop dat jullie stoppen met deze misselijke reclame voor uw product want ik ga er mee naar de ombudsdienst van VRT – Volt en radio 2 Inspecteur de Caluwe
   Aan jullie de keuze – hopelijk krijg ik een positieve reactie van jullie en krijg ik de betalingen terug

   groeten
   Rita Luts

  • Heb vanmorgen ook zo een pakje ontvangen,word ik nu ook slachtoffer van zulke practijken?

  • Proefpakket ontvangen en teruggestuurd naar denemarken.Gelieve geen verdere paketten te sturen.Dit is duidelijk oplichting,heb dan ook klacht neergelegd bij politie
   marcel

 78. mensen NIET DOEN!! dat is een fraude….ik heb direct mijn cc stop gezet…dat is een soort abonnement..ze hebben i.p.v 4€ , 9€ genomen van mijn cc….en ze blijven dat doen…

 79. Hallo, ik heb 2 proefpakketten besteld, 1x trimatol + 1x life detox. dit laatste zijn pleisters.
  Na deze pakketten te hebben ontvangen in de maand september, ben ik mijn financiele gaan bekijken. wat blijkt hebben zij inmiddels ook al 2x 5€ + 2x 158€ van mijn rekening gehaald.
  Vind ik fraude praktijken. heb inmiddels al stappen ondernomen om nog verder gepluimd te worden. zo blijkt uit onderzoek dat zij zulke praktijken in hun voorwaarden laten zetten dat jij hun te toelating geeft om verdere transactie te laten verrichten. Zo te horen bij de kredietmaatschappij zijn er heel veel gedupeerden die zo behandeld zijn. Wanpraktijken noem ik dat. Als deze producten helpen, waar iedereen zijn twijfels heeft, zou deze persoon zelf wel het initiatief nemen om terug een bestelling te plaatsen. maar zij nemen deze beslissing voor jou zonder medeweten, het ergste is nog geen levering maar al wel geld van je rekening.

 80. Ben er ook met open ogen ingetrapt! Heb gebeld naar Denemarken én gemaild. Uiteindelijk hebben ze mij laten weten dat de volgende zending geannuleerd is! Zal mij moeten verzoenen met mijn grote stommiteit! Maar … nu ik toch met al die tabletten zit is mijn vraag : heeft er iemand ervaring met dit product? Kan het op lange termijn kwaad als je ze inneemt?

 81. heb gisteren de 2 x 158 euro van m’n cc zien afgaan. dit zijn echte mafiapraktijken. Wat je ook doet, zeker niet aan deze frauduleuze actie deelnemen.

 82. goedenavond ik heb de website gevonden waarop je kan inschrijven tem 16/9 (vandaag) om een staal van Trimatol te kunnen bekomen aan 4€.
  Hoe kan ik nog deelnemen aan deze actie?
  Kan u mij zo snel mogelijk iets laten weten aub?
  alvast bedankt

  groetjes

  Roland

 83. Ook ik was erin getrapt en net een dag te laat om mijn cc te blokkeren… Helaas ben ik 2keer 158 euro armer en heb er echt alles aan gedaan om mijn geld terug te krijgen. Niets helpt…. Zucht…

  • ook ik was erin getrapt vermager zo slecht en al vanalles geprobeerd . Maar nu is het toch een schande 4€ voor een proef pakket dacht ik dat is is te proberen waard dan houden ze nog is 5€ af endan nog is 158€ en telkens nog is nen1€ vezendingin totaal dus 170€ . das een ander bedrag dan 4€ he . als het nu nog zou helpen zou ik nog nie boos zijn maar ben nog maar 1kg afgevallen in 1maand tijd dat deze praktijken nog kunnen dat versta ik niet

 84. ik ben ook zo dom geweest om het welkomspakket te bestellen
  ik ondek deze forum te laat.

  ik heb ondertussen al een brief gestuurd en mijn cc geblokeerd als ik om mijn transactie kijk van mijn cc is enkel de 5 euro eraf gegaan.

  zou ik nu veilig zijn dat er geen 158 euro van mijn rekening gaat?
  ik hoop het ben echt teleurgesteld in deze praktijken

 85. Ohhh neeeee t’is ni waar,ik heb ze zopas ook besteld!!! pfff ze staan gewoon op FB!!
  2X4€ wat moet ik nu doen help…en het is betaald door een vriendin!!
  Wat nu gedaan zeg…
  Kan iemand mij helpen aub?
  Mercieee!

  • meteen je kredietkaard laten blokkeren. Binnen de week heb je een nieuwe en ze kunnen absoluut niets meer van je rekening halen. Ze kregen al 10tallen telefoontjes over deze bedrieglijke praktijk (steeds €158 eraf halen) en men raadt ons aan om naar de politie te stappen.

 86. ik ben er ook ingetrapt en 2 x 158€ armer. Ik heb health C-P gebeld in Denemarken, ik kreeg toen via email een cancellation van de order, zou dat voldoende zijn of zal ik mijn credit card ook maar stopzetten? Ik heb nu dus 2 doosjes trimatol en 2 doosjes life detox in huis, iemand ervaring met het proberen? helemaal zo zonde als ik er nu niets mee doe
  wat een ongelofelijke oplichters en wat ben ik stom geweest, dure les geleerd!

  • klopt ik heb het ook zitten. 2 x 158€ van men rekening. ik heb ook direct men kaart laten blokkeren. En heb deze praktijk ook gemeld aan kaart stop. blijkbaar kan iedereen zonder een bevestiging zomaar geld van je rekening afhalen.

 87. Mijn vrouw heeft ook die producten besteld. Na al die reactie te lezen heb ik geen vertrouwen in dat ding. Kan er iemand me uitleggen hoe we dat moeten stoppen? E- mail aderes bv

  • Beste Vancouillie, ik heb de producten ook besteld, als je het forum leest weet je wat je moet doen! Ik heb gewoon de stappen gevolgd die gegeven zijn, je kan er mailadres, mails en adres op terug vinden! Ik heb alles via mail gedaan, ik heb niet naar Duitsland gebeld. Maar heb uit voorzorg wel mijn kaart laten vernietigen! Ik heb nu een mail terug gekregen dat ze mijn 8 euro gaan terugstorten en dat ze mijn abonnement hebben stop gezet. Je geld zal je wel niet terug krijgen want daarvoor moest je het welkomspakket ongeopend terugsturen! Je kan wel een mail sturen om de volgende zendingen te stoppen! Aan iedereen veel succes!

 88. Wanneer je deze instantie niet weet te traceren, of er staan geen info op de site,dan moet je afvragen in hoeverre ze betrouwbaar zijn?
  Een eerlijk bedrijf zal wel totale info geven wat weer vertrouwen geeft,
  Eerst uit zoeken en dan pas evt bestellen, bespaart veel ellende.

 89. Ik weet niet of ze werken! Maar als je er geen 162,00 € voor over hebt zou ik ze meteen ongeopend terug sturen en een mail sturen dat je je geld terug wilt!

 90. Hallo, ik had ook de welkomst pakketjes besteld van Trimatol en Detox! 4€, dus ik dacht ik ga dat proberen! Na 5 dagen kreeg ik de vervolg bestelling al! Wat blijkt: als je de welkomst pakketjes besteld hoort daar eigenlijk nog een levering bij en die kost 158,00 € !!!!
  Ik gebeld en alles terug gestuurd! Nu had ik de Trimatol al geprobeerd van het welkomst pakket dus ik kreeg ook de vervolg bestelling niet terug betaald!! De Detox had ik nog niet geprobeerd en heb 162,00€ terug betaald gekregen! Dus………. Het is een heel duur probeer pakket!! 162,00€ ipv 4€

  Ik vind het erg misleidende reclame en lees vooral goed de voorwaarden!!

  Grtjes Irmgard

  • ik kan ook niet terug sturen omdat ik een stripje pilletjes al genomen heb en alles moet in orginele staat zijn zo als iemand voor mij een stripje pilletjes heeft dan kan ik alles terug zenden
   vriendelijk groeten
   anja

 91. ook ik heb gereageerd op die aankondiging via facebook. Ze bieden zogezegd een gratis staal aan enkel tegen de verzendkosten…Niets daarvan…als je dit aanvraagt onderteken je een anbonnement en krijg je na 1 week een levering van 158 euro voor Trimatol en een levering LIFE Detox eveneens voor 158 euro. Ik ben op 1 maand 332 euro kwijt aan hen niettegenstaande ik alles, behalve het eerste staal, aangetekend terug gestuurd heb.
  Daar kan je geen vertrouwen in hebben!!!!

  • Dag Iederen,

   Ik heb ook hetzelfde probleem gehad, maar helaas na alles geprobeerd heb ik niet min geld terug kunnen ontvangen. Ik moest de welkom paketje ook terug sturen maar van dit had ik een paar pillen al gebruikt. Anyway Ik verkoop de setjes als iemand een nodig heb om de welkom paketje complete te maken en terug kunnen sturen om geld terugontvangen. Eigenlijk kunt je het ook terug sturen als het al geopend is maar niet gebruikt.

 92. Dag iedereen,

  Ook ik ben erin geluisd. Vandaag 158 euro van mijn rekening!
  Heb ondertussen mailtje gestuurd om af te zeggen, maar dan moet je het welkomspakketje terugsturen. Ook de visa kaart is geblokkeerd. Hopelijk krijgen we het geld terug!

  • Hoi, je krijgt je geld helaas niet terug.. Ik heb alles geprobeerd, met mijn bank ook maar die klootzakken hebben hun term of use zo goed voor mekaar dat je er niet onderuit komt:( ik kan wel janken!

 93. Hallo allemaal,

  Als er mensen zijn die na al deze verhalen NOG STEEDS de proefpakketjes van Trimatol en Life Detox willen ontvangen, voor € 12,50 mag je ze van me overnemen en ben ik uit de kosten (2x€4, 2x€1 en verzendkst).
  De beide pakketjes zijn nog ongeopend.
  Gelukkig heb ik een bank die alle afwijkende betalingen tegenhoudt en na een telefoontje mijn creditcard heeft vernietigd.

 94. Inderdaad deze firma is echt niet betrouwbaar. Ik heb zelf het promotiepakket ontvangen met daarin Trimatol en Detox Life. De trimatol ingrediënten zijn buiten het groene koffieboon extract allemaal E producten. Ik som ze hier even op : E341, E1201, E468, E470b, E464, E463, E171, E172, E422 en E553b.
  Ikzelf heb onmiddellijk card stop gebeld om mijn creditcard te blokkeren. Ze wisten me te vertellen dat de telefoon bij card stop roodgloeiend stond en dat de firma zomaar geld van de nietsvermoedende mensen hun credit card halen. Dus : wees gewaarschuwd, deze Deense firma zijn gewoon oplichters!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ik ben een van de gedupeerden de centjes zijn twee keer 158 euro van men rekening was te laat met blokkering van men card heb e mails gestuurd en gebeld amai echte pure oplichterij heb nog van die produkten gezien op facebook heb ze direct met spam gemeld dit moet stoppen

 95. Dag Leen, het vervolg pakketje heb ik zelfs nooit ontvangen. Mocht dat toch het geval geweest zijn, dan had ik het gewoon geweigerd bij de post. Je kan niet blijvend aangetekend blijven versturen. Het is deze firma in wezen enkel te doen om het geld. Zij weten ook dat zij maximaal 1 à 2 zendingen kunnen verkopen alvorens men dit stop zet. Van de attente consumenten willen ze zo vlug mogelijk af, en zijn ze blij dat deze de pakjes terug sturen zodat zij die op hun beurt weer naar een volgend slachtoffer sturen. Dit is ook de reden waarom je de verpakking ongeschonden moet terug sturen. Ik heb die verpakking toch heel voorzichtig opengemaakt, en van de bijbehorende documenten kopietjes gemaakt. Daarna weer op de lijmgrens gesloten en verzonden. Ze hebben blijkbaar niets gemerkt. Ik hoop met jou dat nog vele mensen iets aan mijn tips hebben, en hoop tevens dat er van bovenhand iemand wakker wordt en deze gangsters een halt toe roept.

