Straight Away Review en Ervaringen

Straight Away is een zeer effectieve afslankmethode. Het is een dieet waarbij je voornamelijk maaltijdvervangers gebruikt. Een voordeel is dat er niet alleen op de calorieën wordt gelet, maar ook op de smaak. Alhoewel smaken natuurlijk verschillen.

Timfit korting banner

Wat is Straight Away?

Straight Away is een Nederlands dieetproduct. Het idee van Straight Away is ontstaan in een sportschool in Lelystad. Milo, Yuri en Mario, de drie oprichters besloten hier om sportshakes te gaan ontwikkelen voor fitnessers en bodybuilders. Later besloten zij zich ook op andere doelgroepen te richten.

Toen zij in contact kwamen met voedingsdeskundigen en diëtisten ontstond het idee om een nieuw soort dieetproduct te ontwikkelen. De dieetproducten moesten kwalitatief goed zijn en lekker smaken. Er moest begeleiding komen van vakbekwame mensen en de producten moesten een leuke uitstraling hebben. Uit deze filosofie is Straight Away ontstaan. De shakes van Straight Away hebben leuke, grappige namen en de vormgeving doet denken alsof je een vruchtendrankje voor je hebt.

Net als bij andere dieetproducten heeft ook Straight Away consulenten. Deze consulenten kunnen je begeleiden bij je pogingen om gewicht te verliezen. Inmiddels zijn er meer dan 150 coaches, verspreid door heel Nederland. Deze coaches kunnen je ondersteunen bij je pogingen om gewicht te verliezen.

Straight Away Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Straight Away zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het testpakket t.w.v. 129 euro gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Geen plaatsen meer beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Straight Away graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Hoe werkt het Straight Away dieet?

Het dieet bestaat uit 4 stappen, namelijk:

 1. De voorbereiding: bestaat uit een uitgebreid intakegesprek waarbij je een op maat gemaakte Straight Away dieet krijgt.
 2. Het afslanken: op het dieet consumeer je 2 of 3 maaltijdvervangers per dag. Tijdens de regelmatige bezoeken aan de Straight Away studio word je gewogen en de behaalde resultaten gemeten.
 3. Stabiliseren: om je nieuwe gewicht te onderhouden word je begeleid om geleidelijk aan over te stappen van de maaltijdvervangers naar reguliere voeding.
 4. Je nieuwe levensstijl: na je dieet kan je nog rekenen op begeleiding. Hier krijg je de nodige adviezen om je nieuwe gewicht op lange termijn te behouden.

timfit ervaringen recensie

De belangrijkste principes van het Straight Away dieet zijn dat de diëten gebaseerd zijn op een koolhydraatarm dieet. Uit wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat je veel sneller afvalt als je minder koolhydraten inneemt dan wanneer je minder vetten eet (bron). Daarnaast bevatten de producten veel eiwitten. De shakes bijvoorbeeld zijn gemaakt op basis van wei-eiwitten. Van deze eiwitten die gewonnen worden uit zuivel is bekend dat deze helpen bij het verbranden van vet en bij het sparen van de spieren (bron).

Straight Away kosten per week

De kosten per week kunnen flink verschillen, afhankelijk van hoe je het dieet precies volgt. Als je uitgaat van het gebruik van een kant en klare shake, een goodmorning shake en een tussendoortje zoals een reep, dan zit je aan een euro of vijftig per week. Dit zijn alleen de kosten die je kwijt bent voor de producten van Straight Away.

De totale kosten voor boodschappen nemen natuurlijk af. Dus de kosten die je normaal gesproken maakt voor je ontbijt, je lunch en je tussendoortje kun je weer van deze vijftig euro aftrekken. Aan de andere kant ben je er nog niet qua totale kosten voor je boodschappen. Je hebt immers ook nog avondeten nodig en wat andere producten zoals koffie of thee. Er zijn overigens ook avondmaaltijden verkrijgbaar van Straight Away. Deze kosten iets minder dan €3 per stuk.

Straight Away Resultaten

Natuurlijk ben je benieuwd naar de resultaten die worden geboekt met de diëten van Straight Away. Hoe goed zijn de resultaten en hoe verhouden deze zich tot andere, vergelijkbare programma’s.

