TimFit Shakes Review en Ervaringen

Review Timfit  SX5 Afslankprogramma 

Maaltijdvervangers worden steeds populairder. De meeste maaltijdshakes bevatten veel eiwitten en bieden een snelle maaltijd. Daarnaast zijn de maaltijdvervangers laag in calorieën. Om deze reden zijn maaltijdvervangers als Timfit niet alleen populair bij mensen die op zoek zijn naar een efficiënt ontbijt, ook mensen die graag willen afvallen zoeken hun toevlucht tot maaltijdvervangers.

timfit logo
timfit logo

De maaltijdvervangers van Timfit richten zich voornamelijk op mensen die graag af willen vallen. De producten zijn verkrijgbaar in twee varianten, een maaltijdreep en een shake. Beiden zijn verrijkt met een grote hoeveelheid voedingsstoffen, waaronder 23 belangrijke vitaminen en mineralen, aminozuren en tal van andere producten. Dit maakt Timfit een veelbelovend product omdat het een van de grootste beperkingen van diëten met maaltijdvervangers ondervangt.

Om die reden hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan naar de werking van Timfit. Dit hebben wij gedaan door middel van wetenschappelijk onderzoek. Wat de uitkomsten zijn van dit onderzoek lees je hier, maar eerst introduceren we de productlijn.

Wat is Timfit SX-5 ?

Timfit is een maaltijdvervanger die gebruikt kan worden om een ontbijt en/of een lunch te vervangen. Gebruik je Timfit als onderdeel van een dieet, dan gebruik je deze shake meestal als vervanger van het ontbijt en de lunch. Ben je eenmaal op gewicht, dan kun vervang je meestal nog slechts een maaltijd door een shake of reep.

Timfit is in twee varianten verkrijgbaar; als shake en als reep. De shake is eenvoudig te bereiden in een beker met water, melk of yoghurt

De shake is verkrijgbaar in een aantal verschillende smaken, waaronder vanille, banaan en chocolade. De maaltijdreep is erg handig voor onderweg of als je zin hebt in vast voedsel. Enige verschil tussen de twee is de oorsprong van de eiwitten. De shake bevat melkeiwitten, terwijl de reep eiwitten bevat op basis van soja.

TimFit SX-5 Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor TimFit SX-5 ben ik op zoek naar 50 testpersonen die gratis een maandpakket willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij TimFit SX-5 graag wil testen;
 2. We sturen gratis een maandpakket naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Deze actie is mogelijk gemaakt door TIMFIT Beaty & Health

TimFit SX-5 Kortingscode

Wil je TimFit graag testen? We mogen 100 kortingcodes weggeven. Verzilveren is eenvoudig:

 1. Ga naar de website van TimFit
 2. Maak een keuze uit het assortiment
 3. Vul tijdens het afrekenen de kortingscode VETVRIJ in
 4. Je korting wordt meteen verrekend!
timfit ervaringen recensie
timfit ervaringen recensie

TimFit SX-5 Afslankprogramma

Voor de mensen die willen afvallen gaat Timfit vergezeld van een afslankprogramma. Het principe van dit afslankprogramma is vrij eenvoudig. Je vervangt je ontbijt en lunch door een Timfit-maaltijd. Als avondmaaltijd eet je wel vast voedsel, namelijk een maaltijd bestaande uit groente met een stukje mager vlees.

Bijzonder is dat Timfit ook gratis begeleiding biedt. Je kunt geheel gratis contact zoeken met een van de officiële consulenten per e-mail of zelfs telefonisch. Je kunt bij hen terecht voor een duwtje in de rug als je dat nodig hebt of voor andere vragen. Heb je liever een persoonlijke afspraak met een consulent, dan kun je gekoppeld worden aan consulent bij jou in de buurt.

Zelf Samenstellen + Unieke Kado-Aktie

TimFit is verkrijgbaar in vijf heerlijke smaken. Vanille, Banaan, Aardbei, Chocolade en Cappuccino. Op de website van TimFit kun je eenvoudig zelf je pakket samenstellen. Bestel je voor 59 euro of meer? Dan mag je zelf een kado uitkiezen!

timfit maandpakket
timfit maandpakket

Voor wie is Timfit geschikt?

Zolang je geen medische condities hebt waarvoor je onder behandeling staat bij een dokter kun je Timfit gewoon gebruiken. Anders is overleg met je arts vooraf gewenst. Ook kunnen er allergenen in het product zitten, zoals bijvoorbeeld melkeiwitten.

Is Timfit effectief?

