WeightCaps, SmokeCaps, ThermoCaps, ThermoGel

Afvallen in 2021

Alweer een paar nieuwkomer onder de loep. WeightCaps, SmokeCaps, ThermoCaps ThermoGel en Thermovit. Veel dieetpillen zorgen ervoor je een verzadigd gevoel. Ook de WeightCaps zouden ervoor zorgen dat je minder eet zonder een hongerig gevoel te krijgen. Naast WeightCaps bespreken we in dit artikel ook SmokeCaps,  ThermoCaps, Thermogel en Thermovit.

WeightCaps

WeightCaps worden ook wel ‘de natuurlijke maagballon’ genoemd en zijn gevuld met een speciale verzadigende gel die er na het innemen met een glas water voor zorgt dat je een verzadigingsgevoel krijgt. Daarnaast vertraagt WeightCaps de opname van dik makende koolhydraten en vetten. Met andere woorden, afvallen zonder hongergevoel. WeightCaps bevat als belangrijkste bestandsdeel de konjakwortel, Deze calorievrije natuurlijke, vezelrijke wortel met een afslankende werking is afkomstig uit Japan. Hij wordt al heel lang gebruikt als medicijn tegen overgewicht en cholesterol. Door de absorberende werking van WeightCaps krijg je als het ware een ‘natuurlijke maagballon’. Hierdoor ga je kleinere porties eten omdat je sneller een ‘vol’  gevoel hebt. Naast WeightCaps zijn er ook SmokeCaps verkrijgbaar. Zoals de naam al doet vermoeden helpen SmokeCaps je bij het stoppen met roken. SmokeCaps bestaat voor honderd procent uit het natuurlijke ingrediënt havergras. Uit eerder onderzoek is gebleken dat havergras een uitzonderlijk remmend effect heeft op de behoefte aan nicotine.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Ingrediënten WeightCaps

Een capsule WeightCaps bevat Konjac Mannane extract poeder (90% glucomannan) 500mg en gelatine 93mg. WeightCaps zijn eenvoudig te gebruiken. Voor iedere maaltijd drink je een glas water waar je twee WeightCaps capsules opgelost. Je mag maximaal acht capsules per dag en er wordt aanbevolen om de WeightCaps capsules minimaal vier weken te slikken.

SmokeCaps

SmokeCaps zijn oorspronkelijk afkomstig Japan. SmokeCaps bestaan, net als WeightCaps uit natuurlijke ingrediënten en helpt je om te stoppen met roken. Na Japan zijn Amerika, en nu ook Europa overtuigd van het positive effect van SmokeCaps. Zoals je eerder kon lezen bevatten SmokeCaps natuurlijke ngrediënten. Het hoofdbestandsdeel is havergras. Uit onderzoek is gebleken dat havergras een uitzonderlijk remmend effect heeft op de behoefte aan nicotine. En omdat dit precies is wat je als verstokte roker wil bereiken. SmokeCaps zorgen ervoor dat je trek in een sigaret per direct afneemt.

ThermoCare

Na WeightCaps en SmokeCaps bespreken we drie producten van ThermoCare. ThermoCaps, ThermoGel en Thermovit kunnen zowel gecombineerd als afzonderlijk worden gebruikt.

ThermoCaps

De werking van ThermoCaps komt overeen met WeightCaps. Ook ThermoCaps werken als een natuurlijke maagballon en zijn eenvoudig te gebruiken. Een half uur tot een uur voor iedere maaltijd neem je twee capsules in met twee glazen water. In je maag zwelt deze substantie en krijg je een verzadigd gevoel. Je hebt dus geen behoefte meer om veel te eten en je geniet meer van iedere maaltijd.

ThermoGel

Thermocare van ThermoCare. ThermoGel is onder anderen gebaseerd op het Garcinia Cambogia fruit extract. Dit extract zorgt volgens ThemoCare voor een effectieve en aanpak van onderhuidse vetophopingen. Daarnaast zorgt de samenstelling van deze afslankgel voor een vermindering van de zogenaamde sinaasappelhuid of cellulitis.

ThermoVit

Het derde ThermoCare product heeft een een ondersteunende werking op de twee producten die we eerder onder de loep namen. ThermoVit is ontwikkeld om samen met de ThermoCaps en ThermoGel te gebruiken. ThermoVit zorgt voor 90% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid van de meest essentiële Vitamines en Mineralen. Op die manier zou je er niet alleen beter uitzien. ‘je voelt je ook beter’ aldus ThermoCare.

Wat kosten deze producten?

Thermocaps, Thermogel en Thermovit zijn uitsluitend via internet te bestellen. ThermoCaps kosten per pot van 90 capsules 39,95 euro. Thermogel kost per tube 14,50 euro. ThermoVit is op dit moment niet los verkrijgbaar maar uitsluitend in combinatie met een ander ThermoCare product. WeightCaps is te koop voor een richtprijs van 30 euro per verpakking van 30 capsules. Ook SmokeCaps kost je 30 euro voor 30 capsules. Zowel WeightCaps als SmokeCaps zijn verkrijgbaar in duo verpakkingen. De prijs hiervoor bedraagt 50 euro.

Jouw ervaring met WeightCaps, SmokeCaps en ThermoCare Producten

We zijn benieuwd naar jullie ervaring met WheightCaps, SmokeCaps, ThermoCaps, ThermoGel en ThermoVit. Laat hier een reactie achter, of lees hier de ervaringen van andere bezoekers.