Start met KetoX

Succesvol Afvallen Programma Gezond Vandaag

Eerlijk is eerlijk: afvallen is hartstikke moeilijk. Het is een strijd tegen de kilo’s, tegen lekker eten, tegen gezelligheid. Het is niet voor niets dat het maar weinig mensen lukt om hun doel te behalen. Maar als het dan lukt, begint pas de echte strijd: hoe houd je je gewicht op peil?

Er zijn erg weinig mensen die het lukt om op hun ideale gewicht te blijven. Er zijn mechanismen die je weer laten terugvallen in oude patronen. Dit artikel gaat over het doorbreken van die mechanismen, zodat je heel gericht kunt werken aan een slank, gezond en fit lichaam. Over de mentale knop die je om moet zetten en hoe je de regie over je leven terugpakt.

Wat is Het Succesvol Afvallen Programma?

Het programma is heel persoonlijk opgezet en ook tijdens het volgen van het programma wordt je duidelijk door de twee makers ervan, Sonja en Marcel Adriaanse, begeleid. Sonja geeft aan zelf de grootste moeite te hebben gehad om haar ideale gewicht op peil te houden. Uit eigen ervaring weet zij als geen ander waar je tegenaan loopt wanneer je gaat afvallen.

Sonja is gediplomeerd gewichtsconsulent en heeft de opleiding orthomoleculaire voeding afgerond. Bovendien zijn zowel Sonja als Marcel, Master NLP Coach. Volgens Sonja is dat het aller-, allerbelangrijkste wat haar in haar eetloopbaan is overkomen. NLP is er de basis van dat ze blijvend slank is.

Het Mentale Proces

Succesvol Afvallen is een programma waarin eetproblemen en afslanken, wordt aangepakt bij de bron. Emoties blijken de belangrijkste sturing te zijn voor ons eetgedrag.

DE MENTALE KNOP MOET OM. DAT, IN COMBINATIE MET VOEDINGSKENNIS, LEIDT NIET ALLEEN TOT EEN SLANK LICHAAM ZONDER TERUG TE VALLEN OF TE JOJO-EN, MAAR OOK TOT EEN GEZOND LEVEN

Er is één regisseur in dit geheel en dat ben jijzelf.

Het Doel: een gezond leven voor deelnemers

De missie van de ontwikkelaars is om mensen te helpen op een verantwoorde manier blijvend af te vallen zodat ze een gezond en energiek lichaam krijgen en veel zelfvertrouwen.

Via een helder en krachtig 4-stappenplan word je begeleid om gezond en verantwoord gewicht te verliezen, zonder terug te vallen in oude gewoontes. De praktische e-books en oefeningen, kun je downloaden vanaf de ledenwebsite waar je toegang toe krijgt zodra je het programma het aangeschaft en je kunt daarom ook direct starten.

Met Succesvol Afvallen zijn levenslange diëten en jojo-effecten misschien wel definitief verleden tijd. Voor iedereen die worstelt met flink overgewicht, net een paar kilo´s te zwaar is of gewoon een gezondere levensstijl nastreeft is Succesvol Afvallen ideaal.

Innerlijke Zoektocht

Het programma is eenvoudig om te volgen en vol te houden, maar je wordt wel met jezelf geconfronteerd. Er ligt in de beginfase veel nadruk op de confrontatie met de dingen die je doet en de vraag waarom je ze doet. Wanneer je weet wat jou achterliggende reden is om naar eten te grijpen, begrijp je welke patronen je moet doorbreken. Je start met je innerlijke zoektocht en komt er achter wie je bent en wat je eigenlijk écht wilt bereiken. Door je gedachten, gedrag en emoties te ordenen, krijg je controle over je leven. Dat vormt de basis voor nieuw gedrag dat je later gaat combineren met een ander voedingspatroon.

Concreet Doel

Vervolgens ga je aan de slag met concrete doelstellingen. In het tweede deel heet dit ´outcome planning´; wat is het resultaat dat je wilt behalen? Het gaat veel verder dan bijvoorbeeld ´15kg lichter´. Outcome planning leidt je naar concrete doelen die je wilt bereiken, in combinatie met het gewenste gevoel en het daarmee gepaard gaande gedrag. Bovendien ga je zelf bepalen in welk tijdbestek jij je outcome planning neerzet en wat de tussenliggende doelen zijn.

Voeden in plaats van Vullen

Het derde deel richt zich op voeding en beweging. Een gezond en slank lichaam heeft goede voeding nodig.