SustaFix Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Veel mensen lijden aan een of andere vorm van gewrichtspijn. Het vervelende aan gewrichtspijn is dat het er bij veel mensen voor zorgt dat zij minder actief worden. Dit zorgt er soms voor dat de bestaande gewrichtsklachten verergeren of dat er andere klachten ontstaan. Sustafix is een middel dat hier iets aan probeert te doen.

Wat is SustaFix?

SustaFix is een crème die aangebracht kan worden op de huid. Het middel bevat een groot aantal werkzame ingrediëmten. De belangrijkste hiervan zijn propolisextract, cedersap, bijengif, olijfolie, paardenkastanje-extract en wasmotextract. Daarnaast zijn er onder andere vitamines toegevoegd aan SustaFix.

SustaFix komt in een tube van 100 ml. De crème moet eenmaal daags aangebracht worden op het getroffen gebied. Vervolgens kun je de crème zachtjes inmasseren. Laat vervolgens de huid even onbedekt, zodat het product volledig geabsorbeerd kan worden door de huid.

SustaFix is een van oorsprong Amerikaans product. Het wordt in Nederland verkocht door het bedrijf MyPartners LLC, dat gevestigd is in Wilmington, Delaware. SustaFix wordt ook in andere landen verkocht.

Sustafix Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Sustafix ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 25 plaatsen beschikbaar

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Sustafix graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is SustaFix geschikt?

SustaFix bevat geen bekende allergenen en kan dus in principe door iedereen gebruikt worden. Desalniettemin is het mogelijk dat er lichte irritatie ontstaat op de huid.

Is SustaFix Effectief?

SustaFix bevat maar liefst zes verschillende werkzame ingrediënten. Eerst hebben we onderzoek gedaan naar de werking van deze ingrediënten. Vervolgens hebben wij een aantal proefpersonen met gewrichtsklachten de crème laten proberen.

Propolis

Er is veel onderzoek gedaan naar de werking van propolis, maar er is weinig bekend over de werking van propolis bij gewrichtsklachten. Propolis zou in ieder geval wel helpen bij huid- en geslachtsziekten (bron) en bij mensen met wonden als gevolg van diabetes (bron). Er is wel bewijs dat propolis kan helpen bij gewrichtsklachten, maar dan alleen als het geïnjecteerd wordt (bron).

Cedersap

De enige medicinale werking van cedersap die gevonden kon worden is dat het helpt tegen een bepaalde vorm van haarverlies (bron). Als je last hebt van je gewrichten in de benen wil je dus wellicht liever niet dat de cedersap zijn werk doet!

Bijengif

Uit onderzoek is gebleken dat bijengif kan helpen om de spieren te laten ontspannen (bron). Dit kan een gunstige uitwerking hebben op de gewrichten, omdat er zo minder spanning op de gewrichten komt. Bijengif wordt om die reden ook veel gebruikt in gezichtscrèmes tegen rimpels.

Paardenkastanje

Paardenkastanje wordt al eeuwenlang gebruikt als middel tegen allerlei kwaaltjes. De enige effecten die wetenschappelijk bewezen zijn, zijn positieve effecten op de aderen en op de mannelijke vruchtbaarheid (