TNO onderzoekt voeding peuters

Start met KetoX

TNO gaat in opdracht van het Voorlichtingsbureau Margarine, Vetten en Oliën (MVO) onderzoek doen naar de vetzuursamenstelling van de voeding van jonge kinderen.

Aanleiding is de uitkomst van de Voedsel Consumptie Peiling (VCP) Jonge Kinderen die het RIVM in februari jl. bekend maakte. MVO wil ondermeer weten hoe de inname van omega-3 en omega-6 vetzuren en van de vitamines A en D zich verhoudt tot de aanbevelingen van de Gezondheidsraad.

bron: TNO

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.