Belangrijkste vraag is natuurlijk; is Timfit effectief? Hiervoor zijn we in de wetenschappelijke bibliotheken gedoken en hebben we verschillende ingrediënten uitgelicht.

Een van de hoofdbestanddelen van Timfit zijn eiwitten.Een eiwitrijk dieet is een van de best bewezen methodes om het afvallen te stimuleren (bron). Door minder calorieën te eten dan je lichaam gebruikt, moet het de reserves aanspreken. Doordat je veel eiwitten eet, blijft je spiermassa behouden (bron). Linksom of rechtsom heb je de energie nodig, dus gaat je lichaam de vetreserves gebruiken. Daarnaast zorgen eiwitten ervoor dat je lang een verzadigd gevoel houdt. Op deze manier is de kans kleiner dat je je gedurende de dag vergrijpt aan zoetigheid of andere ongezonde producten (bron).

Andere ingrediënten

Ook de andere ingrediënten van Timfit dragen bij aan gewichtsverlies. Zo wordt choline

timfit pakketten
timfit pakketten

veel gebruikt door vechtsporters die gewicht moeten verliezen om in een bepaalde gewichtsklasse te vallen (bron). Choline heeft daarnaast tal van gezondheidsvoordelen. Ook is er chrome toegevoegd. Dit zorgt voor betere energiewaarden en vergroot de stofwisseling (bron).

Timfit is een van de weinige maaltijdvervangers die een van de grootste problemen van deze producten oplost; het tekort aan andere voedingsmiddelen. Je krijgt per maaltijd 6,6 gram voedingsvezels binnen. Zeker als je ’s avonds bij de hoofdmaaltijd vezelrijke groente eet, heb je geen tekort aan vezels. De hoeveelheid vezels kan je helpen bij het verder verliezen van gewicht (bron). Bovendien zitten er veel vitaminen en mineralen in de shakes en repen, waardoor je ook op dit gebied niet tegen problemen aanloopt.

Wat kost TimFit SX-5 ?

Timfit is verkrijgbaar in verschillende varianten. In de voordeligste variant betaal je voor 72 maaltijdshakes €99. Dit betekent dat je voor minder dan €1,50 een maaltijd vervangen hebt. Veel gewone maaltijden zijn even duur.

Bestellen met extra korting kan eenvoudig via deze link.

De Ervaring met TimFit van Brenda

Via een vriendin ben ik in contact gekomen met TimFit SX5. Ik had haar al een tijdje niet meer gezien en we hadden een gezellige dag gepland, om te shoppen en als afsluiter lekker ergens wat te gaan eten.

Tot mijn grote verbazing viel ik bijna van mij kruk toen ik haar zag, wat een metamorfose heeft ze ondergaan, wat is er gebeurd??

Na een dikke knuffel eerst maar eens ergens een kopje thee drinken om de eerste verhalen bij te praten.

Ik kon het niet laten om dan maar meteen te gaan starten met de vraag wat er gebeurd is, ze straalt meters energie uit en heeft begrijpelijk kleding nodig als je zoveel bent afgevallen.

werking_timfit_Banner(1)

Met gezonde jaloezie kijk en hoor ik haar verhaal aan.

Ze was nadat ze gestopt was met roken behoorlijk wat kilo’s aangekomen en ook de zwangerschap kilo’s zijn er nooit helemaal af gegaan.

Het roer moest om! Ze merkte dat ze weinig energie had, futloos voelde en daardoor ook weer foute snacks ging eten. Vooral s’ avonds lag ze vaak uitgeput op de bank, met altijd toch weer een snack erbij.

Samen met haar buurvrouw zijn ze naar een Afslankstudio gegaan en hebben zich laten informeren wat geschikt is voor hun. Beide hebben een druk bestaan, kinderen, werk, groot sociaal netwerk, het moet dus makkelijk te volgen zijn, goed vol te houden , en als het kan ook nog lekker en betaalbaar.

De dame was meteen duidelijk, dan is TimFit SX5 absoluut jullie ding.

Makkelijk, goedkoop, (helemaal als je hoort wat er in een maaltijd zit) je mag tussendoortjes en het mooiste, je kunt met je gezin mee eten of uit eten. Wel op een kleine aanpassing na, maar ideaal dus

Mijn vriendin vond dat laatste , mee eten met je gezin een belangrijk punt omdat ze niet wilde dat haar dochtertje haar met de avondmaaltijd aan een shake o.i.d. zou zien zitten. Vond ze geen goed voorbeeld, en ik moet haar dat ook nageven. Ik had er nog nooit zo over nagedacht maar het is wel een voorbeeld gedrag wat je als ouder meegeeft. En overdag ziet ze niet dat mama aan een overheerlijke maaltijd SX5 shake zit.

