WeightCaps, SmokeCaps, ThermoCaps, ThermoGel

Afvallen in 2021

Alweer een paar nieuwkomer onder de loep. WeightCaps, SmokeCaps, ThermoCaps ThermoGel en Thermovit. Veel dieetpillen zorgen ervoor je een verzadigd gevoel. Ook de WeightCaps zouden ervoor zorgen dat je minder eet zonder een hongerig gevoel te krijgen. Naast WeightCaps bespreken we in dit artikel ook SmokeCaps,  ThermoCaps, Thermogel en Thermovit.

WeightCaps

WeightCaps worden ook wel ‘de natuurlijke maagballon’ genoemd en zijn gevuld met een speciale verzadigende gel die er na het innemen met een glas water voor zorgt dat je een verzadigingsgevoel krijgt. Daarnaast vertraagt WeightCaps de opname van dik makende koolhydraten en vetten. Met andere woorden, afvallen zonder hongergevoel. WeightCaps bevat als belangrijkste bestandsdeel de konjakwortel, Deze calorievrije natuurlijke, vezelrijke wortel met een afslankende werking is afkomstig uit Japan. Hij wordt al heel lang gebruikt als medicijn tegen overgewicht en cholesterol. Door de absorberende werking van WeightCaps krijg je als het ware een ‘natuurlijke maagballon’. Hierdoor ga je kleinere porties eten omdat je sneller een ‘vol’  gevoel hebt. Naast WeightCaps zijn er ook SmokeCaps verkrijgbaar. Zoals de naam al doet vermoeden helpen SmokeCaps je bij het stoppen met roken. SmokeCaps bestaat voor honderd procent uit het natuurlijke ingrediënt havergras. Uit eerder onderzoek is gebleken dat havergras een uitzonderlijk remmend effect heeft op de behoefte aan nicotine.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Ingrediënten WeightCaps

Een capsule WeightCaps bevat Konjac Mannane extract poeder (90% glucomannan) 500mg en gelatine 93mg. WeightCaps zijn eenvoudig te gebruiken. Voor iedere maaltijd drink je een glas water waar je twee WeightCaps capsules opgelost. Je mag maximaal acht capsules per dag en er wordt aanbevolen om de WeightCaps capsules minimaal vier weken te slikken.

SmokeCaps

SmokeCaps zijn oorspronkelijk afkomstig Japan. SmokeCaps bestaan, net als WeightCaps uit natuurlijke ingrediënten en helpt je om te stoppen met roken. Na Japan zijn Amerika, en nu ook Europa overtuigd van het positive effect van SmokeCaps. Zoals je eerder kon lezen bevatten SmokeCaps natuurlijke ngrediënten. Het hoofdbestandsdeel is havergras. Uit onderzoek is gebleken dat havergras een uitzonderlijk remmend effect heeft op de behoefte aan nicotine. En omdat dit precies is wat je als verstokte roker wil bereiken. SmokeCaps zorgen ervoor dat je trek in een sigaret per direct afneemt.

ThermoCare

Na WeightCaps en SmokeCaps bespreken we drie producten van ThermoCare. ThermoCaps, ThermoGel en Thermovit kunnen zowel gecombineerd als afzonderlijk worden gebruikt.

ThermoCaps

De werking van ThermoCaps komt overeen met WeightCaps. Ook ThermoCaps werken als een natuurlijke maagballon en zijn eenvoudig te gebruiken. Een half uur tot een uur voor iedere maaltijd neem je twee capsules in met twee glazen water. In je maag zwelt deze substantie en krijg je een verzadigd gevoel. Je hebt dus geen behoefte meer om veel te eten en je geniet meer van iedere maaltijd.

ThermoGel

Thermocare van ThermoCare. ThermoGel is onder anderen gebaseerd op het Garcinia Cambogia fruit extract. Dit extract zorgt volgens ThemoCare voor een effectieve en aanpak van onderhuidse vetophopingen. Daarnaast zorgt de samenstelling van deze afslankgel voor een vermindering van de zogenaamde sinaasappelhuid of cellulitis.

ThermoVit

Het derde ThermoCare product heeft een een ondersteunende werking op de twee producten die we eerder onder de loep namen. ThermoVit is ontwikkeld om samen met de ThermoCaps en ThermoGel te gebruiken. ThermoVit zorgt voor 90% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid van de meest essentiële Vitamines en Mineralen. Op die manier zou je er niet alleen beter uitzien. ‘je voelt je ook beter’ aldus ThermoCare.

Wat kosten deze producten?

Thermocaps, Thermogel en Thermovit zijn uitsluitend via internet te bestellen. ThermoCaps kosten per pot van 90 capsules 39,95 euro. Thermogel kost per tube 14,50 euro. ThermoVit is op dit moment niet los verkrijgbaar maar uitsluitend in combinatie met een ander ThermoCare product. WeightCaps is te koop voor een richtprijs van 30 euro per verpakking van 30 capsules. Ook SmokeCaps kost je 30 euro voor 30 capsules. Zowel WeightCaps als SmokeCaps zijn verkrijgbaar in duo verpakkingen. De prijs hiervoor bedraagt 50 euro.

