Afvallen in 2021

Het Superwoman Programma door Selma Guiking

Vandaag neem ik het Superwoman programma van de Puur&Fit Academie onder loep. Het Superwoman programma van Selma Guiking is een product speciaal voor vrouwen. Het wordt aangeboden door Puur&Fit, een aanbieder van pure gezondheidsproducten. Naast de mooie webshop van Puur&Fit hebben zij ook een uitgebreide Academie waar digitale kennisproducten worden verkocht. Dit Superwoman programma valt dus onder de Puur&Fit Academie en wordt verzorgd door Selma Guiking. Selma is een personal trainer en doet met haar bedrijf Selsa personal training aan huis. Haar achtergrond komt dus overeen met gezonde voeding en fitness.

Enkele andere succesvolle programma’s van Puur&Fit zijn:

Het 10-weekse Superwoman programma is bedoelt voor vrouwen die in korte tijd een betere conditie, sterkere core (buik/billen) spieren en strakke benen willen ontwikkelen. Als een echte Superwoman dus. Je kunt alle oefeningen handig thuis doen zonder extra benodigdheden.

Inhoud van het Superwoman programma

  • 10 weken lang, 5 dagen per week een trainingsvideo
  • Superwoman trainingsschema
  • Gedetailleerde instructies per oefening
  • Gratis bonus: videoreeks over het opbouwen van goede gewoontes

Na aanschaf van het programma krijg je toegang tot het Superwoman programma via een speciale ledenpagina van de Puur&Fit Academie. In dit gedeelte vind je de verschillende onderdelen van het programma. Als eerste een inleiding met uitleg over het programma met daarna instructie video’s van de verschillende oefeningen.

Het volgen van het programma duurt in totaal 10 weken, waarin je elke week 5 trainingsvideo’s krijgt. Het uitvoeren van de dagelijkse trainingen kost niet meer dan 10 minuten. In de video’s legt Selma op duidelijke wijze de oefeningen uit en doet deze ook voor. De video’s zien er erg goed uit en worden ondersteund door energieke muziek, zodat je zin krijgt om ze uit te voeren. superwoman-ipad

In het totale programma zit een opbouw. Het worden geleidelijk meer oefeningen en ze worden ook zwaarden als je verder in het programma komt. Wat ook erg handig is is dat je op de ledenpagina een trainingsschema kan downloaden waarin duidelijk staat aangegeven welke oefeningen je moet doen op welke dag en hoeveel herhalingen per oefening. Ook krijg je dagelijks een email waarin je wordt aangespoord de oefeningen te doen, zodat je niet na 2 dagen alweer afhaakt.

Als bonus ontvang je 4 video’s die je aansporen om je ongezonde gewoontes te doorbreken. Dit gaat over hoe je dagelijks op een praktische manier de trainingen in je leven kan inpassen. Op deze manier wordt het trainen echt een onderdeel van je leven en ga je echt vooruitgang boeken. Hier zien we de hand van Selma aangezien zij een echte personal trainer is die hier dagelijks mee te maken heeft.

Wat kost het?

Het inhuren van een personal trainer is vaak niet goedkoop. De aanschafprijs van het Superwoman programma is 67 euro (inclusief bonus) en is daarbij vergeleken een prima prijs. Voor een personal trainer betaal je vaak al dit bedrag per uur. Een zeer compleet pakket dus. Waarbij al het materiaal zeer professioneel oogt en er aandacht is besteed aan de details. Ook is de vlotte professionele presentatie van Selma een groot pluspunt.

100% geld terug garantie

De makers van het programma zijn overtuigd van het programma en geven een 60 dagen geld terug garantie. Dit betekent dat je het programma risicoloos kunt gaan proberen. Ben je uiteindelijk niet tevreden met het resultaat dan krijg je gewoon je geld terug. Wat staat je nu nog in de weg..?

Mijn eindoordeel

Nadat ik het programma heb uitgeprobeerd kan ik concluderen dat het programma met veel passie is gemaakt door gezondheidsprofessionals. Alles is goed onderbouwd met de juiste kennis.

Het is een zeer kwalitatief programma wat doet dat het claimt. Uitstekende video’s die met zorg en aandacht zijn gemaakt. De persoonlijke aanpak van Selma is ook erg plezierig waardoor je extra gemotiveerd bent om het programma te blijven volgen en af te maken. Een extra stok achter de deur die zeker werkt bij dit programma.

Het uiteindelijke doel van het programma is een goede conditie, een strak achterwerk en sterke buikspieren. Iets wat elke vrouw toch wil.. Ik wel in ieder geval ;-) Dit programma is daarom een echte aanrader voor elke vrouw die deze probleemgebieden nu voor eens en voor altijd wil aanpakken!

Besluit je om met het Superwoman Programma te starten, dan ontvang je tijdelijk een bonus in de vorm van een videocursus over het aanpassen van slechte gewoonten. Meer informatie en bestellen kan op de pagina van de Puur & Fit Academie.

Gezonde Groeten,

sanne

[thrive_leads id=’45581′]