Wat haar dochtertje wel merkte is dat mama meer energie kreeg en dus meer zin had om leuke dingen samen te gaan doen. Mama blij, dochtertje blij.

Oke, nu wil het weten, wat zit er in dit wondermiddel als ik het zo mag horen, geloven…

Het is eigenlijk bijna teveel om op te noemen maar hier komen de ingrediënten;

4 verschillende soorten eiwitten

timfit ingredienten

 • Ei albumine
 • Wei eiwit isolaat
 • Soja eiwit isolaat
 • Collageen hydrolisaat

3 soorten verschillende vezels

De onderstaande vezels zorgen voor een betere afbraak en ook voor een vol gevoel

 • Inuline
 • Acaciagom
 • Fructo oligosacchariden

6 speciaal geselecteerde ingrediënten

 • L Carnitine tartraat Voor extra vetverbranding
 • 23 vitaminen en mineralen Uitgebalanceerd zodat je lichaam geen tekorten krijgt
 • Aminozuren Onderhoud van je spieren
 • Chroompicolinaat Stabiel suikerspiegel, minder trek in zoetigheid
 • L cholinine bitartraat *
 • Groene thee extract

* L cholinine bitartraat is een lichaam eigenstof en stimuleert je metabolisme waardoor je vetverbranding geactiveerd wordt maar het zorgt ook voor het afvoeren van je afvalstoffentimfit_SX5_2soorten

Dit alles zit in 1 maaltijd en volledig uitgebalanceerd, je krijgt dus vele malen meer binnen dan wanneer je “normaal” zou eten. Alleen al de vitaminen en mineralen, deze zitten al lang niet meer in onze voeding en moet je dus bij slikken. (en dan niet de goedkope complexen want dat is niet goedkoop maar duurkoop omdat er weinig tot niets in zit)

2 SX5 Maaltijdshakes per dag

Het komt er dus op neer dat je 2 x per dag een maaltijd vervangt voor een SX5 maaltijd shake, en 1 warme maaltijd per dag (wel zonder koolhydraten en vetten). Dus een lekker stukje kip/vis of mager vlees met groente. Ook lekker en makkelijk zijn de repen. (2 repen is hetzelfde als 1 SX5 maaltijd) Makkelijk dus voor onderweg of tussen afspraken door.

Dan heb je nog je tussendoortjes in de vorm van een appel of sinaasappel, een opkikkertje, hard gekookt eitje (zonder eigeel) , augurkjes, rijstwafel of soepstengel.

Maar wat ik zo heb gehoord heeft ze dit nooit volledig genomen omdat ze absoluut hier geen behoefte aan had, gewoon geen trek of honger gevoel. Ik kan het bijna niet geloven aangezien ik haar ken als een van de grootste snoepkonten ever!

Buik Billen Benen

En dan… je valt dus ook nog af op de vetten waar je het hebt zitten. Ook niet geheel onbelangrijk. Mijn vriendin had voornamelijk het vet op buik, billen en bovenbenen zitten, en echt hier is het ook afgegaan. Wauw!! Ik wil ook krijg ik heel sterk het gevoel!!

timfit uitleg
timfit uitleg

Maar ik ben ook altijd een beetje huiverig voor als je je streefgewicht/maat hebt bereikt.. en dan??

Bijna iedereen die ik ken met diëten of voedingsmethodes komen toch weer aan, waarom zij dan niet? Daar is ze nog duidelijker en stelliger in. Moet nog wel even wennen aan haar overduidelijke maar wel eerlijke reactie.

Ze vertelde me dat ze zichzelf 1 SX5 maaltijd per dag gunt, beter kan ik niet voor mijn lichaam zorgen is haar motto. Ze krijgt nu meer binnen dan met een boterham als ontbijt, maar ook de extra’s die in de SX5 zitten is puur en ideaal. En vooral… geen honger, trek of snaai gevoel meer. Dat komt door de chroom maar ook zeker door de hoge dosering verschillende proteïne die er in verwerkt zitten, samen ook weer met de 3 verschillende soorten vezels.

Geen Jojo Effect

Maar ze vertelt ook erbij dat dit een keuze is, je hoeft het niet te doen. Als je goed afbouwt, waar je heel erg goed in begeleid wordt, dan ontstaat er geen jojo effect, ook weet je precies hoe je met een kleine aanpassing, heerlijk en veel kunt blijven eten. Zelfs op feestjes doet ze gewoon mee, maar wel een stralende glimlach want zij weet hoe ze niet aankomt en toch volop geniet.

