Tally Zangy Biografie en Advies

Afvallen in 2021

Mijn naam is Tally Zangy en al van jongs af aan had ik iets met voeding. Gefascineerd kon ik kijken hoe mijn moeder ingrediënten omtoverde tot een heerlijke maaltijd. Ik hielp dan ook vaak mee in de keuken en heb al vroeg leren koken. Nog steeds is koken en bakken een grote hobby, evenals ergens lekker uit eten gaan met alles erop en eraan. Tijdens de maaltijd las ik als bezigheid graag verpakkingen en vond het interessant om te lezen waar iets van was gemaakt. Een studie Voeding & Diëtetiek was dan ook een logisch gevolg. Na werkervaring in de food service en marketing heb ik nog mijn master in de Gezondheidswetenschappen behaald in twee afstudeerrichtingen: Beleid & Organisatie en Preventie & Volksgezondheid. Verder heb ik diverse cursussen gevolgd zoals NIMA-B en Voedselveiligheidsmanagement.

Nutri-help voedingskundige ondersteuning

Sinds 2008 heb ik met Nutri-help van mijn passie mijn werk gemaakt door als voedingskundige/ diëtist freelance werkzaamheden te verrichten op het gebied van Marketing en Kwaliteit. Denk bij kwaliteit aan voedselveiligheid: gezonde voeding is meer dan alleen een goede voedingswaarde. Voorbeelden van mogelijkheden zijn: hulp bij het opstellen van etikettering en productspecificaties, advies huidige wet- en regelgeving omtrent Voeding en Gezondheid, het schrijven van voedingskundige teksten, het beantwoorden van consumentvragen en (literatuur)onderzoek.

De naam ‘nutri’ komt van ‘nutrition’, het Engelse woord voor voeding. Nutri-help biedt dus hulp op het gebied van voeding, kortom: voedingskundige ondersteuning. Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan met interessante opdrachten voor diverse bedrijven.

Mvg,

tally