Het Topform dieet bestaat uit een natuurlijk voedingssupplement waarmee je volgens de leverancier op een verantwoorde manier slank kunt worden. Topform zorgt voor een blijvend resultaat en helpt je op gewicht te blijven als je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt. Topform wordt verkocht in capsules en volgens de bijsluiter moet je 2x per dag een capsule innemen met een glas water.

Jouw ervaring met Topform

Heb jij ervaring met Topform? Laat het dan hier aan ons weten of lees hier de ervaringen van anderen.

De ingrediënten van Topform

Topform bevat Opuntiapoeder. Deze stof vermindert vetopname en ondersteunt de vetstofwisseling. Daarnaast  helpt het bij de verlaging van het cholesterolgehalte en het laat het maag-darmsysteem soepel te laten functioneren. Dit zorgt voor een regelmatige stoelgang. Opuntiapoeder zorgt er tevens voor dat je sneller een verzadigd gevoel en krijgt minder zin in ongezonde tussendoortjes. Tot slot helpt het om af te vallen en belangrijker nog, om op gewicht blijven, om op die manier het “jojo-effect” te voorkomen.

Naast Opuntiapoeder is Druivenpitextract (OPC) een belangrijk bestanddeel van Topform. Dit heeft het met name een anti-oxidantwerking ter bescherming van cellen en bloedvaten en is goed voor het bindweefsel. Het bindt het collageen wat goed is voor de elasticiteit van de huid en beschermt tegen de zon, zo houdt je je uiterlijk fris en jeugdig. Ook heeft Druivenpitextract een gunstige invloed op hart en bloedvaten en is gunstig voor de doorbloeding. Het houdt gewrichten soepel en is goed voor het gezichtsvermogen. Tot slot heeft OPC een krachtige antioxidantwerking .

2hf

Groene thee

De capsules van Topform bevatten de natuurlijke stoffen die ook in groene thee te vinden zijn. Hierdoor heeft deze toevoeging ook een sterke anti-oxidantwerking. Het helpt bij overgewicht en ondersteunt de vetstofwisseling. De sterke anti-oxidant beschermt tegen ouderdomsverschijnselen en het houdt de huid jong doordat het beschermt tegen UV-straling. Tot slot is dit bestanddeel goed voor hart en bloedvaten en de bloeddruk.

Jouw ervaring met Topform

Heb jij ervaring met Topform? Laat het dan hier aan ons weten of lees hier de ervaringen van anderen.

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne

Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.