TimFit SX5 is ook niet geheel onbelangrijk een echt wetenschappelijk bewezen dieet wat effectief werkt. Geen nonsens dus. Het is geheel goedgekeurd door de federale overheidsdienst, volksgezondheid, veiligheid van voedselketen en leefmilieu.

Oké, ik weet genoeg….. we hebben een heerlijke dag gehad, mijn vriendin heeft zich goed uitgeleefd in de winkels. Met als afspraak dat ik de volgende keer een nieuwe garderobe ga aanschaffen.

Tot zover de ervaring van Brenda

timfit korting

Voordelen

Timfit is een van de betere maaltijdvervangers op de markt. Het product lost een van de belangrijkste problemen op van maaltijdvervangers, namelijk het gebrek aan andere voedingsstoffen. Met 23 vitaminen en mineralen en toevoegingen als choline, chroompicolinaat en voedingsvezels is de kans klein dat je grote tekorten opbouwt van allerlei belangrijke voedingsstoffen.

 

Timfit is verder gebaseerd op sterk wetenschappelijk bewijs dat een eiwitrijk dieet je helpt om af te vallen. Je spiermassa blijft behouden en je voelt je verzadigd, waardoor de kans kleiner is dat je je tegoed doet aan allerlei ongezonde voeding.

Daarnaast onderscheidt het product zich door de gratis coaching die je kunt krijgen na aanschaf. De meeste vergelijkbare producten bieden deze mogelijkheid niet, terwijl één-op-één begeleiding juist vaak erg belangrijk is voor het succes bij het afvallen.

Nadelen

Als we dan toch een nadeel moeten noemen, dan is het dat Timfit een product blijft dat erg gericht is op een gemiddelde persoon. Heb je meer energie nodig dan de gemiddelde Nederlander, bijvoorbeeld omdat je veel fysieke arbeid verricht, dan doe je er verstandig aan om wat extra’s te eten (natuurlijk wel iets gezonds), omdat je anders wellicht een te groot energietekort krijgt.

Conclusie; is Timfit de moeite waard?

Timfit is een van de betere producten in haar marktsegment. De maaltijdvervangers zijn aantrekkelijk geprijsd, maar tegelijkertijd voorzien van allerlei nuttige en eigenlijk zelfs nodige extra’s. Zo zijn er voedingsvezels toegevoegd en krijg je heel veel vitaminen en mineralen binnen. Daarnaast is een maaltijd met Timfit zo mogelijk haast nog goedkoper dan zelf een maaltijd maken. Omdat Timfit naast dit alles ook nog gratis coaching biedt per telefoon of per e-mail is er echt heel weinig aan te merken op dit product.

Groeten,

handtekening miriam

61 Reacties

 1. Ik gebruik timfit nu 3 maanden. Vooral ook op mijn moeilijke plekken, mijn heupen en bovenbenen ben ik centimeters kwijt geraakt. Iets waar ik mij al jaren aan stoor maar me erbij had neergelegd dat dit zelfs met diëten niet zou veranderen.Zo blij!! Ik wil Saskia hierbij ook erg bedanken, want met haar enthousiasme en adviezen ben ik erdoor heen gevlogen!

 2. Ik ben ook begonnen na het lezen en horen van alle ervaringen. Alleen de keuze vond ik wel moeilijk, wat is er veel te koop en hoe weet ik wat goed is? Alleen dat al was een heel traject, maar goed ik ben gegaan voor AminoSlank van TimFit nadat ik een goed gesprek met een consulent heb gehad die dit o.a. verkoopt. Ook daar mensen gesproken die het ook hadden gevolgd en zeer enthousiast waren. Mooie start dus ..
  De eerste dagen vond ik het wel wennen, maar al met al zat ik er snel in , en inderdaad geen hongergevoel, afvallen echt op mijn buik, benen en billen ( yesss, dit was ook de bedoeling) en ik bruis van de energie. Ik ben nu al na 3 weken 9 kilo kwijt in vet maar ga toch nog voor een 2e kuur, het bevalt zo ontzettend goed dat ik nu ook door wil gaan, strak oud en nieuw in, hoe geweldig is dat!!
  Moet er ook wel bijzeggen dat ik heel enthousiast ben begeleid door Brenda uit Almere, top!! En goede tips die je af en toe gaf, super!! Zal al mijn vrienden naar jou door sturen, want dat is nu al gebeurd nadat ze mij 3 weken later hebben gezien haha 9 kilo lichter, hoe gaaf is dat!

