Teacare Vcaps Afslankcapsules

Start met KetoX

EGCG Groene Thee producten zien we steeds vaker voorbij komen. Teacare® Vcaps® afslankcapsules zijn vegetarische afslankcapsules met 150 mg EGCG per capsule. EGCG is een bestanddeel uit groene thee zoals we kennen van Bio-T CLA en Supradyn WeightSmart. Teacare® Vcaps® afslankcapsules hebben een zuiverheid van minimaal 94%, het is op natuurlijke wijze uit de groene thee geïsoleerd, door middel van een water extractie, er komen absoluut geen chemicaliën aan te pas. Teacare is bevat géén coffeïne, is vrij van gluten en lactose.

Wat doen Teacare® Vcaps®

  • Het geeft meer energie.
  • Heeft een gunstige invloed op hart en bloedvaten.
  • Helpt bij de verlaging van het cholesterolgehalte.
  • Verhoogt de vetverbranding
  • Helpt bij het verkrijgen van uw ideale gewicht.
  • De antioxidanten beschermen tegen vrije radicalen
  • Goed voor behoud van gezonde cellen en weefsels.

Wat kosten Teacare® Vcaps® ?

Een verpakking van 60 Teacare® Vcaps® kosten ongeveer 30 euro.

Ervaring met Teacare® Vcaps® Afslankcapsules

Heb jij ervaring met Teacare® Vcaps® afslankcapsules? Laat dan hier jouw reactie achter of lees hier de ervaringen van andere gebruikers. Alle reacties zijn welkom, een reactie mag dus ook kritisch zijn.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.