  • ja ja je moet het proefpakketje en die andere twee die ze opsturen volledig terug sturen maar zijn al pilletjes uit dus hebben ze weer gelijk hé waar je eigenlijk niet achter gevraagd hebt en zo maar geld van je rekening houden allemaal bedrog

 96. Opgelet met dit produkt te bestellen. Ik had een proefpakket besteld dat mij 4€ kostte.
  Ik had de bestelling nog niet in mijn brievenbus of de volgende bestelling (2doosjes) zat al in mijn bus. Die had ik dus niet gevraagd. Door het proefpakket te bestellen en te betalen via Visa kaart hadden zij reeds 158€ afgehaald van mijn rekening. Zij nemen dus steeds geld van je rekening. Heb direkt een mail gestuurd dat ik afzag van volgende bestellingen. En mijn visa- kaart geblokkeerd. Dit is een dure zaak en weet zelfs niet of het helpt om slanker te worden. Oppassen dus!

 97. Ik heb vandaag mijn afrekening van visa gekregen. Ze hebben inderdaad de 8€ terugbetaalt alhoewel ze 10€ van mijn rekening hadden gehaald. Eindbalans, 2€ verlies, een zeer wijze les geleerd en heel blij dat de nachtmerrie voorbij is.

  • Ik heb mijn lesje ook geleerd Manolito, zal in het vervolg twee keer nadenken en alles eerst heel goed lezen voor ik iets bestel via internet. Hopelijk mag het bij mij en bij iedereen aflopen zoals bij jou. Ik wil je wel nog eens bedanken voor de mails die je aan iedereen kenbaar hebt gemaakt, en voor de rappe reacties, het heeft mij in ieder geval enorm geholpen, ook aan iedereen trouwens, zonder jullie en zeker dit forum was ik misschien niet zo rap in geslaagd om deze oplichting stop te kunnen zetten! Merci daarvoor!
   Ik heb de pakjes vandaag aangetekend teruggestuurd en de Copy’s gemaild. In the delivery note stond dat the next delivery is voor 10 sept. dus dat zal ook binnenkort toekomen, moet ik die dan ook nog aangetekend terugsturen of gewoon ermee naar de post gaan en zeggen dat ik dat weiger, wat hebben jullie gedaan in dat geval?

 98. Leen, Wanneer je de pakjes ( bij mij kwamen die samen ) ontvangt heb je nog een tien tal dagen om ze terug te sturen. Dit is ruim voldoende wanneer je ze aangetekend verstuurd. Toen ik ze verstuurde duurde het drie dagen en kreeg ik ook bericht van hun dat ze de pakjes ontvangen hadden. Tevens heb ik ook de twee producten apart teruggestuurd zodat ik voor elk product een bewijs had. Vermeld op het pakketje dat je terug stuurt niet alleen je adres als afzender maar ook je e-mail adres en het ordernummer van het product in het pakje.

  • Manolito,
   De pakjes zijn toegekomen maar die delivery note is een papier dat aan de binnenkant van het pakje zit, hoe moet ik daar dan een copy van maken, de pakjes open doen, maar dan gaat dat scheuren en is het niet meer in de originele staat, wat moet ik doen?

 99. Geachte heer, Geachte mevrouw,

  Wij hebben uw klacht tegen Health C-P goed ontvangen.

  Het Europees Centrum voor de Consument maakt deel uit van een Europees netwerk en is gesubsidieerd door de Europese Commissie en de Federale overheid. Wij helpen consumenten bij hun grensoverschrijdende geschillen, dus wanneer de consument en de handelaar zich in een verschillende lidstaat van de EU bevinden.

  U bent inderdaad niet de enige consument die in de val van deze firma is gelopen.

  Websites die “gratis” stalen aanbieden of enkel tegen betaling van de verzendkosten, voorzien over het algemeen dat de bestelling van het voorgestelde staal wordt gevolgd door de zending van betalende producten. Wij merken dat vele consumenten intekenden op een Nederlandstalig aanbod via Facebook, waarop geen bijkomende voorwaarden werden vermeld. Of er al of niet algemene voorwaarden aanvaard dienden te worden, is niet duidelijk. Werd u dat gevraagd bij de bestelling ?
  Graag vernamen we ook van u hoe de bestelling plaatste (welke soort van publiciteit : internet/papieren versie). Kan u ons een kopie van die publiciteit of van uw ontvangstbevestiging van uw bestelling overmaken.

  Indien u geen toegang had tot de algemene voorwaarden van Health CP en/of geen informatie had omtrent de navolgende betalende verzendingen bij bestelling van het initiële pakket, zijn wij van oordeel dat het om misleidende praktijken gaat. Het contract dat u aanging werd niet op duidelijke manier beschreven. Zo kan u, als consument, de exacte aard van de verbintenis niet kennen, waardoor de overeenkomst als nietig kan worden beschouwd. Als de voorwaarden van de overeenkomst wel werden vermeld (of u had er toegang toe), maar u ze niet gelezen heeft, dan is de overeenkomst wel geldig en kan u ze slechts in de initiële herroepingsperiode opzeggen.
  U dient dan
  1) binnen de 14 dagen na levering van het proefpakket
  2) het proefpakket ongebruikt en in de originele verpakking
  3) op eigen kosten terug te sturen naar
  Health Care Payment
  Postboks 313
  9100 Aalborg
  Denmark

  Vermeld in een begeleidend schrijven dat u beroep doet op hun artikel 8 van hun algemene voorwaarden, en vraag terugbetaling van het initieel betaalde bedrag op uw rekeningnummer (met vermelding van IBAN en BIC Code.
  Van dit alles houdt u best een kopie bij.

  Is de periode van 14 dagen na levering van het proefproduct verstreken, dan kan u volgens die algemene voorwaarden opzeggen telkens 14 dagen voor versturing van het volgend pakket. Stuur in dat geval een email in het Engels naar [email protected].

  Indien u problemen blijft hebben met deze vennootschap, vragen wij u uw volledig dossier aan ons over te maken (kopie bestelling/bevestiging/bewijs van betaling/document van terugzending en correspondentie tussen u en Health CP). Wij zullen dan met onze Deense collega’s contact opnemen om een minnelijke regeling uit te werken.
  Veiligheidshalve adviseren we u in dat geval ook uw kaart te blokkeren, zodat verdere afhoudingen van geannuleerde bestellingen, niet verder kunnen gaan. Eventueel kan u onterecht gevorderde bedragen ook terug claimen via http://www.mijnkaart.be.

  Mocht u nog vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren.

  Vriendelijke groet,

  ECC België – CEC Belgique
  T: +32 (0)2 542 33 46 / 89
  F: +32 (0)2 542 32 43

  Hollandstraat 13 Rue de Hollande
  Brussel 1060 Bruxelles
  [email protected]
  http://www.eccbelgium.be

  Om uw dossier te behandelen, registreren wij uw gegevens in een databank, IT-Tool genaamd, waarvan de Europese Commissie eigenaar is. Uw rechten i.v.m. de registratie van uw gegevens staan beschreven op onze website (www.eccbelgie.be, klik op ‘Disclaimer & privacy’ onder ‘Thema’s’). U kan ze ook aanvragen per mail, fax of telefoon en dan sturen we ze u graag toe. Wenst u dat we uw contactgegevens schrappen uit dit bestand na behandeling van uw dossier, dan kan u ons dit laten weten per

 100. Ik heb alles terug gestuurd, aangetekend en een klacht ingediend bij de online dienst klachten.
  Heb hen van dit alles op de hoogte gebracht via mail. Mijn Visa heb ik geblokkeerd. Ik heb tot heden niets meer gehoord nog ontvangen. Alle pakjes die ik ontvang breng ik terug naar de post met de mededeling dat ik het niet aanvaard.
  Ik hoop je hiermee geholpen te hebben. Ik denk dat er weinig anders te doen is.
  Veel geluk
  Brigitte

 101. Leen, ze vragen een copy van het leveringsformulier ( delivery note ). Dit document zit zichtbaar bij je eerste pakje. Het is het document waarop je adres staat, met in de linker bovenhoek hun adres, maar dan doorstreept. Het is dubbelgevouwen, want op de andere helft staat hetgeen ze leveren. Dit document heb ik gekopieerd, en samen met een kopie van de aangetekende zending van de post naar hen doorgemaild.

  • Bedankt,

   Ik heb nog een vraagje, ik heb nog altijd niets ontvangen en ik heb het vrijdag besteld, de Cooling off periode is dat vanaf de levering of vanaf de bestelling ervan, want anders begin ik mij al zorgen te maken. Ik heb ook de twee producten besteld Trimatol en Life Detox, komen die in een pakje samen of in twee afzonderlijke pakje, graag nog een antwoord!

 102. Aangetekend versturen, een kopie nemen van dat briefje dat je daar van krijgt (want daar staat de datum op van terugzending), inscannen op je computer
  Ook een kopie van de ‘delivery note’, dat is dat papier dat aan de buitenkant van de envelop zit, inscannen op je computer
  Dan een mail sturen (zie voorbeeld hoe ik het heb geschreven hieronder), met daarbij in bijlage de ingescande documenten

  Today (August 22, 2013) I have sent back the trial order of:
  – Trimatol (order number 2191798)
  – Life Detox (order number 2191804)

  Hereby a scan (copy) of the documents:
  – delivery notes
  – postal receipt

  • Sophie, ik heb hier al meermaals vermeld dat men dit forum en zijn topic eens moet lezen. Al mijn mails staan hier in het Engels vermeld ( al het mail-verkeer dient in het Engels te gebeuren ), de werkwijze staat hier ook op dit forum. Ik weet, het kost tijd en moeite om er vanaf te geraken, maar volg dan de werkwijze die ik aangaf. De site verantwoordelijke vetvrij.com heeft al mijn mails chronologisch op dit net geplaatst zodat iedereen hier iets aan heeft. Men kan ze zelfs integraal kopiëren. Zelfs de reactie van het ECC staat hier vermeld. Volg deze voorbeelden rustig en bedaard en alles komt in orde.

 103. Heb vandaag mijn pakketjes ontvangen. Wat doe ik het best? Pakketjes terugsturen zonder te openen of ?? En mag ik de mail dat je moet sturen eens krijgen in het engels aub??

 104. Help ik heb dit ook besteld en vandaag toe gekomen, ik heb dit betaald met iemand anders zijn visa kaart, wat moet ik nu doen???? Help!

 105. Voor Leen , het adres is Postboks 303 in Aalborg Denmark.
  Voor Sophie, alle briefwisseling ( mails ) dienen in het Engels te gebeuren.

  • ik ben er ook ingetrapt,wat is het mail adres? Wil dit ook direct annuleren. Stuur ik best het proefpakket ook terug? Vandaag ontvangen?

  • Manolito, Bedankt voor de reactie !

   Ik heb de mail in het Engels gedaan, vandaag reactie gekregen dat ik het welkomspakket moet terugsturen in de originele staat, er stond ook bij dat ik een copy moest maken van de delivery note, wat ze hiermee bedoelen weet ik niet, moet ik daarvoor het pakje open maken, want dat ga ik niet doen. En moet je dat dan mailen naar hun? Ze gaan vanaf 27 sept mij cancelen, maar op 24 sept zouden ze mijn tweede zending opsturen, hierop heb ik ook gereageerd, ben benieuwd of het helpt, heb wel mijn pakje nog niet ontvangen, maar zie er naar uit om het te krijgen, hoe rapper er van af, hoe liever!

 106. Ik heb juist mijn life detox trimatol aan 4 euro ontvangen,wat kan ik nog doen? Terugsturen??? Wat raden jullie me aan?

  GROETJES

  • Ja zou ik ook graag weten. Ik zal het pakket waarschijnlijk deze week ontvangen. Wat doe je het beste?? En dat ze geen geld aftrekken van je rekening??

 107. Hallo megaknuffie, ik heb al mijn mails doorgestuurd naar de redactie van vetvrij.com. Zij zijn bezig met een dossier samen te stellen om zo veel mogelijk mensen in deze situatie te helpen. Ik hoop met de bijdrage van mijn mails hiertoe een steentje te kunnen bijdragen. Op dit forum staat er al een beknopte werkwijze die ik ondernomen heb, en met succes. Ik weet dat de tijd dringt, maar ik heb het volste vertrouwen in de redactie, dat ze zo snel mogelijks een oplossing zullen publiceren.