  • Het TimFit SX-5 afslankprogramma bevat:

   72 (+18 extra) unieke TimFit SX-5 maaltijden (à 40 gr) in handige meeneem sachets.
   In de smaak sensatie: Vanille, Banaan, Aardbei, Chocolade en Cappuccino.
   Ruim 6,5 week effectief afvallen (vervangen ontbijt en lunch) of 10 weken op gewicht blijven (door te gebruiken als uitgebalanceerd ontbijt; “houdt uw nieuwe gewicht onder controle”)

   Het TimFit SX-5 Afslankprogramma is daarnaast inclusief:

   Gratis handleiding met o.a. de afslankfases, tips, dieetrichtlijnen en uitgekiende recepten(vetvrij en koolhydraatarm) voor de avondmaaltijd (= mager stukje vlees/vis met groenten).
   Gratis (vrijblijvende) begeleiding via de mail/telefonisch door een consulent.
   Gratis verzending bij een bestelling vanaf €100,-

   N.B. Vandaag besteld is morgen geleverd.

   Goedgekeurd:TimFit SX-5 maaltijdvervanger is genotificeerd (onder nummer NUT/AS 1850/17) door de federale overheidsdienst volksgezondheid, veiligheid van de voedselketen en leefmilieu.

   TimFit SX-5 afslankformule( SX-5 maaltijdvervanger) bevat o.a. de volgende ingrediënten:

   >Vier soorten eiwitten: • Ei albumine • Wei eiwit isolaat • Soja eiwit isolaat • Collageen hydrolisaat (en maar liefst 26 gram eiwitten (i.p.v. 17gr) in totaal per portie.

   >Drie soorten vezels: • Inuline • Acaciagom • Fructo oligosacchariden (en maar liefst 6,6 gram (i.p.v. 2,5 gr.) vezels in totaal per portie.

   >En ondermeer de volgende ingrediënten: • L-Carnitine tartraat • 23 vitaminen en mineralen • Chroompicolinaat • Linolzuur • L-Choline bitartraat • Groene thee extract

   NOTE: Deze SX-5 samenstelling is revolutionair en wordt met recht de Rolls Royce onder de maaltijdvervangers genoemd. Hetgeen resulteert in zeer succesvolle en blijvende afslankresultaten.

 3. Lang leve Timfit.

  Ik hoorde in mijn kennissenkring al een aantal succes verhalen over timfit maar heb er toch nog een paar weken over gedaan om uiteindelijk te bestellen! Maar wat ben ik blij, mijn vakantie kilo’s zijn er nu al af! Ik heb al vaker zelf een poging gedaan om af te vallen want ik ben er niet het type voor om wekelijks op weegmomenten te verschijnen. In eerste instantie was voor mij dus de begeleiding op afstand de motivatie om te beginnen met Timfit maar ben ik nu echt enorm enthousiast over de shakes van timfit. De smaak is heerlijk, en ik heb totaal geen honger. Wat een fijne bijkomstigheid is, is dat mijn huid een stuk rustiger is en ik veel meer energie heb! Ook heb ik totaal geen last van het invallen mijn wangen maar zijn de 12 kilo er precies af daar waar ik het wilde.
  Het leuke is dat ik zelf in Zandvoort woon en mijn begeleidster in Almere. Ons contact is via mail en whatsapp. Ik kan alles op elk moment van de dag vragen, mijn grote complimenten voor de snelle reactie!!
  Beste Brenda, je vroeg me iets leuks neer te zetten hier zodat je het zelf nog wat drukker zou krijgen met het helpen van nieuwe klanten om hun gewicht te bereiken. Mij rest dus nu niets anders dan iedereen aan te raden je timit producten te bestellen met de code “Brenda” dan krijg je absoluut goede en vrijblijvende begeleiding!
  En Brenda, ik wil volgende week graag beginnen met opbouwen naar “normaal” eetpatroon dus ik app je morgen even:)

  Groetjes Lenie

 4. Ik ben laaiend enthousiast over dit dieet…blij dat ik het heb mogen ontdekken en doen!
  Ik woog 64,5 en mijn streefgewicht was 60 kg
  Hahaha ik weeg nu 58! En zeker in centimeters afgevallen vooral buik en taille, heupen en benen.
  Ben echt supertevreden!
  Het begin vondt ik wel pittig maar dat heeft een paar dagen geduurd en dan wen je aan je nieuwe levenstijl
  Het valt iedereen op, dus jullie krijgen er veel klanten bij, ik heb al meerdere mensen dit dieet aangeraden! En nog super gezond ook!!
  Ben net een week all-in geweest , 1,5 kilo aangekomen, wat er na 3 dagen weer af was. Mijn consulent had me al gewaarschuwd, dit is vocht door warmte en door de koolhydraten die ik uiteraard lekker heb gegeten. Maar ik ben zoals ze zo mooi zegt, in balans. 
  Bedankt lieve Saskia, voor je ondersteuning en goede adviezen!!

