Trend in Canada en Amerika LaserBodySculpting

Start met KetoX

De nieuwste trend in het Canada en Amerika is LaserBodySculpting.

Het LaserBodySculpting proces is revolutionair en maakt het mogelijk om via SmartLipo op kleine lokale plekken vet weg te zuigen.

Het systeem werkt door een pulserende laser, de energie van de laser lost het vet op. Dit gebeurd alleen met het lokale vet waarop de laser wordt gericht. Hierdoor is het mogelijk vet te verwijderen op plekken als in het gezicht, in de nek, armen en borsten. Het vet kan vervolgens worden verwijderd. Een positief bij-effect is dat de laser de huid strakker maakt en daarbij het lichaam sculptuurt.

Het hele LaserBodySculpting process veroorzaakt minder bloedingen, zwellingen en kneuzingen dat de huidige traditiele liposucties.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.