  De complete mailwisseling is hier na te lezen
  De reactie van ECC is hier na te lezen

  • Hallo Manolito,
   bedankt om je corresponderende mails te kunnen lezen, ik hoop dat ze mij ook kunnen helpen. Ik ben vorige vrijdag ook in de val gelokt, nadien wou ik wat meer te weten komen over Trimatol en toen kwam ik op deze site, ik heb onmiddellijk mijn kaart geblokkeerd en er was enkel 10 euro af, ik heb een mail naar hun geschreven dat ik van mijn aankoop wil afzien maar ze hebben nog niet gereageerd, ik hoop dat die miserie rap gedaan is, als ik het pakket krijg ga ik het dan ook onmiddellijk aangetekend terug sturen, alleen ik heb hier twee adressen, het ene is Lyngly Hovedgade 10, Denmark, en het andere is Postboks 303, Aalborg Denmark. Kunnen jullie mij helpen, graag snel reactie

 108. hallo ,je besteld het proefpakket voor 4,oo euro maar je klikt op akkoord en je bent verplicht van de eerste sending bij te nemen die volgt een paar dagen na het eerste pakketje en is op voorhand van je creditkaart gehaald (158,00 euro) ,had proefpakket geopend om te proberen en de rest terug gestuurd maar ben mijn geld kwijt en kan enkel de pakketten terug ontvangen die ik betaald heb ,had die aangetekend terug gestuurd.Geld krijg je niet terug!! Vind dit ook niet kunnen is een misleidende reklame ,best niet op in gaan ,heb mijn les geleerd

 109. Hallo,

  Ik had een soortgelijk product besteld (Life Detox) dat samen in reclame stond met dit product.
  Dan las ik dat de mensen bedrogen worden.
  Ik heb onmiddelijk een annulatie gestuurd via mail en dan nog eens gebeld.
  De dame aan telefoon zei dat ze het eerste packetje van €158 niet kon annuleren, dat dit zo in het reglement stond. Ik heb hierop geargumenteerd dat er ook in het reglement staat dat ik kan annuleren. Uiteindelijk heeft ze dit toch gedaan.
  Ik krijg dus ook geen gratis sample. (Niet dat ik dit nog erg vind :) ).
  Net heb ik een bevestigingsmail gekregen dat mijn packet geannuleerd is.
  Ik heb geluk gehad en ik vind het erg voor de andere die met meer problemen zitten!.

 110. Jean-Jacques , j’ai gardé le premier envoi pour 8 euro. J’ai eue la chance de pouvoir intercepter le 2ieme envoi que j’ai refusé donc ça m’a couté rien pour le renvoye, mais ils ont refusé de me rendre mon argent malgré qu’ils avaient récupére les marchandises. Ça m’a suffit de leur menacer de porter plainte aux authorités pour qu’ils changent d’avis. Je crois que la terre commence a chauffer aupres de eux. J’ai reçue ma nouvelle carte Visa, et selon la banque il n’y a pas de probleme pour recevoir l’argent puisque la carte est liée a votre compte en banque qui bien sur n’a pas été annulé.

  • J’ai fait de même sauf que j’ai renvoyé le pack de bienvenue utilisé aussi pour tester.
   A ce jour, il ne veulent absolument pas me rembourser malgrè plaintes émises à ECC, Ecorp et au danemark.
   J’ai stopé ma carte Visa également.
   Je ne sais plus quoi faire?

 111. Hallo mensen,

  Heeft iemand al wat gehoord van politie? ING? Trimatol? Heeft het uberhaupt zin om iets te doen? Of ben ik echt die 360 euro kwijt?

  Alvast bedankt!

 112. Zo, nu is het ineens Carbuloss en Lipo 13 die ze verkopen via hetzlefde uitziende site wel een andere linknaam maar hetzelfde tekst en Julia de Boer die het allemaal uitgeprobeerd heeft!!
  Ik weet dat ik de link niet mag plaatsen maar als de redactie even weer alleen dat screenschot kan plaatsen i.p.v deze link zou wel fijn zijn. Dit als extra bewijs hoe groot deze oplichting is.Wat een onzin zeg.

 113. Aan Anja, ik zou je al mijn mails (en dat zijn er een pak) kunnen doorsturen maar zonder je e-mail adres kan ik weinig beginnen.

 114. Eindelijk ben ik ervan verlost. Ben wel 10€ kwijt via de credietkaart maar voor de rest ben ik nu gerust.
  1ste actie : credit cart laten blokkeren.

  2de : Mailtje gestuurd met de vermelding dat ik gebruik maakte van mijn Europees recht om gedurende 14 dagen de overeenkomst te annuleren.

  3de : Betwistingsdossier opgesteld via master card.
  4de : Klacht ingediend bij ECC België ( Kan ook in Nederland )
  5de : Klacht ingediend bij Ecops.
  6de : De bedriegers nogmaals laten weten dat ik mij zeker niet laat doen.
  7de : De pakjes ongeopend en aangetekend teruggestuurd. ( prijs in België 26,40€ )
  8ste : Een verlossende mail van hun, dat ze mij gerust laten en dat mijn account geschrapt wordt.

  Hun adres : Health Care Payment – Postboks 313 – 9100 Aalborg – Denmark
  Hun e-mail adres : [email protected]
  Hun website : health-c-p.com

  De complete mailwisseling is hier na te lezen
  De reactie van ECC is hier na te lezen

  Ik zie hier blijkbaar wanhopige mensen op het forum die ondanks al de negatieve berichten toch nog dit product wensen. BEZINT VOOR GE BEGINT

  • Hallo,

   Kan je mij misschien je emails eens doorsturen. Ik heb het proefpakket ook ontvangen en was een beetje verwonderd dat ik kort daarna een tweede zending kreeg wat ik niet besteld had. Ik dacht dat het een vergissing was maar ik vertrok op vakantie dus had de tijd niet om dit verder te bekijken en schrok toen ik de afrekening van mijn visa-kaart kreeg . Ik heb hen meteen een mail gestuurd maar ik was te laat want er waren 14 dagen gepasseerd. Ik heb wel de volgende orders geannuleerd (dit hebben ze me geconfirmeerd per mail, hopelijk is dit voldoende) maar ja ik zit natuurlijk wel met de eerste zending. Ik heb zelfs niet de tijd gekregen om het proefpakket uit te testen. Als ik het pakket nu terugstuur heb ik natuurlijk mijn geld nog niet terug. Voor een klacht in te dienen bij ECC en Ecops – hoe doe ik dit – heb hier geen ervaring mee . Kan je me misschien helpen met deze info. Alvast bedankt
   Dominique

  • Manolito kan jij me jouw mails ook even doorsturen? wou ook dossier opstelen mastercard maar zeiden dat het niet zou helpen.heb alles terug gestuurd welkom en de rest pakketen weigeren terugbetaling is al bezig sinds meer dan een maand word er gek van en heb al 15tal mails verstuurd en al veel verschillende mails terug steeds andere namen onderaan nie normaal

  • Ik vraag me af of het niet beter is om, na onmiddellijke blokkering / stopzetten van de creditcard zodat ze geen bedragen meer kunnen afschrijven, de pakjes NIET terug te sturen.

   Zoals ik het zie is heel deze zwendel opgezet om de 158 of 300 euro te vangen en klaar. Het lijkt me heel sterk dat dat malafide bedrijf zou gaan procederen om onbetaalde goederen vergoed te krijgen. En als het zo ver zou komen is er geen rechter die veroordelingen gaat uitspreken (denk ik, ik ben geen jurist)

   Op deze manier verliezen ze hun handelswaar, i.p.v. dat alle gedupeerden braafjes hun doosjes terugsturen… de bedrieger bedrogen?

 115. Hallo, jammer genoeg ben ik ook ingegaan op hun promotie op 10,08 (ik heb me laten verleiden door de zogenaamde “tevreden klanten” die voor dit product kozen omdat er geen naverkoop opgedrongen werd, was het maar waar). Op het ogenblik dat je ingaat op hun proefaanbieding heb je een terugzendingsperiode van 14 dagen (verpakking ongeopend, verzegeld en aangetekend). Ik vraag me wel af hoe je zoiets dan kan uitproberen. Stuur je de produkten niet terug, dan ben je automatisch geabonneerd op de volgende zending voor de volle prijs. Spijtig voor mij, had ik het niet direkt door, anders had ik de proefzending zeker niet besteld. Ik heb het wel uitgeprobeerd, maar voelde mij er niet goed bij (erg verhoogde bloeddruk, door de caféine misschien?) en heb daarom de volgzending geannuleerd na 10 dagen, dus binnen de opzegperiode van 14 dagen. Heb ook mijn Visa-kaart gecheckt en merkte dat er al stappen waren ondernomen om de volgende levering te incasseren. Kreeg een antwoordbericht dat de volgende zending al vertrokken was (dus voor de testperiode was verlopen). Heb mijn bank gebeld die me adviseerde mijn betaalkaart te laten vernietigen (via Card-stop) en een nieuwe aan te vragen, wat ik ook deed. Op 21,08 bood de postbode het pakje aan, wat ik weigerde en dus werd teruggestuurd naar afzender. Gisteren boodschap gekregen dat ze de zending teruggekregen habben, maar niet in de 14-dagen tijdsspanne, en dat ik geen recht had de betaling te weigeren. Dus als ik het goed begrijp moet je van dag één dat je je proefzending bestelt ze al getest hebben én de vervolgzending teruggestuurd (naar Denemarken) nog voor je ze gekregen hebt, zelfs voor een tovenaar een onmogelijke opdracht in 14 dagen . Het is nog niet gedaan..

  • en voila, vandaag in mijn mailbox :

   This is to inform you that today we reimbursed your payment. Please notice that it can take from 5 – 30 days for your money to be back within your account.
   Have a nice day.
   Best Regards

   Heeft me dus alleen 8 euro gekost maar dat 1e pakje heb ik ook niet teruggestuurd, dus ik ben tevreden

  • Je me suis fais avoir également.
   Pouvez-vous me donner l’adresse pour constituer le dossier de contestation pour plainte:.
   – auprès CEC Belgique
   – Plainte déposée auprès eCOPS .
   Si vous avez un exemple ou le vôtre qui a fonctionné, ce serait bien de me le fournir.
   Mon adresse email:
   D’avance merci, vous m’enleverriez un sacrée épine hors du pied.
   PS: j’ai utilisé quelques cachets trimatol et un patch detox live mais je leur tout renvoyé au danemark mais ils ne veulent pas me rembourser.
   Votre remboursement a été fait comment puisque vous avez bloqué votre carte visa?

 116. hallo, ook ik was zo dom om t proefpakket á 4 euro aan te vragen….
  en krijg nu 2 pakketten á 158 e, de creditcard heb ik nu laten blokkeren , want in okt. komt er weer een zending…
  heeft iemand al een oplossing gevonden, om je geld terug te krijgen?
  ben erg benieuwd….. m vr gr. AH !

 117. onlangs bestelde ik via internet een proefpakket trimatol en life detox aan ontdekkingsprijs.Deze betaling gebeurde met visa.Bij mijn ontvangst en bijgeleverde bon bemerkte ik dat een volgende zending voorzien is voor 26-09-2013.Ik ben deze nog niet eens beginnen nemen en wens dus geen automatische zendingen te ontvangen!
  Ik wou deze enkel eens testen.Gebeurt dit altijd zo?Een automatische zending nasturen?

  Met vriendelijke groeten
  Balcaen

  • hallo
   blijf af van die reclame ,heb in het verleden ook zo beet genomen geweest !!!
   mijn geluk was dat mijn visa kaart verviel na 2 maanden
   anders had ik nog bestellingen ontvangen ,nergens raak je er van af zolang uw visa geldig is

   groeten

  • Meteen een mail sturen naar hen anders krijg je de volgende zending en wordt het van je rekening genomen (2 x 158 Euro) . Was bij mij zo.
   Groetjes,

   Dominique

  • heb het zelfde voor men krijgt enkel het geld terug als men de proefexemplaren intact en ongeopend binnen een termijn van 14dagen terug zend .zelf al zend jij deze pakketen terug ze weigeren van terug te betalen

 118. Hallo
  Ik heb een proefpakket gevraagd en spijtig genoeg nog niet ontvangen !! zouden jullie zo vriendelijk willen zijn dit even te bekijken? deze is gebeurd nog voor 28 augustus !!

 119. Ingevolge een promotiecampagne hebben mijn vrouw Hilde Desmet en ikzelf een proefdoos van Trimatol voor een bedrag van 4€ besteld en ontvangen. Een paar weken werden ons nog eens 2 x 2 dozen van tabletten Trimatol naar ons gestuurd, hetgeen we echter niet besteld hebben. Wat moeten wij met die 4 dozen doen en naar welk adres moeten wij die terugsturen ? 