Als je een strenge variant van het dieet volgt, eet je ongeveer 900 calorieën per dag. Dit is een behoorlijk streng dieet waarbij je alle maaltijden vervangt door de producten van Straight Away. Op deze manier kun je wel hele goede resultaten boeken. Resultaten als een gewichtsverlies van 15 kilo na een paar maanden zijn geen uitzondering.

Het grootste deel van dit gewichtsverlies wordt gerealiseerd in de eerste paar weken. Na deze periode zit je in de stabiliteitsfase. In deze fase neem je langzamerhand weer een normaal eetpatroon aan. Je blijft wel begeleiding houden, zodat je niet weer terugvalt.

Niet iedereen hoeft 15 kilo aan gewicht te verliezen. Sommige mensen die minder af willen vallen volgen een minder streng dieet, waarbij zij nog wel gewone maaltijden gebruiken. In dit geval is het logisch dat de resultaten wat minder groot zijn.

Straight Away (slechte) ervaringen

De resultaten zijn dus goed, maar wat vinden mensen nu echt van het dieet van Straight Away? Het eerste dat opvalt is dat heel veel van de mensen die wij spreken tevreden zijn over de producten van Straight Away. Misschien zijn niet alle producten niet even smakelijk, maar bij ieder soort product (bijvoorbeeld de avondmaaltijden of de repen) zitten er wel een of twee die mensen echt heel erg lekker vinden.

De enige nadelen aan het assortiment van Straight Away is wellicht dat er wat weinig avondmaaltijden zijn. Straight Away geeft aan dat er nieuwe avondmaaltijden ontwikkeld worden. Dit zou goed uitkomen, want de keuze is nu wel heel gering met maar drie maaltijden. Ook de shakes bevallen niet iedereen even goed. Sommige mensen vinden de nasmaak van de zoetstof Stevia niet lekker.

Een ander belangrijk aspect is hoe je je voelt bij het gebruik van Straight Away. In de eerste dagen kan het gebruik van de producten erg zwaar zijn. Dit komt omdat je plotseling veel minder koolhydraten binnenkrijgt. Je lichaam moet dan zoeken naar andere vormen van energie, te weten vet. Na een paar dagen is dit gevoel weg en melden veel mensen juist dat ze zich stukken beter voelen. Dit gevoel houden ze vast.

Straight Away gevaarlijk?

Het is natuurlijk om goed om te weten of Straight Away gevaarlijk is of niet. Omdat je wordt bijgestaan door een consulent die getraind is, is de kans dat je te weinig calorieën binnen krijgt niet zo groot. Het enige gevaar dat er is bij diëten die hoog in eiwitten zijn, is de invloed op de nieren. Dit is vooral van belang bij mensen die al last hebben van problemen met de nieren (bron). Uiteraard geldt hierbij ook dat je het zelf bij je consulent moet aangeven als je je niet goed voelt.

Welke maaltijdvervangers heeft Straight Away?

 • Shakes in 8 verschillende smaken.
 • 3 soorten warme maaltijden.
 • 4 soepen.
 • Havermoutpap.
 • 4 verschillende repen.

Deze maaltijdvervangers zijn aspartaamvrij, bevatten heel weinig koolhydraten en ze hebben alle vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft.

Voor wie zijn de shakes geschikt?

Straight Away shakes zijn voor een ieder geschikt. De producten worden op een veilige manier gefabriceerd en bevatten alle essentiële vitaminen en mineralen. Wil je afslanken met een eiwitrijk dieet? In dat geval zijn de producten van Straight Away een goede optie.

Is Straight Away Effectief of Gevaarlijk?

Strikte naleving van het dieet kan leiden tot gewichtsverlies van 6 tot 10 kilo per maand. De maaltijdvervangers zijn dan je enige voedingsbron.

Wat kosten de shakes?

