Superfood Smoothie Recepten

Start met KetoX

Superfoods Smoothies zijn enorm populair. Als je jezelf verdiept in de werking van de verschillende superfoods dat is het vrij eenvoudig om je eigen shake of smoothie samen te stellen. Om je te helpen om de juiste superfoods te gebruiken zal ik in dit artikel de specifieke eigenschappen van verschillende superfoods benoemen. Ook zal ik een aantal van mijn favoriete superfood smoothie recepten met je delen. Veel van de ingrediënten die we voor deze recepten hebben gebruikt kun je terug vinden in de Superfood top 10.

superfood-groene-smoothie

Superfood Smoothie Recepten

Superfoods hebben allemaal hun eigen specifieke eigenschappen. Door het mixen van verschillende superfoods en door ingrediënten zoals fruit toe te voegen krijg je een ultieme cocktail met een unieke werking. Je kunt op deze manier lekkere smoothies  ontwikkelen die specifiek geschikt zijn voor bijvoorbeeld sporters of een sterk immuunsysteem.

Superfood Smoothie voor Sporters

Chiazaad staat onder andere bekend om het hoge aandeel vezels die je helpen bij het afvallen. Het hoge aandeel omega-3 vetzuren en eiwitten zijn daarnaast belangrijk bij het ondersteunen van de hart- en bloedvaten en bij het opbouwen van spieren. Goji bessen staan daarnaast bekend om het verbeteren van de eetlust en het bevorderen van de spijsvertering. Een perfecte smoothie voor de sporters onder ons.

Ingrediënten

  • 1 Banaan
  • Een halve ananas
  • 250ml Kokosmelk
  • 1tl. Chia zaden
  • 1tl. Goji bessen
[quote_box_center]

Gratis Superfood Receptenboek

In samenwerking met Het Superfood Plan mogen we 100 Superfood Receptenboeken weggeven. Dit receptenboek staat boordevol lekkere superfood recepten. Wil je ook gratis kennismaken met superfood? Bestel vandaag nog jouw gratis superfood receptenboek.

[/quote_box_center]

 

Superfood Smoothie voor een Gezonde Huid<