  • Hallo philip, misschien kan ik je van die 2 xtra dozen afhelpen …. ik wil t wel graag proberen maar durf niet meer te bestellen??? groetjes Irene

 120. Ingevolge een promotiecampagne hebben mijn vrouw Hilde Desmet en ikzelf een proefdoos van Trimatol voor een bedrag van 4€ besteld en ontvangen. Een paar weken werden ons nog eens 2 x 2 dozen van tabletten Trimatol naar ons gestuurd, hetgeen we echter niet besteld hebben. Wat moeten wij met die 4 dozen doen en naar welk adres moeten wij die terugsturen ? 

  • Als u een adres hebt, wil u me aub dit even overmaken. Ben in hetzelfde geval als u het bedrag werd tevens van mijn credit card afgenomen. Met zeer vriendelijke dank.

  • Hallo
   Ik heb ook het proefpakket besteld en heb nadien ook de extra dozen gekregen van Trimatol en D-tox pleisters en meteen van mijn rekening gehaald. Ik heb een mail gestuurd naar hen dat ik dit niet besteld had maar je hebt maar 14 dagen te tijd om dit annuleren. Ik was met vakantie en bijgevolg dus te laat. Duur proefpakket dus. Je kan het blijkbaar niet terugsturen. Ze raden aan om het door te geven of zelf op te gebruiken. Ik zoek nu iemand die interesse heeft om de pakketjes over te kopen.

 121. vorige week proefpakket aangevraagd en gekregen en vandaag,ongevraagd ,2 nieuwe pakketten gekregen en al betaald zonder toestemming te vragen,dat kan toch niet.
  verstuurt via health-c-p

 122. Ik heb ook het proefpakket besteld en onmiddelijk ontvangen. Ook die andere pillen die met een link erop staan had ik een proefpakket besteld en die heb ik ook ontvangen, weliswaar 5 potten wat mij veel lijkt vor een proefpaket. Alles met creditcard dus ik heb nog geen uittreksel ontvangen van wat ik precies betaald heb .
  er stond ook niet op dat er automatisch nieuwe leveringen zouden volgen. Moet ik nu vlug mijn creditcard bzdrijf verwittigen dat zij niks betalen aan dit bedrijf en klacht neerleggen bij de politie?
  Werkt alles trouwens van deze supplementzn of is dit ook bedrog? Anders geef ik dit ook aan aan de voedingsinstanties.

 123. Man man man..
  Ik moet wel geloven dat de reacties van zowel Annick als Hilde als … gewoon fake berichten zijn, geplaatst door die firma..
  Indien niet, pfjoew, evolution has become DEvolution…
  Is trouwens mijn laatste reactie op dit forum, doeg!

 124. ik wilde graag deze twee producten bestellen omdat de aktie loopt tot 29 aug. maar wat zie ik tot mijn verbazing, dit kan alleen met en creditcard!!! en die heb ik niet, waarom kan het niet via ideal of via de bank?? hierdoor wordt mij dus de kans ontnomen om deze producten te bestellen wat ik niet eerlijk en heel jammer vindt.

  Hilde

 125. Inderdaad, het is alsof sommigen gekloot willen worden! Mensen begrijp nu toch eens dat dit puur bedrog is, niets meer niets minder. En als sommigen na al deze verwittigingen toch nog deze producten willen, dat ze dan ook maar goed gekloot zijn ook!!!!!

 126. Wat ik gelezen heb van jullie lijkt mij heel interessant en dan nog meer voor de energie.
  Maar dus ook voor het buikje.
  Maar ik heb wel een probleem en dat is het volgende nl. ik bezit helaas niet over credietkaarten.
  Telkens ik iets bij een firma bestel gebeurt dit in de meeste gevallen wel met een overschrijving.
  Ik hoop dus ook dat jullie dit toestaan.Zoniet kan ik helaas niet van de beide artikels gebruik maken,wat jammer zou zijn.Daar ik heus wel zeker meer energie zou kunnen gebruiken. Ik heb in het verleden al vele produkten uitgeprobeerd toch hopeloos en geld weg!!!
  Wel steun ik erop dat ik GEEN abonnement hoef daar ik het financieel niet breed heb.Liever de waarheid hier zeggen.

  Hierbij sluit ik dan met de meest beleefde en vriendelijke groeten af en wens jullie veel succes in de toekomst.
  ANNICK

 127. Ja grote opllichters!!! Producten zijn een groot verzinsel. Nu hebben ze op het zelfde verkoop site van Trimatol en Llife detox ineens over Mitoslim en Nuvocleanse met precies hetzelfde werking!!! Ik heb deze onderstaande link al eerder geplaatst maar het is steeds weggehaald door vetvrij forum redactie. Waarom? Graag deze keer niet weghalen a.u.b.

  redactie: link verwijderd omdat dit in strijd is met de forumregels. links naar commerciële websites zijn verboden. We hebben een screendump toegevoegd om je verhaal te ondersteunen.

 128. Ben er voor het eerst in mijn leven met mijn ogen open ingetrapt. Heb de twee laatste pakjes teruggestuurd. Maar toch krijg ik mijn geld niet terug. Je moet ook het welkomstpakket terugsturen. Maar daar stond bij dat het gratis is. Ik heb dus nu 158 + 4 euro betaald voor 1 doosje van die rotpillen. Want de twee teruggezonden doosjes zal ik ook wel niet terugkrijgen. Maar volgens mij zijn ‘Verkoopcondities’ niet geldig als ze niet in je eigen taal opgesteld worden. Bij deze firma vond ik 7 (zeven) bladzijden algemene verkoopcondities in het Engels. Ik ga dus proberen via pers en politie en advocaat hier iets aan te doen.

 129. heb mij ook laten vangen door Health-C-P had de 2 proefbestellingen gedaan van 4euro een week na mijn proefbestelling kreeg ik 2dozen Trimatol toegestuurd en was 158euro van mijn master card heb direkt een mail gestuurd en naar card stop gebeld of er ging nog eens 130 euro van mijn rek gaan voor 2dozen Life Detox ik begrijp niet dat ik toelating geef om de port kosten te betalen van 4 euro en dat de bank zomaar die 158euro uitbetaald zonder mijn toestemming

 130. Bij mij hetzelfde,heb mail gestuurd naar hun,en dit krijg ik als antwoord !!
  Hi De Leo,

  Thank you for contacting Health C-P Customer Support. We understand that you want to cancel your deliveries. Regretfully, we can no longer cancel it because the welcome package is already shipped.

  The system shows that you have registered to the Trimatol subscription on 2013-08-20.

  According to Terms and Conditions and the details displayed before you upon payment, you undertake to receive and pay for the welcome package and the first ordinary consignment. First you will receive the welcome package which you pay only for shipping costs (4 EUR) and then, 7 days after, we will forward the first ordinary package wherein you pay the normal price of 158 EUR.

  Ordinary packages will be forwarded to you every 2-4 months (depending on the product), until you terminate the subscription. Please refer to the Terms and Conditions you have agreed with.

  What we can also recommend is for you to avail our 14-day Cooling off period.

  The cooling-off right shall depend on the following:
  1.the article returned must not have been used, if it is by the nature of the article obvious that such use will lead to a reduction of the sales value of the article,
  2.the article returned shall essentially be in the same condition and quantity as at the delivery
  3.the article must be returned in unbroken packaging.

  The cooling-off right can either be exercised by returning the article to

  Health Care Payment
  Postboks 313
  9100 Aalborg
  Denmark

  Or by your refusal to accept the article when it is delivered.

  The costs of returning the article must be paid by you. When returning articles, you must state your full name, address, e-mail, and order number then provide us a copy of the postal receipt.

  As requested, your subscription is cancelled and will take effect on 2013-09-02. Rest assured that no further charges or deliveries will be made after the said date.

  If we receive the product within 14 days, you will not be charged of the monthly rate anymore and we can refund the amounts debited. Please confirm to us if you agree by replying to this message. Once we receive your confirmation, we will send you a Revocation Agreement.

  If you have any other questions, please don’t hesitate to contact us.

  Regards,
  Tristan
  Health Care Payment Customer Support

 131. Marcella,
  Dit forum staat vol met tips! Ik zou zeggen lees deze eerst! Ik ben ere ook vanaf geraakt en heb dit hier reeds allemaal beschreven.

 132. Geachte,onlangs heb ik een proefpakket ontvangen en nu blijkt dat ik gebonden ben aan verdere aankoop,hoe graak ik daar van af wens geen verdere aankoop meer .Kunnen jullie m mij helpen.Vriendelijke groet marcella.

  • Heb ook een proefbestelling van 4 euro gedaan voor 2 producten en nu blijk ik ook vast te hangen aan verdere leveringen die me per 2 maanden ong. 150euro zullen kosten. Heb al een mail gestuurd naar Health–c-p maar dit zou niet zo maar lukken. Ik kan de levering wel terugsturen maar dan op eigen kosten en ik weet niet of ik mijn geld zal terugkrijgen. Ik heb ook al gezien dat er ondertussen al 22 euro van mijn mastercard is afgehaald door healt-c-p terwijl ik zelf maar 2 x 4 euro heb overgeschreven!!!!!!! Ik denk dat deze firma totaal niet zuiver op de graad is.

  • Best is gewoon je credit card blokkeren wegens fraude. Je krijgt dan een nieuwe kaart en dan ben je er zo vanaf.

 133. Dag,

  Heb ook de proefpaketten besteld en ontvangen.
  Er zat een bijgaande de brief bij dat ik nog dezelfde maand een volgende bestelling ging ontvangen (eigenlijk al na enkele dagen)
  Ik heb direkt mijn visa kaart geblokkeerd en een brief geschreven dat ik niet geïntereseerd was in volgende bestellingen.
  Volgens mij als u 14 dagen voor de volgende bestelling annuleert, bent u in orde, maar ik heb de bestelling pas enkele dagen voor de ‘nieuwe levering’ ontvangen.
  Lijkt met dus ook een verkoopstruc.
  Ben nog maar pas bezig met het produkt, dus kan daar nog geen oordeel over vellen.
  Heb sowieso geen vetrouwen, meer , goed produkt of niet, zo ga je niet met klanten om.

 134. Hallo medegedupeerden,
  Mijn relaas kan je jus op dit forum lezen. Om af te sluiten, kan ik jullie meegeven dat ik vandaag een mailtje ontvangen heb met de vermelding dat zij het geld terug op mijn rekening storten.
  Met mijn werkwijze heb ik dus toch resultaat geboekt. Wel wil ik nog meegeven dat wanneer je mijn tips volgt, er ook nog een mail gestuurd dient te worden met het bewijs dat je de pakjes aangetekend hebt opgestuurd. Dit kan je doen door de registratie etiketten die je van de post kreeg, in te scannen en als e-mail bijlage mee te sturen. Het is allemaal heel omslachtig maar ik boekte toch resultaat. Veeeeeeel succes!!!!!!

  • Beste Manolito

   Hoe kreeg je exact uw geld terug?
   Ik heb alle pakjes nog ongeopend liggen

   Weliswaar heb ik niet gereageerd binnen de 14 dagen, en ligt een volgende bestelling ook nu hier
   Mijn euro was gevallen dat ik erin getrapt ben

   Alvast bedankt !

 135. Trimatol is afkomstig uit Denemarken. Health-c-p. Ze laten je een proefpakketje bestellen, 4euro, je kan er een maand mee ver maar na 1 week staat een nieuw,betalend, pakket klaar want je hebt zogezegd een abonnement aangegaan. Ze halen zelf het geld wel van je rekening via de gegevens van je eerste bestelling, om en bij de 150 euro. Je kan ze een mail sturen, maar best is direct na je bestelling, card-stop in te schakelen.
  En dit zou dan geen fraude zijn????
  Pas op: hun site heft een https-adres, en die ‘s’ zou voor security staan !!!
  Blijf maar van die handel af

 136. Pakket van 4 euro bestellen betekent een automatische toezending om de twee maanden van twee doosjes die 158 euro kosten. Ze gaan van je rekening af via de gegevens van je creditkaart. De pillen hebben tot nu toe geen enkel effect.
  NIET DOEN !!!