  Happyyyyy

  xxEline

 5. Gisteren iemand gesproken die enorm was afgevallen met TimFit. Nu ben ik niet dik, het enige dat me in de weg zit is wat vet op mijn buik. Is TimFit een idee om dat vet kwijt te raken of gaat het overal af behalve daar?

 6. ik zie allemaal juichende reaktie’s maar ik ben heel erg teleurgesteld. heb 14 dagen 2x p.d. timfit genomen en ’s avonds vlees met groente, water gedronken tot het m’n oren uitkwam, niks gesnoept maar ben geen grammetje afgevallen. ben kerngezond maar er komt steevast elk jaar een kilo bij.

 7. Ik ben een man van 40 en ik wilde voor mijn vakantie radicaal wat gewicht kwijt. Na veel googlen en referenties lezen kwam ik uit bij Timfit. Dit met een super resultaat! Ik wilde in een maand naar mijn streefgewicht van 72Kg. Ik woog op dat moment 79Kg. De eerste weken waren echt zwaar. Het afkicken van de suiker is heel lastig, maar als je door de 1ste 2 weken heen bent, gaat het als vanzelf. Ik ben bij 69Kg gestopt, zodat ik nog een beetje kon aankomen tijdens de vakantie, echter zelfs met elke dag de wijntjes en toch het ongezonde eten tijdens de vakantie ben ik, na mijn vakantie, nog steeds maar 71Kg. Nu weer gewoon het normale eetpatroon en er zal weer wat afgaan. Ik heb de timfit gedaan met reepjes i.p.v. shakes, i.v.m. een lactose intollerantie. 4 reepjes verdelen over de dag, met een appeltje tussendoor is zeker tijdens je werk helemaal niet moeilijk. Avonds lekker vlees met groente of rouwkost is geen straf, maar juist erg lekker. De hulp van Timfit is ook super. Zelfs als je regelmatig vervelende vragen stelt, krijg je snel antwoord. Ze denken echt met je mee!
  Dus….!!! Wil je in korte tijd van je kilo’s af en slank blijven? Gewoon starten!!

  • hoi ik start vandaag 15 september 2012

   nu aan het ontdekken honger of trek en geef toe het is de trek alleen niet toegeven ik hoop op 10 kilo verlies voor steun en tips is mischien wel leuk om meerder mensen te ontmoeten via forum mischien tot hoors

 8. Beste TimFitters,
  Ik ben heel tevreden met TimFit. Ik heb 5 weken de bananeshakes gebruikt en ben ruim 8 kilo kwijt. De eerste week vond ik het lastigst, maar na deze week is het prima vol te houden. De bananen shake is erg lekker en ‘s-avonds lekker aan mager vlees of vis en veel groente! Ik voelde mij na een week al vele malen beter. Ik viel niet alleen af, maar kreeg er ook veel meer energie van. Zeker een aanrader! Succes.
  Groet,
  Ellen

 9. Ik ben vier weken geleden met fase 1 en inmiddels 7 kilo kwijt. Al na 1 week viel het mensen op dat ik slanker werd! Ik wil nog een kilo of 5 afvallen, maar ga straks eerst op vakantie. Voor ik wegga, ga ik twee weken fase 2 doen, zodat ik in de vakantie fase 3 kan doen. Als ik terug ben ga ik dan nog een paar weken naar fase 1 om de laatste kilo’s eraf te halen. Ik vind het TimFit dieet erg goed vol te houden, de shakes zijn lekker en het kost mij echt geen enkele moeite om het vol te houden. Het grootste voordeel is natuurlijk dat ik heel bewust bezig ben met wat ik nodig heb en wat vooral niet. Dat maakt het straks makkelijker vol te houden als fase 3 begint. Wat ik ook erg prettig vind is dat ik tot nu toe heel snel antwoord op mijn vragen heb gekregen, dank daarvoor Dianne. Ik ga met veel energie nog even door!
  Groeten, Ellen

 10. het Timfit dieet is goed vol te houden doordat je een goede maaltijd mag. ik kan het iedereen aanraden ben inmiddels 12 kilo kwijt in 3 maanden, tussendoor 3 weken op vakantie geweest en geen shakes genomen du seigen 3 maanden bezig ermee.