Onderstaand een overzicht van de verschillende maaltijdvervangers:

Mix & Drink€ 15,95
Extra producten€ 15,95
Maaltijden€ 2,60
Shakes€ 2,30
Kant en klare shakes€ 3,35
Pap€ 2,30
Soepen€ 2,30
Repen€ 3,15

Intake kosten vanaf € 25,00

Straight Away recepten

Ook tijdens het Straight Away programma zul je nog geregeld normale maaltijden eten. Misschien niet in de eerste weken, maar zeker in de tussenweken en later in het programma. Hiervoor krijg je verschillende recepten mee van je consulent, of richtlijnen als het gaat om voedingsmiddelen die je kunt eten.

De meeste recepten die je meekrijgt zijn gebaseerd op magere vleessoorten en vis, aangevuld met veel groenten. Met name dit laatste aspect van de diëten is erg belangrijk, omdat groenten een belangrijke bron zijn van allerlei voedingstoffen.

Voordelen

Het leukste voordeel van Straight Away is dat je wordt verlost van het bereiden van maaltijden. Wat een ander groot voordeel is, is dat je geen calorieën bij te houden.

Nadelen

Op dit dieet eet je veel minder koolhydraten. Aangezien koolhydraten de belangrijkste energiebron zijn voor je lichaam, zal je een korte ontwenningsfase moeten doorstaan. Dit duurt ongeveer 3 dagen. Hierbij kan je last krijgen van de volgende klachten:

 • hoofdpijn,
 • duizeligheid,
 • misselijkheid,
 • constipatie of juist diarree
 • hongergevoel
 • en kan je wat chagrijnig zijn.

Conclusie

Een ander leuk kenmerk van Straight Away is dat het je stimuleert om een gezonde leefwijze te adopteren via persoonlijke begeleiding. De bedenkers van dit dieet geloven sterk in verantwoord afslanken, en dan op een leuke en bovenal snelle manier. Het motto is dan ook “leuker, lekkerder en makkelijker afvallen!”.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

73 Reacties

 1. Het is een best zwaar dieet als je de hele dag in beweging bent voor je werk.
  Eerste paar dagen echt licht in het hoofd.
  En soms wat wiebel benen.
  Hoop dat die symptomen over gaan.
  Wat is verstandig om tussendoor te nemen bij extreme trek?
  Of als het heel zwaar wordt met je werk?

 2. Tijdens mijn zwangerschap mocht ik niet meer werken en niet meer sporten, daardoor ben ik 20 kilo aangekomen. Ik heb na mijn bevalling van alles geprobeerd en ben wel al een paar kilo kwijt, maar die laatste 15 kilo wil maar niet lukken. Ik zou daarom heel graag het straight away dieet willen testen. Ik hoor graag of ik mee mag doen. Groetjes, Lisa

 3. Graag zou ik na mijn bevalling weer lekker in mijn vel zitten en leuke kleding dragen… Op dit moment zou ik graag 15 kilo kwijt willen. Shakes nooit geprobeerd maar het lijkt me de uitdaging waard gezien positieve verhalen van een teamgenoot (nu coach) en mijn buurvrouw.

 4. Omdat ik zo benieuwd ben of dit echt werkt en het niet alleen maar een “crash”dieet is wat veel geld kost.
  Ik probeer al zo lang af te vallen, maar niets werkt. Gestopt met roken, 2 kinderen, het “ouder”worden en medicijnen helpen allemaal niet mee. Maar ik moet afvallen ivm gezondheid.
  Dus twijfel of ik dit zou moeten doen. Dit is nu de uitgesproken kans om de ervaring op te doen!

 5. Zou graag straight away willen testen ben gestopt met roken en je raad t al t gewicht neemt toe en ook in verband met mijn chronische ziekte is het beter om af te vallen in afwachting van uw bericht groeten van Peter

 6. zou graag wat af willen vallen ivm mijn gezondheid voor een gezond gewicht .
  zou graag het straight away dieet willen testen met vriendelijke groeten Peter

 7. Hoi,
  Ik ben nu 3 weken bezig met het straight away dieet en ben inmiddels 4 kg kwijt. Ik hoef nog maar 8 kg af te vallen om mijn doel van 52 kg te bereiken. Het eten is lekker, en makkelijk omdat ik geen 4 maaltijden per dag hoef te bereiden. De eerste 4 dagen waren heel moeilijk, maar daarna voelde ik mij helemaal top. Mijn gedachten over lekker eten zijn ook heel erg veranderd. Ik weet zeker dat als ik klaar ben met het dieet, dat mijn levensstijl erg gaat veranderen. Gezond eten wordt een traktatie en geen straf 😇

