Superfood Plan Review

Afvallen in 2021

Superfoods, een groeiende trend! Volgens Nu.nl gebruikt 1 op de 3 vrouwen minimaal 1 Superfood elke dag. 10 % van de Nederlanders geloof dat het noodzakelijk is om hun normale eetpatroon aan te vullen met Super- & Rawfoods.

De producten vind je verspreid in een aantal winkels. Ook wij raakten geïnteresseerd in Super- & Rawfoods, heeft dit wel zoveel voordelen, hoe moet je ermee beginnen en wat is er eigenlijk allemaal?

Vandaag bekijken we Hét Superfood Plan, een nieuw concept die meer doet volgens zeggen dan alleen Super- & Rawfoods aanbieden.

We zien dat dit concept gelijk vanaf het begin anders is dan de potjes, doosjes aan zaden, bessen, etc. De korte tijd dat Hét Superfood Plan is gestart is het al snel gegroeid en populair geworden.

Waarom is Hét Superfood Plan anders? We gaan het eens nader bekijken voor een uitgebreide review.

Wat zijn Super- & Rawfoods?bigstock-Goji-Berry-Fruit-7860951 Resized

Superfoods zijn hoogwaardige voedingsmiddelen van de beste plaatsen der aarde. Onze Voeding wordt een Superfood genoemd wanneer de inhoud meer dan de normale eigenschappen heeft of zelfs 12 of meer bijzonder goeie eigenschappen heeft.

Super- & Rawfoods worden al eeuwen gebruikt door de vroegere inheemse volkeren en hebben een al langer bewezen goeie invloed op veel zaken van lichaam en geest. Vaak vallen onder Super- & Rawfoods, bessen, pollen, algen, zaden, stevia, cacao en meer.

Deze Superfoods zijn veelal rijker aan mineralen, enzymen, vitamines, antioxidanten, goede vetten, aminozuren en meer.

TNO onderzocht in 2012 het eetpatroon en gedrag van kinderen, jong volwassenen en volwassenen. Hieruit bleek alleen al dat

1. Maar 33 % voldoet aan de groente norm en 43 % aan de fruit norm!
2. De aanbevolen hoeveelheid door Voedingscentrum minimaal twee stukken fruit is per dag
3. De aanbevolen hoeveelheid door Voedingscentrum minimaal 200 gram groentes is per dag

Wij in Nederland… eten te weinig groentes en fruit in ons dagelijkse voedsel. Hét Superfood Plan zegt hier de oplossing voor te hebben, Super- & Rawfoods bieden hierin een uitkomst.

[quote_box_center]

Gratis Superfood Receptenboek

In samenwerking met Het Superfood Plan mogen we 100 Superfood Receptenboeken weggeven. Dit receptenboek staat boordevol lekkere superfood recepten. Wil je ook gratis kennismaken met superfood? Bestel vandaag nog jouw gratis superfood receptenboek. (op=op)

[/quote_box_center]

Hét Superfood Plan

Hét Superfood Plan is ontwikkeld door voedings- en gezondheidsdeskundigen die werken onder de Vitadis Groep, een bekend bedrijf op de Nederlands en Belgische gezondheidsmarkt. Zij vinden o.a. dat mensen goed geïnformeerd en begeleidt moeten worden bij de start met Super voeding.

Gratis Superfood Receptengids
Klik hier en download de Gratis Superfood Receptengids

Hét Superfood Plan heeft volgens hun

  • 5 leuke, makkelijke startpakketten
  • Makkelijk kennis maken met Super- & Rawfoods
  • Een goede begeleiding/coaching via mail en chat
  • Verantwoord en gezond eten met een doelstelling
  • Helemaal online te volgen
  • Veel recepten voor elk moment van de dag

Superfood Plan speciale startpakketten

Je kan eerst een startpakket kiezen dat het beste bij je past. Het assortiment bestaat uit:

BASIC startpakket

SMOOTHIES startpakket

DETOX startpakket

BEAUTY startpakket

SNACKS startpakket

Elk startpakket is gericht op de bekende doelstellingen zodat je altijd een startpakket vindt wat bij je past. Voor de review hebben wij het Smoothies en Basic pakket besteld. 1 ding is zeker, Superfoods dragen echt bij aan je gezondheid. Verderop in deze review zal ik dieper ingaan op de verschillende pakketten.

Start van Review

Na de aankoop van het startpakket wordt je doorgestuurd naar een pagina op de site waar je speciaal de benodigde e-books kunt downloaden. In het Basic en Smoothie pakket zaten recepten bij. Op deze download pagina’s zat bij:

  • Hét Superfood Plan – Change & Get Started Ebook
  • 50 Super- & Rawfoods recepten (Basic) / Smoothie Superfood recepten (Smoothie)
  • Een Superfood Plan eetplanner
  • Een mogelijkheid om je in te schrijven voor coaching

Deze coaching krijg je gratis tijdens de 3 tot 4 weken dat je het pakket volgt.  Er is overigens ook altijd een chat optie actief op de website van Superfood Plan, de downloadpagina en een link ernaar via de email coaching. Hierdoor kan je direct contact op kunt nemen met de Superfood Plan coaches als je vragen hebt.

Wij vroegen een aantal dingen in verband met de email coaching. Wij kregen contact met Superfood Plan coach Mylene. Tot nu toe gaat alles heel makkelijk, het ziet er erg goed, professioneel uit en betrouwbaar. Na de downloads en de aanmelding van de email coaching (deze heb ik voor het Basic pakket) ben ik naar mijn mail gegaan en zie gelijk een email van Mylene, coach van Hét Superfood Plan

” Beste, we hebben je bestelling in goede orde ontvangen en het pakket wordt nu naar je toegezonden. ” Over 2 a 3 dagen gaan we samen starten met het jouw gekozen pakket van Hét Superfood Plan, elke ochtend (zo rond 6.00u.) ga ik je wat informatie sturen, tips en recepten die ik heb gebruikt. In de komende weken begeleidt ik je naar een gezonder leven met Super – & Rawfoods, ook doe ik gezellig met je mee zodat ik je van goeie tips kan voorzien, mocht je vragen hebben, kan je me gelijk mailen!’

Dit klinkt goed en krijg er zin aan om mee te starten! Voordat ik het pakket ontvang ga ik eerst het ebook lezen “Hét Superfood Plan – Change & Get Started” en bekijk ik het voorbeeld van de eetplanner en verdiep me nog iets verder in de informatie.

Mijn bestelling arriveert!superfood-verpakkingen

Het pakket arriveert binnen 2 dagen bij mij en controleer gelijk de inhoud van mijn bestelling. Alles zit erin, snel en goed bezorgd. Het ziet er netjes uit met een begeleidende brief erbij. Vaak wil je de bestelling volgende dag gelijk in huis hebben. Maar tijd om de informatie over Superfoods door te nemen is wel erg fijn heb ik gemerkt. Ik heb gekozen voor het Smoothie Pakket.

De pakketten

Het Superfood Plan heeft namelijk speciale pakketten samengesteld die zorgvuldig zijn samengesteld en allemaal een uniek doel hebben. Ik zal in het kort de verschillende pakketten beschrijven.

Basic Startpakket

BASIC pakket. Dit is een leuk gevarieerd pakket om kennis te maken en te starten met Hét Superfood Plan. Je krijgt 5 verschillende producten die je op alle momenten van de dag kunt gebruiken. In gerechten als ingrediënt, als snack tussendoor en meer.