  • bonjour j’ai aussi comme vous accepté l’essais de ce produit pour 4 euros seulement et par la suite ,une semaine après je reçoit un petit colis avec deux boites qui m’on coûté 158 euros il se sont servis sur mon compt ,alors que je n’ai rien commander c’est du vol manifeste comment faire pour récupérer cette sommes ,merci a vous

   vertaling

   hallo ik wil ook u ingestemd met de beproevingen van dit product voor slechts 4 euro en vervolgens een week later ontving ik een klein pakket met twee dozen die ze kosten me € 158 het wordt geserveerd op mijn geteld, dan ik heb geen controle is de vlucht manifest hoe de bedragen terug te vorderen, bedankt voor uw reactie

 137. HELAAS! Ook hier zijn we er in gestonken!

  Actiepunten:
  1. Rabobank (zakelijk) creditcard gebeld, om de afschrijvingen te laten blokkeren.
  – Telefoonnummer: 088 722 68 88

  2. Rabo Interhelp gebeld, om de volledige pas te laten blokkeren.
  – Telefoonnummer: 088-7226767

  3. E-mail verstuurd naar [email protected]
  – Mededeling gedaan niet geïnteresseerd te zijn in een abonnement en dat het proefpakket per direct aangetekend retour is verstuurd.

  4. Pakket aangetekend verstuurd vanuit Nederland via TNT
  – Health Care Payment
  – Postboks 313
  – 9100 Aalborg
  – Denmark

  5. Klacht ingediend bij het Europees Consumenten Centrum
  – Eccnederland.nl

  Schade:
  Er zijn inmiddels verschillende afschrijvingen gedaan:
  – 2x € 4,00 euro voor pakketje van Trimatol en Life Detox Pleister
  – 2x € 1,00 euro verzendkosten voor beide pakketjes (vanuit Health-C-P)
  – 2x € 10,00 euro verzendkosten terug naar Health-C-P
  ——————- +
  Totaal € 30,00 euro aan leergeld! :-)

  Opmerkingen
  – Rabobank gaf aan dat een betwisting dossier geen zin heeft aangezien er iemand (of jij zelf) akkoord heeft gegeven voor de afschrijvingen.

 138. Mijn naam is melissa , ik heb één van de vele slachtoffers van trimatol denk ik. Heb ook het proefpakketje betaalt met de visa en zonder ik het wist was er 158 euro afgeschreven van mijn visa.
  Ik doe nu alles om te voorkomen dat ze nog iets kunnen doen !!
  Nu ik heb nu toch die pillen trimatol en de pleisters voor aan de voet . dus begin ik ze te gebruiken ..Mijn vraag aan u is zijn deze pillen te vertrouwen ??Ik vind er niks over terug op het net ?? Ik dacht mss dat jij meer zou weten wat er in deze pillen zit ?? wil je mij aub terug mailen op mijn mail adres ?? vriendelijke groeten melissa

  • Hallo Melissa,
   In een van mijn vorige reacties stonden er tips om er vanaf te geraken. Door de producten te gebruiken aanvaardt je het abonnement. Niettegenstaande dat kun je toch nog proberen om de zaak te stoppen. Indien je nog binnen de eerste 14 dagen sinds je bestelling bent, kan je proberen om van verdere zendingen af te zien. Eerst en vooral laat je best je credit card blokkeren of vernietigen. Stuur hen een mail waarin je de geleverde producten wel erkent maar verder wenst af te zien van vervolg zendingen. Vraag hen om een commerciële geste te doen.
   Let wel, doe dit in het Engels! Volgens mij zullen ze daar op in gaan want hun enige doel is om snel geld binnen te halen. Gezien hun bedrieglijke methoden zijn zij zeker niet gebaat met procedures. Wat die pillen betreft, bevatten zij groene koffiebonen extract die een hoge dosis anti-oxydanten zouden bevatten.
   Ik hoop dat je iets aan deze tips hebt, en dat je er snel mag uitgeraken. Sterkte meiske!!!

 139. Manolito, het ‘probleem’ is denk ik, dat deze praktijk op het randje van legaal en oplichterij zit.
  Er staat namelijk in de algemene voorwaarden, dat als je deze accepteert, je akkoord gaat met een abonnement.
  Maar wie leest deze voorwaarden nog?
  Het is misleiding ten top, daar moeten we niet eens over discussiëren, maar langs de andere kant hebben we wel op ‘accept’ geklikt..
  Dit maakt het moeilijk om tegen zo een bedrijf in te gaan, omdat we niet kunnen spreken van echte fraude, enkel van een super misleidend, manipulatief en vals bedrijf.
  Zelfs als je het direct door hebt, had ook 2 uur na de bestelling informatie gezocht op internet en dit forum tegen gekomen, hebben ze je nog liggen.
  Ook al had ik 2 uur later mail gestuurd om zelfs het proefpakket te annuleren, en dag erna gebeld (want bestelling had ik op zondag gedaan), was het ‘proefpakket’ zogezegd al verzonden.
  Daar bovenop moet je 14 dagen op voorhand je abonnement opzeggen,
  maar als ze die producten verzenden binnen de week, ben je te laat natuurlijk!
  Het mooiste van al is eigenlijk: ze schrijven én het geld van je kredietkaart af én ze krijgen zo goed als altijd hun producten terug, want dat is de voorwaarde om het abonnement te stoppen, die ze dan opnieuw kunnen gebruiken en verkopen!
  Heb dezelfde dag als de bestelling al het geld van mijn kredietkaart gehaald, dag erna card stop gebeld, en hoop dus dat dit voldoende is om er vanaf te zijn,
  want ik veronderstel dat als ze niets van mijn kredietkaart kunnen afhalen, ze ook geen producten zullen verzenden..
  Sowieso telefoontje heeft me 20 euro gekost, en de retour van het ‘proefpakket’ zal me dan ook een 30 euro kosten,
  maar ik hoop dat ik er dan van verlost ben en dat ze niet aan die 316 euro meer geraken!
  Alleszins, het is crimineel gedrag, ook al is het op het randje legaal, het is crimineel om mensen zo te bedriegen, en wie weet hoeveel mensen hierdoor niet in de problemen geraken, want 158 euro of voor vele mensen heel veel geld!
  Sommige mensen gaan misschien ook niet goed weten hoe ze dit moeten oplossen of hoe ze hun geld kunnen terug krijgen, het is gewoon compleet immoreel..
  Nogmaals mijn oproep om deze facebook pagina te rapporteren:

  Klikken op pagina rapporteren, en dan ‘spam en oplichting’ aanduiden.
  Voor ons is het te laat, maar laten we toch samen proberen om onder andere deze pagina te laten verdwijnen.
  Eventueel ook reacties plaatsen op deze site, ik ben geblokkeerd, en heb net gezien, dat er 3 reacties waren van mensen die wilden waarschuwen, dat ook hun reacties zijn verwijderd!
  Je hebt trouwens hele goeie tips gegeven Manolito, hopelijk lukt het ook de anderen om door je tips er vanaf te geraken in de eerste plaats én in de tweede plaats hun geld terug te krijgen!!

  • hoi allemaal
   ik heb hetzelfde probleem met dit bedrijf.
   Al denk 10 mailtjes gestuurd krijg dan hetzelfde antwoord dat alles terug gestuurd moet worden op tijd, Heb ik gedaan.
   Toch na het terug sturen van het proefpakket kreeg ik een 2e pakket deze ook terug gestuurd
   ben nu 316 euro kwijt.
   Heb nog niet mijn creditcard stop gezet maar dat ga ik gelijk doen.
   Wat een oplichter zijn het.
   Hier moet echt iets aan gedaan worden.
   Misschien naar het programma kassa schrijven over dit probleem dat dit programma het ook op tv gaat uitzenden.

  • Syla,
   Ik hoop het voor u. Maar mocht je toch gekl**t zijn, hoop ik dat je toch iets aan de tips hebt die hier op het forum staan.

 140. Ik had een half uur nadat ik het besteld had gelijk mijn kaart geblokkeerd, tot nu toe helemaal niks eraf gehaald… Betekent dit dat we op tijd waren met blokkeren ?

  Gelijk ook mail gestuurd. Als reactie terug dat ik het pakketje terug moet sturen. Gister pakketjes gehad en gelijk aangetekend retour gestuurd.
  Nu hopen dat het blokkeren genoeg was omdat ik veel lees dat blokkeren niet helpt

 141. ik heb inderdaad ook direct een mail gestuurd naar [email protected] om het abonnement stop te zetten,
  heb zelfs gebeld, om net hetzelfde te zeggen, het nummer is:
  0044 203 598 2170
  Wat ik ook ONMIDDELLIJK heb gedaan is al het geld dat op mijn kredietkaart stond, overgeschreven op mijn bankrekening!
  (ik kan bijvoorbeeld tot -1000 gaan, er stond nog een bedrag op en dat heb ik allemaal naar mijn gewone bankrekening overgeschreven zodat niemand er iets meer van kon afhalen)
  Dan gebeld om mijn kredietkaart te blokkeren.
  Ik raad iedereen aan, om zeker al het geld van die kredietkaart voorlopig over te schrijven naar je gewone bankrekening,
  want blokkeren helpt niet direct, omdat zij de gegevens al hadden van dat kaartnummer.
  Pas vanaf je een nieuwe kredietkaart hebt (met nieuw nummer) kunnen ze er niet meer aan!
  Als het proefpakket komt (en de eventuele vervolgpakketten), gewoon ONGEOPEND terug sturen,
  aangetekend, zodat je zekerheid hebt!
  Het adres om terug te sturen is:
  Health Care Payment
  Postboks 313
  9100 Aalborg
  Denmark

  Het geld dat van je kredietkaart af is, ben je vrees ik voorgoed kwijt,
  tenzij je er aangifte van kan doen op één of andere manier,
  mijn raad is:
  -kredietkaart onmiddellijk leeghalen en voorlopig op je bankrekeningnummer zetten
  -kredietkaart blokkeren en nieuwe vragen
  – mailen + bellen om het abonnement te annuleren

  De mensen die hun 158 euro of meer al kwijt zijn, kunnen misschien de tips volgen van Manolito, de reactie hierboven,
  om hopelijk hun geld terug te krijgen

  ps, op facebook ben ik erin getrapt:

  Zouden jullie willen deze pagina rapporteren (dat kan je bovenaan rechts, op het pijltje klikken), en dan aanduiden ‘spam of oplichting’
  Heb zelf al teksten geplaatst op die site om anderen te waarschuwen, maar ze hebben mij geblokkeerd en kan geen reacties meer plaatsen.
  Hoop dat jullie dit willen doen zodat er niet meer slachtoffers vallen, en dat bedrieglijk bedrijf nog meer geld steelt!!

  • Sofie,
   Weet je wat mij mateloos ergert? Dat is het feit dat reeds tal van Europese instanties op de hoogte zijn, en dat zij weinig of niets ondernemen om hieraan een halt toe te roepen. Het zijn weerom de gedupeerden die zich onder elkaar moeten helpen. Er zijn waakhonden op internet voor van alles en nog wat ( o.a. tegen pedo’s) en maar goed ook. Maar een waakhond tegen bedrieglijke verkoopsites is ook meer dan dringend nodig. Deze instantie zou ervoor kunnen zorgen dat bij de minste klacht de site van het net zou worden gehaald.

  • Ik heb heel slechte ervaringen met Trimatol . Niet alleen ben ik opgelicht . Na het nemen van de pillen kreeg ik een hele hoge bloeddruk , ik wist niet dat het van die pillen was . Na een paar dagen ben ik naar de dokter geweest omdat ik me zo slecht voelde . De vuilnisbak in met dat spul.

  • Hallo Melissa,
   Ik had het geluk om onmiddellijk nadat ik de bestelling plaatste op deze site terecht te komen. Ik heb dus ongeveer na 2uur nadat ik die bestelling plaatste mijn credit card laten blokkeren. Hierdoor hadden deze schurken ( een ander woord heb ik hiervoor niet ) niet de tijd om buiten de 10€ die wel onmiddellijk gedebiteerd zijn nog verder bij mij schade aan te richten. De meesten onder ons ontdekken dit echter te laat, waardoor ook nog eens de volgende zending van hun rekening afgaat. Ik hoop dat je iets aan mijn tips hebt, en dat de schade voor jou beperkt blijft. Ik zou zeggen veel sterkte !!!!!!!!

 142. Ik had een volledige uitleg geschreven met een werkmethode hoe je er vanaf komt, maar blijkbaar wordt dit niet gepubliceerd? WAAROM ????