 8. nu 2 jaar aan het rommelen met schildklier na tig dieten te hebben gevolgd wil ik nu wel eens weer x wat kilos kwijt raken
  misschien is deze dan iets voor mij qua afvallen…

 9. ik sport 4x pw , geef hardlooptraining , maar helaas afvallen lukt niet dus probeer graag jullie producten uit en hoop samen een mooi resultaat te bereiken

 10. Heb al verschrikkelijk veel uitgeprobeerd. Zou het zo fijn vinden om weer eens lekker in mijn vel te zitten. Trots te zijn op mijn lijf. Zou het geweldig vinden als ik dit gratis mag proberen.

 11. Hallo,ik wil me graag opgeven als tester want ik wil 20 kilo afvallen en van alles al geprobeerd en nu wil ik dit graag gaan proberen aub.Met vriendelijke groet Rosan

 12. Sinds 1 maand gestopt met roken en net terug van vakantie. Hierdoor ben ik wat kilo’s aangekomen en wil ik beginnen om de overtollige kilo’s kwijt te raken. Ik ben gemotiveerd en zou graag willen starten met het straight away programma.

 13. Al zoveel andere producten geprobeerd en niets hielp. Alleen maar weer meer aangekomen. Via via hoorde ik van Streight away en de resultaten ervan. Ben heel benieuwd of het bij mij ook gaat werken.

 14. Heel graag wil ik straight away uitproberen.
  Ben de teveel kilo’s zo ontzettend beu.
  Kan het niet voor elkaar krijgen in mijn eentje.
  Via google was ik op zoek naar info over straight away en kwam hier terecht.
  Ben erg nieuwsgierig en super gemotiveerd. Kom maar door met het pakket, wil het graag proberen….

 15. Wat zou ik graag meedoen! Ik ben nu 4 maanden gestopt met roken, maar ik kan denk ik beter zeggen: 7 kilo geleden! Ik hoop met het dieet weer lekker in mijn vel te zitten en te kunnen genieten van jurkjes en shirtjes die gewoon goed vallen in plaats van die zwembandjes die de zwemband vullen in het zwembad..

 16. Na de zwangerschap van mijn dochter vlogen de kilo’s er af. Helaas weet ik door te weinig bewegen, nu meer dan het zwaarste gewicht tijdens de zwangerschap. Ik ben met mijn 1.58 cm, klein. Ik zou graag weer op een normaal gewicht komen.

 17. Ik probeer heel graag deze manier van afvallen! Heb al eens 1 reep gegeten en die was lekker. Maar ik durf het nog niet aan. Ik wil graag 5-10 kilo afvallen.

 18. Ik ben 66 en mijn dochter gaat over vier maanden trouwen. Ze zeggen altijd dat je het gewicht van na je laatste kind moet kunnen vasthouden. Dat is 42 kilo minder dan ik nu weeg. Ik ben maanden naar een psycholoog geweest en weet nu waardoor ik te dik ben geworden. Maar om er in de praktijk aan te werken in mijn eentje is iets heel anders. Ik ben gezond, maar zit in een neerwaartse spiraal van steeds minder bewegen ( lijkt op 42 pakken melk in een big shopper mee) en eten uit verveling. En ik doe graag mee.

 19. Wat zou ik graag dit willen testen.Ben al heel lang bezig om maar onder die 100 kilo te komen maar was het maar zo pfff.Ben echt wanhopig en zou zo blij zijn om eindrlijk qat kilo.s kwijt te raken.Graag wil ik dit produkt testen.

 20. Hoi ik wil graag afvallen heb dat al eens geprobeerd doormiddel van Modifast producten, maar dat smaakt vaak niet goed/klonterig dus is het heel lastig vol te houden. Ik hoop SA toch anders is en daarom wil ik graag testpersoon zijn.