 11. Hallo allemaal

  Zijn er nog mensen actief hier? Ik zou graag de komende tijd ervaringen delen met mensen die ook Timfit volgen. ik gebruik zelf goedkopere producten van Novashop.

  Hoop van iemand te horen.

  Groet, Angelica (alias Chicanova)

  • @Marsha: ik heb ze nog en wil ze graag aan je verkopen voor 75 euro. Wil je de shaker zelf er ook bij?
   Kan je mij je gegevens doorsturen?

 12. wat is dan wel een aanvaardbare prijs?
  als je wel rekening houdt met de nieuwprijs en dat er maar 4 of 5 shakes uit zijn gehaald…

 13. Ik heb ze besteld via timfit zelf en heb er 89 euro voor betaald.
  Aangezien 1 pot al open is, waar nog geen 5 shakes uit zijn, zou ik er graag 70-75 euro nog voor willen. Is dit aanvaardbaar?

  Ik heb ook nog een shaker erbij, als je ze voor 75 euro koopt, stuur ik die er gratis bij.

 14. Wie heeft interesse om 2 potten Timfit over te kopen? Eentje is reeds geopend, war ongeveer 5 shakes uit gemaakt zijn. Andere is nog gesloten. Gestopt wegens ziekte.

 15. Ik dacht dat timfit al goed was maar is door de nieuwe?! samenstellingen opeen eens duurder geworden!

  Gezien het Gidieet nu zo populair is ben ik me daar eens in gaan verdiepen en kwam toen uit bij gidieetshake.

  Net even beter als Timfit ook qua smaak en niet geheel onbelangrijk ook nog goedkoper!
  Dan nog maar niet te praten over al die ongelofelijk dure shakes zonder inhoud of slechte inhoud…

  Nee voor mij aleen nog maar Gishake.
  (ben in laatste twee maanden toch weer 8.7 kilo kwijt!)

 16. Hallo allemaal!

  Ik volg (ook) dit dieet en ben er heel erg blij mee! Ik ben nu al 3 weken bezig en ben 8 kg afgevallen! De eerste 3 dagen waren heel erg moeilijk, dat zeker! Maar ik had in mijn omgeving al laten weten dat ik op dieet ben, dus zijn hebben gesteund in de eerste 3 dagen.

  Ik wou eerst SanaSlank volgen, maar dat is zooo duur! Ik heb liever de shakes van TimFit. Ongeveer €200 per maand. En zoo streng is dit dieet ook alweer niet.

  Ik heb geen honger, dus het is makkelijk vol te houden. Heel soms verlang ik wel naar een sneetje brood met van alles en nog wat erop. Maar voor de rest van het voedsel, zie ik als slecht. Als ik boodschappen ga doen voor thuis, dan lees ik eerst hoeveel koolhydraten erin zitten. En 9 van de 10 producten die ik vroeger at, zitten gewoon bomvol met koolhydraten! Ik eet in de avond gewoon veel bewuster!

  Ik wens iedereen heel veel succes, welk dieet je ook volgt!

 17. Kent iemand het TimFit SX-5 eiwitdieet? Ik heb er get volgende over gelezen:

  TimFit® SX-5 bestaat uit dr volgende bestanddelen:

  SX-1 Vezels: voor een optimale stoelgang
  SX-2 24 Vitaminen Mineralen: extra gezondheid
  SX-3 L-Carnitine: voor optimale vetstofwisseling
  SX-4 Groene thee: een anti-oxidant en voor extra vetverbranding
  SX-5 Wei- en Soja-isolaat voor o.a. optimale voeding van je spieren

  Zo werkt het:

  Je neemt ’s ochtends en ’s middags in plaats van een maaltijd 2 maatscheppen samen met 200 ml water. Goed roeren of schudden in een shaker. Het heeft een neutrale vanillesmaak. ’s avonds neem je een koolhydraatarme maaltijd.

  Op dit moment gebruik ik al ruim een maand Prodimed producten en ben 9 kilo afgevallen. Ik die het onder begeleiding van een VD en ben tevreden met het resultaat.

  Mijn vragen:

  – Wat kost TimFit?
  – Kun je het onder begeleiding volgen?
  – Waarom zou TimFit beter zijn als een ander eiwitdieet?

  Alvast bedankt en veel succes allemaal!

  Yvonne

 18. hoi,
  wat goed van je dat je al 9,5 kilo kwijt bent.
  ik ga maandag beginnen,maar ben nu al bang dat ik t niet vol ga houden.ben namelijk niet zo’n groente eter.heb wel al roerbak groente en paksoi gehaald en nou las ik dat je geen kruiden uit n zakje mag gebruiken.heb jij misschien nog handige/lekkere tips/recepten?
  ga zo door!!!!
  groetjes patricia

 19. -Welke datum ben je begonnen met het TimFiteiwitdieet?
  Woensdag 7 april ben ik begonnen.