  • Beste manolito,

   Ik zelf ben er ook in getrapt !! Er is 2 x 4 euro van mijn visa kaart gegaan + 158 euro ????
   Ik wilde gewoon het proef pakket …….
   Ik voel me zo dom .
   Heb mijn visa kaart al laten blokkeren en een mail gezonden naar hen .
   Ik dien nu ook een klacht in tegen hen .
   Ik hoop gewoon dat ik er ook vanaf kan komen !!
   Er is al 158euro van mijn visa maar nog geen pakketje ???
   Heb er echt schrik van !!
   Groetjes melissa

 143. Eindelijk ben ik ervan verlost. Ben wel 10€ kwijt via de credietkaart maar voor de rest ben ik nu gerust.
  1ste actie : credit cart laten blokkeren.

  2de : Mailtje gestuurd met de vermelding dat ik gebruik maakte van mijn Europees recht om gedurende 14 dagen de overeenkomst te annuleren.

  3de : Betwistingsdossier opgesteld via master card.
  4de : Klacht ingediend bij ECC België ( Kan ook in Nederland )
  5de : Klacht ingediend bij Ecops.
  6de : De bedriegers nogmaals laten weten dat ik mij zeker niet laat doen.
  7de : De pakjes ongeopend en aangetekend teruggestuurd. ( prijs in België 26,40€ )
  8ste : Een verlossende mail van hun, dat ze mij gerust laten en dat mijn account geschrapt wordt.

  Hun adres : Health Care Payment – Postboks 313 – 9100 Aalborg – Denmark
  Hun e-mail adres : [email protected]
  Hun website : health-c-p.com

  Ik zie hier blijkbaar wanhopige mensen op het forum die ondanks al de negatieve berichten toch nog dit product wensen. BEZINT VOOR GE BEGINT

  • Dag Manolito,

   Ik zit in hetzelfde schuitje, zou het voor jou mogelijk zijn mijn je mail en brieven door te sturen, zodat ik die ietwat kan aanpassen en ook opsturen? Momenteel heb ik weinig of geen energie om dit zelf te doen (mijn man heeft me net verlaten), maar wil toch reageren tegen deze fraude.
   Ik hoop dat je dit vandaag nogkan doen, want morgen zou ik ook naar de politie gaan
   Alvast bedankt voor de moeite
   Als je het niet ziet zitten, niet aan te doen
   Anja

  • Heb je die mail in het Nederlands geschreven? Kan je mij eventueel die bezorgen zodat ik weet hoe ik dit moet aanpakken.

 144. Heb dit proefpakket besteld? kreeg vandaag 2 pakketten toegestuurd voor elk 158euro wil deze niet en wens deze ook niet te betalen .Vindt nergens een é mail adres van deze firma of een retour adres. Kan iemand mij hierbij helpen. Dit is gewoon diefstal.

 145. ik zou graag een proef pakket ontvangen van de Trimatol, alleen ik heb geen cridite card ik wil wel mijn banknummer geven voor een afschrijving.
  hoe kan ik aan dit produkt komen zonder cridiet card?

  • Niet doen. Wordt automatisch van credit card afgenomen als ge ze doorgeeft en je ontvangt producten zonder ze te bestellen.

 146. Nee Sylvia dat mag njet en het is erg ongezond om een jong persoon al op zo,n zwaar dieet te zetten

  Probeer gewoon te eten veel vis groente noten zaden en volkoren producten en GEEN suikers
  Dat moet goedkomen
  Succes
  Gr Mariska

 147. geachte lezer ik ben een moeder van een dochter ban 11 die overgewicht heeft wij hebben al verschillende soorten dieet geprobeert nou is mijn vraag mogen kinderen Trimatol ook gebruiken om gewicht te verliezen ik vraag het liever eerst na voor dat ik zoiets wil kopen voor haar
  mvg silvia

 148. Op de pagina waar ik besteld heb staat er niets over een abonnement of dat je automatisch een abonnement hebt na die proefproducten te hebben ontvangen.
  Dan kunnen ze dat officieel toch niet doen??

  Heb eerst deze pagina gelezen: user-reports.com/diet/vihrea-kahviuute/
  Dan heb ik op het woord trimatol geklikt en kwam op deze pagina:
  public.health-c-p.com
  Er staat toch nergens iets over abonnement?

  Enkel beneden staat er een zinnetje:
  Le prix standard par livraison est de € 158 y compris les frais de transport – Les livraisons sont expédiées tous les deux mois.
  Maar een proefpakket aanvragen is niet tekenen voor een abonnement in mijn ogen, zeker als het niet op die pagina staat dat dat zo is!

  Wat denken jullie??
  Moest er iemand tips hebben hoor ik het graag hoor!

 149. Ook ik ben er met open ogen ingetrapt omdat het betrouwbaar leek op FB. Idd nergens iets gelezen dat je er minimaal nog een bestelling moet plaatsen na je eerste aankoop! Op de site staat dit wel vermeld. Ik heb mijn creditcard opgezegd in de hoop dat dit voldoende is…

  • Dag Suus ,

   Heeft het geholpen u kredietkaart blokkeren?
   Ik heb nu ook hetzelfde probleem , ik vind zelfs hun website niet terug!
   Écht schandalig!

   Sana

 150. ik wil graag een proefpakket van€ 4
  bestellen maar ik heb helaas geen creditkaar hoe moet het dan is er een andere optie kan namelijk tot 17 aug 2013 die actie ik hoor het gaag

 151. Ik heb hetzelfde gehad, heb vandaag het welkomstpakket en de eerste zending aangetekend retour gestuurd naar health-c-p, na contact met de klantenservice. Je hebt een cooling period van 14 dagen, als je beide pakketjes binnen deze 14 dagen retour stuurt dan storten ze het bedrag weer terug op je creditcard. Je mag er ook voor kiezen om deze beide zendingen te houden en het abonnement daarna stop te zetten, maar ik heb alles retour gestuurd. Vind het een dure grap, ook ik dacht dat het een proefpakket zou zijn. Op hun site is alles na te lezen bij terms & conditions, ik heb ook in mijn mail steeds verwezen naar de verschillende regelingen. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben. Het is inderdaad niet fijn om ineens vast te zitten aan een abonnement waar je geen weet van hebt…

  • Nu verkopen ze MitoSlim en Nuvocleanse. Precies hetzelfde tekst en site als bij trimatol en life detox. Nu ineens andere namen van de producten. Vuile oplichters.

 152. Hi All ook ik ben opgelicht door health-c-p ik probeer nu de verdere leveringen te cancelen maar ik kan nergens de site vinden waar ik het product kan kopen. Heeft iemand een printscreen gemaakt van de bestelling en het feit dat het een proefpakket was en niet een welkompakket. Ik heb dit nodig om mijn verhaal te versterken mbt cancelen. Gaarne een reactie.

  • @Maaike en Kim
   daily-burn.co was de site waar je uitkwam via facebook reclame en waar je besteld hebt.

   Nu hebben ze ook al hetzelfde reclame op de facebook tekst is hetzelfde alleen een andere productnaam. Nu hebben ze het over MiltoSlim en Nuvocleanse!!?? Ze verzinnen het terplekke.

   Groot opgezet criminele netwerk dus echt iets voor de politie en banken om dit te stoppen.

  • Hier is de site!
   Ik had ergens anders ook al op je gereageerd, maar denk doe het nog eens voor de zekerheid.
   Ik hoop dat we allemaal ons geld terug krijgen.

   Groetjes

 153. Ik heb het niet meteen teruggestuurd, tot dat ik op deze site kwam wist ik er niets van. Maar helaas bij overzicht op creditcard ook 2x 158 euro eraf, plus nog 4x €1.- Via de mail mijn ongenoegen kenbaar gemaakt, maar helaas zegt het bedrijf, daar heb je mee ingestemd toen je het pakket van 4 euro betaalde. Ik heb ondertussen contact gehad met de consumentenbond, super vriendelijke dame. Helaas kunnen zij niets betekenen daar het geen Nederlands bedrijf is. Doorverwezen naar Europees consumenten centrum. Zij bemiddelen als beide partijen een oplossing willen, maar dit is naar hen idee toch redelijk frauduleus. Daarna weer de creditcard maatschappij gebeld. Gister ook al gebeld en op hen advies een verklaring betwiste transactie ingevuld. Vandaag dus weer gebeld, zij hebben de laatste dagen veel telefoontjes gehad en alles uitgezocht. Maar helaas tijdens het betalen staat dat ze je meteen de volgende zending van 158 euro ook toesturen. Zij kunnen het dus niet blokkeren. Wel is de maatschappij voorzien van een rode vlag en je kan ook niet meer betalen via ABN AMRO mastercard naar dit bedrijf, zij hebben er een slot op gezet (of hoe je het ook mag noemen). Helaas voor een aantal mensen (waaronder ik zelf) te laat. Nu ga ik op advies van hen alles terugsturen via de post. Dit bewijs naar de creditcard maatschappij opsturen en zij gaan proberen dan het geld retour te halen. Of het lukt? afwachten dus. Ik waarschuw mijn kinderen voor deze praktijken en loop met ogen open in op deze fraude. jammer……

 154. Vervolg op mijn eerste bericht, net de postbode gevraagd of hij mijn pakketje gezien had?? Wat blijkt tot overmaat van ramp stond er volgens de postbode geen huisnummer op en heeft hij het gister na 3dagen bij zich hebben gehad het pakketje retour gezonden, 45min aan de telefoon (a 10cent p/m) met TNT valt niks meer aan te doen niet te onderscheppen en omdat ook ik inmiddels mijn C.Card heb laten vernietigen kan ik ook fluiten naar mijn geld. Bedankt TNT

 155. Beste allen,

  Gelukkig ben ik eerst even gaan googlen voordat ik hieraan ben begonnen. En aan alle reacties te lezen is dit een flinke oplicht truc! Ik zeg, Radar of opgelicht inschakelen zij kunnen hier wel wat mee denk ik! Succes in ieder geval

 156. Heb t proefpakketje besteld geld is af geschreven maar inmiddels anderhalve week verder niks ontvangen maar wel geld af geschreven???? Kan iemand mij vertellen hoe lang het duurde voor het binnen komt?

 157. wij er ook ingetrapt. Net besteld, heel stom dat we niet eerst onderzoek naar gedaan hebben wat we normaal altijd doen.
  gelukkig geen grote bedragen eraf gehaald, en net gelijk een mail gestuurd dat ik alles wil cancellen en ook geen andere bestellingen binnen wil krijgen.
  Is het nou genoeg om je creditcard te blokkeren????????????? zodra het geblokkeerd is kunnen ze niks meer doen toch?

  • je moet je creditkaart laten stoppen/termineren. Alleen blokkeren helpt niet omdat het een abonnement is komen ze door de blokkade en kunnen ze geld afschrijven. Je krijgt dan een nieuwe creditkaart.

 158. Ik beschrijf hieronder effe de smerige taktiek die health care gebruikt heeft om mensen op te lichten, zo is het naar mijn mening gegaan;
  Op facebook wordt reclame gemaakt over een manier om snel en makkelijk af te vallen, daarin beschrijft iemand van de telegraaf dat het produkt echt werkt want zij heeft het gebruikt om uit te proberen.
  Je kunt dan op een blauwe link klikken om de gratis proefmonsters te bestellen (je hoeft dan alleen verzendkosten te betalen) en nergens staan er algemene voorwaarden die je kunt doorlezen en nergens staat er iets over health care in,het is puur een betaalsite waar je alleen met creditcard kan betalen!

  Ze beweren later gewoon dat ze de algemene voorwaarden erbij hebben gezet en dat je de mogelijkheid had om deze aan te vinken met akkoord maar dat is een leugen want nergens werd doorverwezen naar de website zelf en alleen dáár staan de algemene voorwaarden in en niet duidelijk op de betaalsite zelf!

  Vuile achterbakse,laffe smeerlappen zijn het!
  Pure misleiding en achteraf doorverwijzen naar de algemene voorwaarden want de meeste mensen herinneren zich niet meer precies hoe de betaalsite er uit ziet.

  Zeker aangifte doen en consumentenbond inlichten en laat het er niet bij zitten want straks zijn het je kinderen of andere mensen die de dupe worden!

  Post het op facebook,twitter,hyves etc.

  Ik weet het; het kost even van je tijd die je liever anders doorgebracht zou hebben maar gun dat stomme bedrijf niet nog meer geld!

