Thermodermie

Afvallen in 2021

Plaatselijk afvallen is onmogelijk. Toch beloofd Thermodermie dat dit mogelijk is. Met behulp van infrarood stralen en de pneumatische zuigkracht zou de huid gezonder en strakker worden gemaakt. Het resultaat is wel afhankelijk van persoon tot persoon. De buik, billen en de heupen geven het beste resultaat maar ook de armen, dijbenen en knieën zijn perfect behandelbaar.

In 5 sessies van maximaal 40 minuten kunt u met Thermodermie afslanken op alle probleempunten o.a. buik, heupen, benen, knieen, armen en rug. Thermodermie is een huidmassage die doordringt in de vetcellen, zorgt voor een betere doorbloeding en “ontstopt” de weefsels. De infrarood dringt diep door in de weefsels, stimuleert het celmetabolisme en zorgt voor de aanmaak van collageen. Hierdoor wordt de huid strakker en gladder. Thermodermie is ook uitermate geschikt voor de ouder wordende huid van het gelaat en verstevigt de onderkin.

Wat kost Thermodermie?

Thermodermie is niet bepaald een goedkope manier om af te vallen. Een behandeling kost 60 euro. Een kuur van 5 keer 279,50 euro en een kuur van 10 keer € 545,00.

Heb jij ervaring met Thermodermie, laat het dan hier aan ons weten of lees hier de ervaringen van anderen.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.