  -Hoeveel woog je toen je met het TimFiteiwitdieet begon?
  109,5 kilo…

  -Wat is jouw streefgewicht? (jouw ideaal gewicht tijdens deze afslankkuur)
  95 kilo

  -Hoeveel weeg je nu (graag ook datum vermelden)?
  Vandaag, zaterdag 1 mei ben ik exact 100 kilo!!! Dus maar liefst 9,5 kilo eraf! Zonder moeite!

  -Ben je ook in centimeters afgevallen (buik, billen, benen)?
  Jazeker alleen heb niet gemeten..

  -Hoeveel weken denk jij de eerste fase te volgen/Of Hoeveel weken heb jij de eerste fase gevolgd?
  Over 4 dagen zitten er 4 weken 1ste fase op en denk dat ik dan voorzichtig overga naar 2de face..

  -Ben je tevreden over de resultaten ?
  Dianne, ik ben zeer tevreden en ben zo vreselijk overtuigd van dit eiwit dieet dat ik iedereen in mijn buurt vol enthousiasme vertel over dit dieet!

  -Houd je het TimFiteiwitdieet goed vol?
  De eerste week had ik wat zware momenten maar als je dan een komkommer helemaal op eet dan is alles weer weg, ik had af en toe vreselijk zin in zoete drop en paprika chips maar het is enorm goed te doen!

  -Zo je een ander ook het TimFiteiwitdieet aanraden?
  Ik doe al 3 weken niks anders..

  -Wat vond/vind je van de begeleiding via de mail/telefonisch?
  Ik heb 1 keer gebeld over het gebruik van zout en kruiden op vlees en kreeg je persoonlijk aan de lijn! Was erg goed! Later ontving ik via de mail een aantal vetvrije recepten die ik uitgeprobeerd heb en als je me dan zou zien zou je zeggen dat het niet eens een dieet is maar puur Bourgondisch genieten is… ;-)

  -Jouw eigen extra opmerkingen:
  Jammer dat ik dit dieet niet ontdekt heb om op de markt te zetten! Het is toch fantastisch om zo’n product op de markt te zetten! Chapeau!

  • De totaal vernieuwde TIMFIT SX-5 is niet de goedkoopste, MAAR WEL DE BESTE in het segment eiwitdieet c.q. proteïne dieet. Je vervangt alleen het ontbijt en de lunch en kan ’s avonds een gewone maaltijd nemen. Uiteraard gaat het het snelst als je bij die maaltijd het aantal koolhydraten beperkt. Tijdelijk is er een speciaal TIMFIT SX-5 proefpakket verkrijgbaar.

 20. 09-02-2010 19:02
  Hallo Allemaal,

  Ik ben nu 4 weken bezig met het eiwit-dieet van TimFit. Toen ik begon met diëten woog ik 86kg bij een lengte van 1.71cm. Nu 4 weken later ben ik 5 kg lichter en weeg ik 81kg. Ik val ongeveer 1kg per week af. Dat vind ik zelf wel een prettig gevoel, dan heb ik niet het idee dat straks als ik weer een normaal eet-patroon ga aannemen dat ik al die kilo’s er weer aan ga komen. Ik drink zelf de eiwitten met alpra-soja en dan mengen in de blender. Ik gebruik wel meer apra-soja dan dat is toegestaan. Ik gebruik 500mg en geen 200mg. Mijn favoriete smaken zijn chocolade,vanille, banaan en machiato.Tussendoor neem ik een groene appel of een sinaasappel.Nu na 4 weken begin ik de boterhammen wel te missen. Maar ik heb nog zeker 2 maanden te gaan voordat ik rond mijn streefgewicht 70kg kom.Als ik mijn streefgewicht heb gehaald ga ik over in de tweede en derde fase.Ik kan het iedereen aanraden die op een rustige manier toch een paar kilo eraf willen hebben en houden.Ik sport weinig bij dit dieet en zondig af en toe en toch ben ik in 4 weken tijd 5 kg kwijt geraakt. Klinkt niet verkeerd toch! En heb je vragen dan kun je altijd Dianne bellen of mailen. Heb je haar hulp niet nodig en ben je wel aan het dieet begonnen. Ze zou altijd contact met je op zoeken en vragen hoe het met je dieet gaat.Ga zo door Dianne. van het eiwitdieet TimFit

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele mening
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.