  • Ook ik ben erin getrapt en het is gegaan net zoals je het beschrijft. Je denkt een proefpakket te ontvangen en dat je enkel betaalt voor de verzendingskosten, en het is echt, nergens heb ik iets gelezen over toekomstige pakketten die zullen worden toegestuurd en waarvoor je je akkoord heb gegeven.
   Criminele verkoopstaktieken noem ik dit.
   Dat zoiets ongestraft kan.

 159. Heb het “gratis” pakketje direct aangetekend terug gestuurd naar Healt Care Payment, Postboks 313, 9100 Aalborg Denmark.

  Hieronder hun antwoord.

  This is to inform you that today we reimbursed your payment. Please notice that it can take from 5 – 30 days for your money to be back within your account.

  Have a nice day.

  Best Regards

  Kind Regards,

  Health-C-P

  Web: health-c-p.com

  Mail: [email protected] Denmark.

  • Heb vandaag mijn 4 euro terug op de rekening staan.
   Terug gestuurd op 7/08 en terug op rekening op 9/08.

 160. Ik heb het proefpakket besteld, maar ik kan nog niet echt zeggen of het helpt, omdat ik het nog niet goed heb gebruikt. Ik heb vakantie en vind het even lastig om op mijn eten te letten.
  MAAR!! Koop nooit het proefpakket want ze sturen je ongevraagd een volgende zending na een week t.b.v. € 158!! Je hebt geen mogelijkheid om terug te sturen omdat in de voorwaarden ( die ik inderdaad niet goed had gelezen) staat dat het niet om een proefpakketzending gaat maar om een welkomspakket inclusief een week later de normale zending!
  Daarnaast kreeg ik ongevraagd life detox ( vreselijk stinkende patches om te ontgiften) ook als proefpakket inclusief de volgende zending. Kortom in één week heeft dit vreselijke produkt me € 318 gekost!! Mijn stomme fout was om mijn creditcard nummer te geven en om niet goed de kleine lettertjes te lezen. Ik heb mail en belcontact gehad en ze zijn onverbiddelijk. Hele foute praktijken als je zo zaken doet met mensen!
  Dus ga NOOIT met HEALTH C-P in zee, heel fout bedrijf!!

  • .. Nu ik dit bericht heb geplaatst zie ik pas alle andere reacties..
   Lullig voor iedereen, maar voelt wel als bevestiging dat dit een heel fout bedrijf is! Ik kan ook nergens meer hun advertentie vinden waar ik op gereageerd heb, je kan dus niet eens checken of het klopt wat ze zeggen, misschien kon je die voorwaarden helemaal niet weten..?!
   Ik heb ook een transactieformulier naar mijn creditcard gestuurd, ben benieuwd. Ik ga ook noog een klacht indienen bij een consumentenorganisatie ECC Nederland. Als anderen dit ook doen, staan we wellicht sterker.

 161. Naar welk adres kan je het abbonnement opzeggen?Ik ben er namelijk ook ingetuint…………..Mijn vriendin was zo vriendelijk om het betalen via haar credicard en nu is er bij haar ook 158,00 en twee keer 1 euro afgeschreven.

 162. Ook hier weer een sukkel die er is ingestonken. Na het bekijken van mijn creditcard overzicht zag ik tot mijn grote schrik dat er 2 keer 158 euro en 2 keer 1 euro is afgeschreven. Dit terwijl ik niets besteld heb. Slechts een proefzending is er besteld. Na telefonisch onderhoud met http://www.health-c-p.com werd mij heel vriendelijk gezegd dat ik naar de algemene voorwaarden moest kijken. Daar staat duidelijk in vermeldt dat de proefzending en de vervolgzendingen hoe dan ook betaald moeten worden. Echter we hebben niet via deze website besteld. Wij hebben via een facebook advertentie, via een artikel van de telegraaf, deze bestelling geplaatst. Doorgelinked naar een betaalsite en dat was het. Geen algemene voorwaarden gezien. Contact opgenomen met de crecitcard maatschappij. Ik moet een betwistingsformulier invullen en er is geadviseerd om het “abonnement” te annuleren. Dan zou de creditcard maatschappij alles gaan uitzoeken en is het maar afwachten of ik mijn geld terug krijg. In ieder geval ben ik 2 keer 158 euro, 2 keer 1 euro, 2 keer 4 euro en 2 keer 1 euro lichter, een heleboel stress en een onaangename ervaring rijker. Dit is een geraffineerde wijze van oplichten mijns inziens.

 163. Ik ben 2 maal 158 euro lichter. Ze halen na 3 dagen na het proefpakket al het geld van je rekening en ook nog eens 4 maal 1 euro en 2 maal 2 euro. De pakketjes worden gewoon met de post verzonden dus voordat je het weet ligt het volgende pakket al in de bus. Het aangetekend versturen kost 10 euro. pff. Ik heb mailcontact en ook een bevestiging van het stoppen van het abonnement maar het geld hebben ze toch afgeschreven. Ik heb de creditcard maatschappij ingelicht en nu hoop ik in ieder geval dat er niet nog meer afgeschreven gaat worden. Ben al meer dan 300 euro lichter voor niks. Ik snap alleen ook de creditcardmaatschappij niet. Zo veel klachten en dan laat je toch het bedrag afschrijven. Ik wil gewoon mijn kaart blokkeren maar dan doen ze niet. Is er iemand die zijn geld terug gezien heeft? Ik heb hier al heel veel slapeloze nachten van gehad en heb veel emailverkeer met hun maar ze wijken ook elke keer van mijn vraag af.

 164. Niet in trappen, ik heb het ook besteld en binnen gekregen. Maar ook schijn ik nu aan een contract vast te zitten a €158,- per zending. Gelukkig op tijd mijn creditcard laten vernietigen en aangifte gedaan bij de politie. Het is erg misleidend want ze doen het voorkomen dat je het nu kan bestellen voor alleen €4,- verzendkosten maar je blijkt gelijk aan een contract vast te zitten.

  • hou me aub op de hoogte ben ook een van de gedupeerden en doe er ook alles aan voor men geld terug te krijgen

 165. Ook ik ben er ingetrapt en na het lezen van alle ervaringen, heb ik een mail gestuurd en aangegeven overal van af te willen zien en heb ik de dag na de bestelling gebeld met het nummer op hun site. In het engels werd me gezegd dat the subscription is cancelled en dat ik het proefpakketje terug moet sturen naar het adres in Denemarken. Daarna weer een mail naar hun moet sturen met het bewijs dat ik het proefpakketje heb teruggestuurd. Dat laatste moet nog gebeuren omdat ik “vol smacht” op het pakketje aan het wachten ben. Mijn geld is nog niet afgeschreven.
  De verhalen zijn allemaal vergelijkend met mijn verhaal.

  Nu vroeg ik mij af of het al iemand gelukt is om het hele gebeuren te stoppen, dan wel het geld
  terug te krijgen?
  Dank je wel alvast als iemand mij verder kan helpen.
  Groetjes Esther

  • Ik heb gebeld met een mevrouw Cassy King van Health c.p.. Idd gevestigd in Denemarken. Ik kon het niet terug sturen omdat het eerste pakje (4€) al open was. Ik heb inmiddels wel een bevestigingsmail ontvangen dat het gestopt is. en dat er geen producten meer gestuurd gaan worden en dat er ook geen geld meer afgeschreven wordt. Gelijk de bank gebeld en heb papieren klaar liggen die naar het fraudeteam gaan. Ze gaan onderzoeken of ze het geld terug kunnen storten.
   Ik ga nu naar de tnt en de hele bubs aangetekend retour zenden. Dan heb ik in elk geval bewijs dat ik het niet meer heb en hopen dat de bank er iets mee kan. Ook is het zo dat je als bedrijf algemene voorwaarden mee moet sturen. Dit is niet gebeurt. Ook staat er in de Alg. voorw. op de site ook niets over dat proefpakje. Dit ga ik meesturen naar de bank. Wellicht helpt het.

 166. Trap hier aub niet in
  Mijn dochter heeft een proefpakket bestelt voor 4 euro
  Nu kreeg ze vandaag weer een pakket zonder dat ze heeft aangegeven deze te willen
  Nu blijkt het dus een abonnement te zijn waar er even 158 euro van de kredietkaart word afgeschreven
  Dit vind ik ook al heel raar want daar heeft ze zeer zeker geen toestemming voor gegeven
  Ze heeft hier achteraan gebeld en het gesprek kon alleen in Engels gevoerd worden
  Ze heeft aangegeven dat ze het terugstuurt Dit kan alleen als ze het proefpakket ook terugstuurt zonder dat ze het gebruikt heeft???????????
  Het adres waar het pakket van komt is uit Denemarken maar is doorgestreept
  Toch morgen proberen om het aangetekend terug te sturen

  • hier exact het zelfde verhaal! ik wil hier zsm vanaf! heb niets gebruikt nog; ook niet van het proefpakket.

   kun je me de laatste stand van zaken doorgeven hoe een en ander momenteel verloopt bij jou?

   weet me ff geen raad!

   alvast bedankt!

   mirian

 167. @estherroevens: Trimatol is een groot verzinsel, nep, bestaat niet. Een week geleden was niks te vinden op google en nu zijn er ineens vele domeinnamen die het zogenaamd verkopen volgens deze tactiek van 4 euro proefpakketjes.
  @malolito; pff transactie betwisten is een formulier van de bank die je moet invullen als je geld terug wilt laten storten.
  Het beste is nogmaals je cc laten vernietigen. Probleem bij het cc alleen laten blokkeren is dat de afschrijvingen tbv een abonnement er toch doorkomen.
  @leyanaroks: Dit werkt niet omdat het een nep product is en er zitten oplichters hierachter!!! Ga nog eens googelen naar trimatol. Allemaal misleidende reclame om je te laten intrappen in een duur abonnement waar je moeilijk er vanaf komt!
  En nogmaals ga allemaal naar http://www.mijnpolitie.nl en doe de aangifte.Samen staan we sterker.
  Dit moet gestopt worden!!!
  mvg,

  • @Nora
   Hier hetzelfde probleem. Ik had van zowel Trimatol als LifeDetox de proefpakketjes besteld, en een week later zit ik met de vervolgpakketten in m’n maag en een bedrag van totaal € 316 lichter! Ik heb direct m’n creditcard geblokkeerd, nieuwe aangevraagd, vervolgbestellingen opgezegd via health-c-p.com en zelfs heel aardig gevraagd of ik het mag terugsturen en m’n geld mag terugkrijgen. Zal vast niet op gereageerd worden… Ik moet van m’n bank inderdaad ook een formulier invullen om de transactie te betwisten. ‘Grappige’ is alleen dat die site van Health-c-p niet de site is waarvandaan ik heb besteld en ik kan de site (via Facebook) ook nergens meer vinden!! En een soortgelijke advertentie op Facebook linkt door naar een soortgelijke site, wat zelfs niet echt een site is, blijkt platte tekst te zijn met maar 1 functie: bestellen!!!
   Moet je om aangifte te doen de oorspronkelijke site weten waarop je besteld hebt of is alleen het bedrijf in kwestie al voldoende?

 168. Retourzendingen dienen normaal gezien te gebeuren op volgend adres:
  Health Care Payment
  postbox 313
  9100 Aalborg
  Denmark

  Is er nu helemaal geen jurist die ons hierbij kan helpen?????????
  Dit zijn illegale praktijken in een Europees land met Europese regels.

 169. Hallo mensen jullie hebben allemaal klachten over de betalingen.. Maar ik ben zeer benieuwd of het nu werkt of niet? Ben wel bereid om zoveel te betalen,.

  • Nee natuurlijk werkt het niet Leyanarocks! Er bestaat geen afvalpil, je valt af als je je voeding aanpast en beweegt!

 170. Ben er ook ingetrapt , dorie dorie , heb meteen card stop gebeld . Heb nog geen proefpakket aangekregen , heb dus snel mail gestuurd dat ik dit niet meer wens te ontvangen. Hopelijk lukt dit nog op tijd …
  Wat als het toch aankomt ? Kan ik deze terugsturen naar welk adres ? Las hier net dat dat doorgestreept was … Hopelijk kan iemand me helpen …

 171. Creditkaart laten blokkeren helpt niet. Ik had het gelijk geblokkeerd maar ze konden toch die 4 eur afschrijven..Omdat het een abonnement is kunnen ze toch geld afschrijven!!! Jullie moeten creditkaart laten termineren/vernietigen om dit te stoppen. Je moet erg duidelijk zijn in gesprek met je bank omdat ze dit niet in eerste instantie willen doen, maar ze hebben meer meldingen dus is mij gelukt om mijn cc te laten vernietigen. Dan pas is het einde oefening voor die oplichters. Als ze die 158 eur hebben afgeschreven dan moet je pdf transactie betwisten invullen en dan gaat de bank aan de slag om het terug te vorderen. Maar dan ben je je geld eerst kwijt en aanhoudende zorgen of je het wel terugkrijgt. En Health CP heeft het ook over “”revocation deal” en dat kan betekenen dat ze het termineren van abo ook in rekening zullen brengen. Vuile oplichters!!! Dus allemaal snel je cc laten VERNIETIGEN ipv blokkeren! Aangifte bij de politie heb ik ook gedaan.

