Supradyn Weight Smart

Gebruik je wel eens afslankproducten? De Supradyn producten van moedermaatschappij Bayer HealthCare zijn al jaren

een vertrouwd gezicht bij drogist en apotheek. Zo kennen we Supradyn® Energy,  Supradyn® Vital 50+ en Supradyn® Complex Forte. Nieuw in het assortiment van Bayer is het product Supradyn® WeightSmart. Deze afslankpil bevordert je stofwisseling.

Ervaring met Supradyn® WeightSmart Afslankcapsules

Heb jij ervaring met Supradyn® WeightSmart? Laat dan hier jouw reactie achter of lees hier de ervaringen van andere gebruikers. Alle reacties zijn welkom, een reactie mag dus ook kritisch zijn.

Supradyn® WeightSmart met groene thee extract EGCG

Supradyn® WeightSmart is een voedingssupplement dat voorziet in de dagelijkse aanvulling van vitamines en mineralen en specifiek in de verhoogde behoefte om de langzamere stofwisseling te bevorderen voor een gezond gewicht. Het helpt je dus om af te vallen. De basis van het product bestaat uit EGCG groene thee extract. Dit kennen we onder andere van van Bio-T CLA en Teacare® Vcaps®


1 reactie

  1. Mijn dochter van 18 wordt ontzettend misselijk na het innemen van Supradyn Weightsmart. Ze moet zelfs ook ook overgeven. Het duurde even voordat we door hadden dat het aan Supradyn Weightsmart ligt. Heeft iemand anders deze ervaringen ook?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.