Jouw ervaring met WeightCaps, SmokeCaps en ThermoCare Producten

We zijn benieuwd naar jullie ervaring met WheightCaps, SmokeCaps, ThermoCaps, ThermoGel en ThermoVit. Laat hier een reactie achter, of lees hier de ervaringen van andere bezoekers.

33 Reacties

 1. Hey Blacky, ben nu ook bezig met mijn tweede potje smokecaps. werkt erg goed! Ben even aan het google voor goedkopere potjes en toen kwam ik hier. Maar mocht iemand nog een site tegen komen waar ze goedkoper zijn hoor ik het graag!

 2. Tot nu toe nog steeds rookloos,,,,,en voel me erg goed erbij,heb in totaal 4 potjes besteld maar had de laatste anderhalf niet meer nodig.moet zeggen dat ik soms nog wel zin heb aan een sigaret maar weet het heel goed te onderdrukken,prima spul dus en erg relaxt om op deze manier te stoppen ik raad het iedereen aan.

 3. Ben begonnen met smoke caps,moet zeggen dat de behoefte om te roken wel minder word,maar je moet sterk in je schoenen blijven staan,heb vandaag nog maar 2gerookt,niet chagarijnig,,maar soms zijn er van diemomenten………!!!ik ga door en hoop er helemaal van af te komen.

  • Hallo maar weer tis nu 2016 en…..nog steeds gestopt al bijna drie jaar…..ben reuze trots op mezelf en het gaat hartstikke goed geen behoefte meer succes aan allen die nog een poging gaan doen…!!!

 4. @ Ana, ik heb er 4 per dag gebruikt. 2 rond 15 uur wanneer ik trek krijg en 2 een half uur voor het avondmaal. Bij mij werkte dat goed! mede omdat ik sochtends nooit honger heb. Maar dat is natuurlijk bij iedereen verschillend. succes!

 5. Hallo allemaal,
  betreft: weightcaps
  Wat ik me afvroeg, als je 8 pillen per dag slikt, moet je aardig wat potten aanschaffen om een resultaat te krijgen!. Is het eigenlijk wel nodig om 8 pillen per dag te nemen?

  hoor het graag van jullie.

 6. Vandaag twee Weight caps setjes besteld. Ik wilde eigenlijk maandag beginnen maar dat wordt dus een weekje later. Ik ga het samen met mijn dochter doen zodat we elkaar kunnen stimuleren. We hebben gekozen voor Weight caps omdat we twee enorme snoepkonten zijn. Doordat we een ‘vol’ gevoel krijgen denk ik dat we minder zullen eten. We zullen ervoor zorgen dat de dingen die we wel eten verantwoord zijn.

  Zijn er nog meer starters de komende tijd?

 7. Weightcaps en SmokeCaps Groupon Actie

  Snel tot 10 kilo afvallen of stoppen met roken voor €15 ipv €30, dus 50% korting!

  Uitgebreide informatie over deze actie kun je hier lezen

  deze actie is verlopen, klik hier voor de actuele aanbiedingen

 8. Helemaal met jennifer eens! Bij mij heeft de weightcaps goed geholpen en daarbij heeft simpelweg niet iedereen tijd om te sporten. 2x sporten in de week heeft eigenlijk te weinig zin volgens mij.

 9. @ jacqueline

  er zijn ook mensen die door ziekte of lichamelijke klachten niet kunnen sporten en die wel last van overgewicht hebben!!! wel fijn dat deze mensen dan ook misschien baat hebben bij een product waarbij ze toch misschien wat kunnen afvallen dus misschien zou je eens wat vaker na moeten denken voordat je wat zegt bijdehand

 10. dit is voor luie mensen die gewoon willen vreten en er niks voor willen doen. een maand pillen slikken en dan maar 2 kilo kwijt. als je stopt met die pillen kom je zkr weer 5 kilo aan. eet 3x per dag 1x per week iets lekkers enje valt 1 a 2 kilo per week af. je moet wel minimaal 2x in de week een uur sporten en daar zijn sommige te lui voor.

  • er zijn ook mensen die niet kúnnen sporten wegens lichamelijke beperking , dit heeft niet altijd met luiheid te maken.

 11. Goed om te horen dat de reacties zo positief zijn!

  @Jane. Weightcaps is geen medicijn maar is een voedingssupplement. Wij hebben geen aanwijzingen dat u de weightcaps niet kunt nemen echter raden wij aan om dit in uw persoonlijke situatie te checken bij uw huisarts.

  @Desiree. Beste desiree vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Bij acties zoals bij groupon kunnen wij helaas niet voldoen aan de niet goed geld terug actie. Dit omdat deze actie puur promotie matig is.

  Met vriendelijke groet,

  Fabienne
  WeightCaps

 12. ik heb de weightcaps een tijdje terug gekocht bij de groupon actie. Moet zeggen dat ik er persoonlijk erg tevreden over ben. Ik ben nu zon 1,5 maand verder. Ik neem ze vooral tijdens mijn snaai uren en moet zeggen dat dit echt scheeld. Nu zon vier kilo kwijt. succes iedereen!