  • @nora ik heb meer geluk gehad heb nl een prepaid betaalkaart dus namen ze men bestelling niet aan ook niet die van het proef pakket voor 4 euro, zo slim zijn ze wel ik vond het al raar dat ik niets kon aan kopen het is nl wel als een mastercard maar je kan er niet in min mee gaan ook moet ik deze op voorhand laden voor ik ze kan gebruiken dus staat er niets op kan er niets af….
   je zal hier wel bekend mee zijn.
   toch zou ik graag een site of winkel vinden waar ik deze kan bestellen heb jij miss een idee of iemand
   mvg esther

 172. Ben er ook ingetrapt. Bestelling verricht op 09/08/2013 om 12.29Hr. Een uurtje later deze site gelezen en onmiddellijk een mail gestuurd om de orders te annuleren. Tevens ook mijn creditcard geblokkeerd. Als ze nu heeeel snel geweest zijn gaat er 8€ van mijn rekening, maar voor de volgende keer vangen ze bot. Ik heb ze er in de mail ook op gewezen dat men volgens Europees recht 14 dagen de tijd heeft om van de koop af te zien en dat ik hier dan ook gebruik van maak. Een leesbevestiging heb ik ontvangen, maar nog geen definitief antwoord.

 173. Vandaag alle reacties gelezen, pakketjes van Trimatol en Life Detox woensdag 7 augustus ontvangen……vandaag 9 augustus gelijk creditcard geblokkeerd, gelukkig nog op tijd! Volgende levering zou maandag 12 augustus zijn. Gelukkig net op tijd geweest met blokkeren er was alleen maar 2 x 4 euro afgeschreven!! Heb op mijn mailtje wel een automatische leesbevestiging terug gekregen dus heb alles zwart op wit! leerzaam moment in ieder geval!

  • hebben ze verder nog iets geprobeerd of is er iets gelukt te incasseren? heb woe, besteld en na de reacties overal vandaag mijn cc geblokkeerd. nog geen proefpakket binnen gekregen maar als t door de bus past, is het wel heel toevallig als je de postbode kunt onderscheppen… nu nog 2x eur 4,- wat ik betaald heb, maar als het goed is stopt het hier? en dat proefpakket? denk je dat ze er echt werk van maken als t niet retour komt? je hebt er toch voor betaald?

  • Effe een vraagje, ik ben er ook ingetrapt! Heb het proefpakketje vandaag ontvangen en dezelfde avond mijn cc geblokkeerd! Zou dit nog op tijd zijn? Waar heb jij kunnen zien wanneer de volgende levering zou zijn? En naar wie had jij een mailtje gestuurd?

   Bvd Christina

 174. heeft iemand misschien een voorbeeld van de e-mail in het Engels die je hebt geschreven? Nou ja, dan moeten we die pleisters en die pillen maar opmaken he, wie weet geeft het, die pleisters kosten dan 7 euro 90 per nacht!!!!. Ik heb ook nog ff de pleisters en de pillen besteld.. Dit is wel weer een (duur) leermomentje.. Ik heb ook een rechtsbijstandverzekering en ga ook naar de politie.

 175. Ook ik ben er ingetrapt. Zoiets heet misleiding. Ik bestel een proefpakket en betaal daarvoor 4,00 euro. Vervolgens heb ik een abo en 158,00 armer!!!!!! CC geblokkeerd en a tegen de afschrijving bezwaar maken.

 176. Ongelooflijk heb een mail terug gehad dat het nu stop gezet is en dat ze mijn geld terug geven zodra ik het proefpakketje en de nieuwe doosje terug stuur 14 dagen na het bestellen van het proefpakketje. Ik heb het proefpakketje natuurlijk al open gemaakt dus dat kan al niet heel terug gestuurd worden. Ik stuur de 2 hele doosjes wel terug en kijk dan even wat ze doen. Zal zo weer een mail terug sturen.

 177. Ik ben er ook ingestonken en dacht ook alleen die van 4euro te krijgen maar kreeg vandaag weer een pakket binnen met de mededeling dat de 158,00e al is afgeschreven. Ik heb gelijk een mail gestuurd om het stop te laten zetten ben benieuwd of ik er wat op hoor en heb mijn creditcard geblokkeerd. Ongelooflijk dit! Niet doen mensen!!

 178. Het makkelijkste is cardstop bellen en je creditcard blokkeren, zo kunnen ze geen verdere afnames doen van je geld, binnen de week zit er een nieuwe creditkaart in de bus ipv pilletjes van 158 euro. de makkelijkste manier! Het bedrijf is enkel geïnteresseerd in jouw centen en zal het opzeggen van abbonnement alleen maar rekken of ook in kost brengen.

  • van zodra je het ontvangt moet je het onmiddelijk weigeren bij de postbode.zoniet ben ben je gezien.Ze zeggen welkomspakket weigeren en zeker onaangeroerd laten en als je het geluk hebt dat je de postbode ziet zeggen dat hij het terug mag meenemen.en NU je kredietcard bij Cardstop stopzetten 070/344 344 groeten

 179. Heb Trimatol en Life Detox welkomstpakket gebruikt en gelijk verdere levering stopgezet. Toch moet je daarvoor betalen, 158,- pér prodúct! Dus ik ben 316,- lichter en je kunt alleen je geld terugkrijgen als je het welkomstpakket niet hebt gebruikt! Tja, hoe kan ik het dan testen?? Niet dus. Rechtsbijstandsverzekering helpt wellicht, invullen PDF “transactie betwisten” van Credit Card lijkt n oplossing, vandaag laatste werkdag om op te lossen :-/..

  • update sinds mijn reactie 09-08-2013:
   Juridisch gezien is dit een gedwongen aankoop, ondanks de voorwaarden. Er is dus nog hoop..
   Mijnpolitie.nl markeert het nog steeds niet alszijnde malafide bedrijf, hoeveel mesnen moeten hier nog intrappen?
   Gedaan:
   *binnen “colling off periode verdere leveringen stopgezet
   *ongeopende 1e levering retour naar Aalborg DK met Postnl (heeft traceable retourbewijs voor Creditcardmij)
   verklaring betwiste transactie bij creditcard mij voor 1e elvering Life Detox & Trimatol = € 316,-
   *aangifte gedaan bij mijnpolitie.nl (en geadviseerd om dit bedrijf te kenmerken als malafide!)
   *mijn verzekering Rechtsbijstand gecheckt:ik heb gelukkig geen eigen risico en EU internetaankopen zijn vanaf €200,- gedekt
   *Radar kun je altijd nog inschakelen, maar wie wil er met schaamrode wangen op tv..
   Voor de eigenheimers onder ons; Het product helpt uiteraard, maar zodra je stopt zal t wel blijken he..

   Zie link voor stappenplan als je er ook bent ingetrapt:

  • Ik had het welkonstpakket niet open gemaakt terug gestuurd en ondertussen de 2e zending al ontvangen.
   Stond op het punt die terug te sturen toen ik een mail van ze kreeg waarin stond dat het pakket terugontvangen is, MAAAAAAAR dat de refund alleen geldt voor het welkomstpakket en dus niet voor zending #2
   GRRRRRRRRR#####*#*<

 180. Hallo mensen die er ingetrapt zijn met trimatol en life detox en beste Vetvrij forum<

  Dit is pure oplichting en dient aangegeven te worden bij de politie. Ik ben er zelf ook ingetrapt. Ik heb op 2/3 augustus Trimatol en Life Detox besteld.Twee uur later heb ik een mail gestuurd om het te cancellen. Zaterag 3 augustus creditkaart laten blokkeren. Ma 5 aug mail binnen dat de cancelling bevestigd is en ingaat op 15-08-2013 en toen heb ik ook nog naar het bedrijf zelf gebeld. Lijn slecht hoorbaar. Raar gesprek. Na het gesprek kreeg ik een mail van hun dat ik de proefpakket binnen 10 dagen in hun bezit moet zijn?! Pakketjes zijn gisteren aangekomen, bezorging door post.nl na 18:00 uur,plat, kan de de brievenbus. Ik zag het op tijd en heb het aan de postbode voor retour gegeven.Adres van het bedrijf zelf erop was doorgestreept wat uiterst raar is vond de postbode zelf ook en vroeg mij om klantenservice te bellen en dit te melden. Het zou kunnen zijn dat het adres niet eens bestaat. Nu hoop ik dat ik de volgende zending ook op tijd kan vangen en terug kan geven aan de postbode. Dit is zeker een malafide bedrijf en dient te worden aangegeven bij de politie. Doen mensen! Aarzel niet. Allen zo kunnen we hopen dat de politie iets kan doen. Ik ga ook juridische hulp inschakelen. mvg,

 181. voor opzegging zie voorwaarden

  1.4.Your current subscription can be terminated by sending an e-mail to [email protected]. All support regarding customer relations will be exercised in English. Please note that the Company must receive information in writing about your termination no later than 14 days before your subsequent package.

 182. Ook ik heb besteld en ik heb nu contact met die vrouw op de email. Heb 2 produkten besteld en helaas 1 pakket open gemaakt toen het binnen kwam. Ik zit nu begrijp ik aan een abonnement vast van 60 pillen waarvoor ik 158 euro moet betalen. Dat is echt ongehoord daar er op de site 4 euro stond voor het proberen van het product. De creditcard maatschappij wil de betaling niet stoppen naar dit bedrijf. Ik zie nergens op de site staan dat de afslankpillen 158 euro kosten. Sterker nog je kunt op die site helemaal niet bestellen. Ik heb haar daar op gewezen in mijn email en ben benieuwd wat voor antwoord ik terug krijg. Zijn er nog meer mensen die het probeerpakket hebben opengemaakt en het nu aan de stok hebben met haar. ?

  • het verhaal van de EUR 158 staat heel nauwkeurig omschreven in de voorwaarden. Die heb ik opgeslagen dus ik kan ze je nog toemailen als je ze wilt nalezen. Inderdaad de website is erg onduidelijk. Ikzelf heb de detox voetpleisters besteld en was van plan de trimatol pillen ook te bestellen totdat ik las over talloze en ook fatale bijwerkingen van andere afslanktabletten. Ik moet deze pleisters nu ook gaan stoppen. Er staan in de voorwaarden dat je 14 dagen voorafgaande aan de volgende verzending op moet zeggen. Schriftelijk naar een emailadres: [email protected] Omdat na de proefverpakking van EUR 4 binnen een week de eerste echte zending verstuurd wordt, kan je onder de eerste rekening van EUR 158 niet uit komen. Gewoon direct na ontvangst van deze zending de email versturen, het moet in het Engels! De email versturen met lees- en ontvangstbevestiging en vragen om een antwoord. Moet nog navragen of ik tijdelijk bijv. mijn creditcard kan laten blokkeren om te voorkomen dat ze toch stiekem een volgende keer EUR 158 afschrijven. De pleisters zal ik wel gebruiken, baat het niet dan schaadt het waarschijnlijk niet. De pillen durf ik niet meer te bestellen, wie weet wat voor rommel erin zit.

 183. Trap er niet in!!! Als er echt een dergelijk product zou bestaan dat zo goed zou werken dan zou dit ook door dokters geadviseerd worden! Mocht je toch zo nieuwsgierig zijn en er in willen trappen lees dan goed de voorwaarden, en dan vooral het stukje dat ik hieronder gekopieerd heb:

  1.2.First you will receive the Trimatol welcome package with a certain number of days’ use of the product. You shall only pay EUR 4.00, which covers postage and handling costs for the welcome package.

  1.3. 7 days after the welcome package has been sent, the Company will forward the first ordinary package. For ordinary packages, you shall pay the normal price EUR 158.00. Ordinary packages will be forwarded to you every 2 months, until you terminate the subscription, cf. item.

  zie ook deze pagina

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Marianne
Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk freelance voor vetvrij.com. Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.