Sweet Dreams Review

Afvallen in 2021

Minder focus op je werk. Een slechter humeur. Een grotere kans op hart- en vaatziekten. Huidveroudering. Het is zo maar een greep uit de gevolgen van een slechte nachtrust. Een nieuw middel, Mardanti Sweet Dreams, belooft iets te doen tegen slaapproblemen. Helpt dit middel echt om je nachtrust te verbeteren?

mardanti sweet dreams kopen

Wat is Mardanti Sweet Dreams?

Mardanti Sweet Dreams is een drankje dat je ‘s avonds voor het slapen gaan inneemt. Het drankje bevat verschillende natuurlijke ingrediënten die helpen om de slaap te bevorderen. Denk hierbij aan plantenextracten als withania somnifera en eschscholzia en de natuurlijke stof melatonine. Het middel is niet alleen geschikt voor mensen die slaapproblemen hebben, je kunt het ook uitstekend gebruiken als je last hebt van een jetlag.

Een flesje Mardanti Sweet Dreams bevat 240 ml. Een half uur voor het slapen neem je een dosering van 20ml met de meegeleverde maatdop. Met een flesje Mardanti Sweet Dreams kun je dus 12 dagen vooruit. Het is wel van belang dat je Mardanti Sweet Dreams gebruikt vlak voor het slapen gaan. Als je het drankje middenin in de nacht inneemt, verstoor je je dag- en nachtritme.

Voor wie is Mardanti Sweet Dreams geschikt?

De meeste mensen kunnen Mardanti Sweet Dreams zonder problemen gebruiken. Het gebruik wordt alleen afgeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar, voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Ook als je medicijnen gebruikt die de hersenstofwisseling beïnvloeden, zoals antidepressiva, kun je het middel beter niet gebruiken. De fabrikant raadt verder aan om Sweet Dreams niet langer dan drie weken achtereen te gebruiken.

Is Mardanti Sweet Dreams effectief?

De drie belangrijkste ingrediënten in Mardanti Sweet Dreams zijn withania somnifera (ook bekend onder de naam Ashwaganda), eschscholzia en melatonine. We hebben gekeken naar de effecten van deze middelen op je slaapkwaliteit.

Withania Somnifera wordt al eeuwenlang gebruikt in de Ayurvedische geneeskunst om de kwaliteit van de slaap te verbeteren. Dit is niet voor niets. Er is bewijs dat extracten van de plant de slaap bevorderen (bron). Eschscholzia Californica, een soort papaver, helpt tegen angst en stress. Hierdoor slaap je ook beter (bron).

Als laatste hebben gekeken naar de effecten van melatonine. In een grote studie naar de gevolgen van melatonine is gebleken dat het stofje erg effectief is bij slapeloosheid en jetlags (bron). Het effect van melatonine neemt na verloop van tijd wat af. Daarom is het belangrijk om na drie weken te stoppen met het gebruik van Mardanti Sweet Dreams (bron).

Praktijktest

We hebben Mardanti Sweet Dreams natuurlijk ook voor je getest. De proefpersonen bestonden uit twee groepen. Een groep mensen ging tijdens de test op reis en testte dus de werking tegen een jetlag. Een andere groep mensen heeft last van slapeloosheid en testte Mardanti Sweet Dreams gewoon in Nederland.

In beide groepen waren de reacties bijzonder positief. Een van de deelnemers uit de jetlag-groep moest voor zaken naar Shanghai. Zij had uitstekend geslapen en was zo scherper tijdens de onderhandelingen die zij daar voerde met een leverancier. Een man die een lang weekend naar New York ging was ook erg blij: ‘Ik heb alle nachten lekker geslapen en kon zo veel meer van de stad genieten. Mijn vriendin geloofde niet dat ik zo lekker had geslapen, totdat zij de tweede nacht ook Sweet Dreams innam’.

Ook in de groep met mensen met slaapproblemen waren de reacties erg positief. Vrijwel alle deelnemers sliepen snel in. Ze sliepen ook door. ‘Voor het eerst sinds jaren acht uurtjes geklokt’ schreef een deelnemer. ‘Lang geleden dat ik zo uitgerust was. En dat terwijl het nog nooit zo druk is geweest op mijn werk’ schreef iemand anders.

De deelnemers uit beide groepen waren ook over andere zaken erg tevreden. Er zijn geen bijwerkingen van het middel. Ook wordt je niet duf wakker van het middel. Als laatste gaven de deelnemers aan dat het middel niet smaakt als een medicijn.

Wat kost Mardanti Sweet Dreams?

Je kunt verschillende hoeveelheden van Mardanti Sweet Dreams bestellen. Als je vier flesjes bestelt, dan betaal je slechts €19,95 per flesje. Bezoek de website van Sweet Dreams.

Voordelen

Mardanti Sweet Dreams biedt grote voordelen als het gaat om de nachtrust. Je wordt uitgerust wakker. Er zijn geen grote bijwerkingen.

Nadelen

Zoals bij alle middelen op basis van melatonine, moet je ook bij Mardanti Sweet Dreams na verloop van tijd een pauze inlassen. Als je langdurig last hebt van slaapproblemen, dan blijf je af en toe een wat zwaardere week houden.