 21. Ik zou heel erg graag 20 kilo kwijt willen raken was er 10 kwijt en helaas door persoonlijke en familie omstandig heden het doorzettings vermogen toen kwijt geraakt nu de knop weer omgekregrn en op zoek naar iets wat helpt mijn eet patroon goed te krijgen

 22. Ik hoef maar 5 kg gewicht kwijt en mijn BMI zou dan gezond zijn, maar alles is zo lekker!
  Dus dit lukt mij zo niet. Ik heb gehoord van SA en wil het wel proberen?

 23. goede dag
  wat lijnen betreft ben ik echt een jojo.nou wordt ik binnenkort geopereerd aan mijn voet en zal dan waarschijnlijk in die weken weer aankomen. Graag zou ik voor de operatie nog een kilo of 10 willen afvallen en hoop dat jullie mij daar bij gaan helpen door jullie testpersoon te laten zijn

  M.V.G
  Yvonne van Rossen

 24. Hallo, ik zou graag als testpersoon in aanmerking willen komen. Ik doe nu een dieet genaamd HCC, dit komt uit België . Gaat heel goed. Maar best prijzig. Ik ben o zo benieuwd naar deze producten.

 25. Op zoek naar ervaringen met Straight away kom ik op deze site uit. Met een kans om zelf te ervaren of het wat is, als testpersoon.
  Waarom ik naar producten als van Straight away kijk? Mijn man (51) heeft diabetes, cholesterol te hoog en te hoge bloeddruk. Hij moet 20kg afvallen, misschien dat ie dan kan stoppen met al zijn medicijnen. In het begin na de eerste schrik van deze diagnose koolhydraatarm gaan eten, viel best snel af. Maar volhouden is lastig. Daarom dachten we met Straight away en een coach wel iets te kunnen bereiken. Echter is de intake al 25 euro, waarschijnlijk 50 omdat ik ook mee wil doen, en daarna weet je pas hoeveel het je gaat kosten en of het het wel waard is.
  Kortom, meedoen als testpersoon zou een hoop vragen beantwoorden die wij hebben.
  Zou ons beiden graag op willen geven, samen staan we sterker, en ik (51) mag ook wel 5 a 10 kg afvallen….
  We horen graag van jullie of we mee mogen doen ? dank!
  Ron en Marieke

 26. Mijn man is 52 en heeft een bmi van ruim 29. Beide ouders hebben diabetes en ook zijn zussen zijn obese. Ik ben bang dat als mijn man niet afvalt, hem hetzelfde zal overkomen maar hij vindt het moeilijk om te beginnen. Met dit pakket hoop ik hem een steuntje in de rug te geven.

 27. Heb meerdere diëten geprobeerd maar het lukt mij niet om af te vallen, en verval ik steeds weer in mijn “oude en slechte ” eetpatroon.
  Vriendin van mij heeft zeer goede resultaten met straight away.
  En zou dit daarom ook heel graag willen proberen om 20 kilo af te vallen zodat ik beter in mijn vel ga zitten en meer energie heb.

 28. Zou heel graag dit dieet willen testen…ik moet minimaal 50 kilo kwijt en het lijkt mij ook voor jullie een goede kans om te zien of het dieet ook bij zo’n groot gewichtsverlies zal werken :)

 29. Nadat ik gestopt ben met roken in 2013, zijn de kilo’s er aan gevlogen. Ook de overgang werkt niet echt mee. Ik durf mezelf bijna niet meer te bekijken in de spiegel, zo walg ik van mijzelf. Ook heb ik veel last van die overtollige kilo’s en zou graag weer minder dik zijn. Ik zou deze kans benutten en met beide handen aan willen pakken. Ook is dit tevens een hele goede stok achter de deur om nu eens echt door te zetten en van dat jojo effect. Ik zou dan ook heel graag deze kans krijgen.
  Ik hoor graag van u.
  Groetjes
  Marianne

 30. Ik zou ontzettend graag meedoen, omdat ik in 2013 ben gestopt met roken. Nu zijn de kilo’s er aan gevlogen. Ook zit de overgang in de weg. Als ik naar een plakje brood kijk, groei ik al een kilo. Ik durf bijna niet meer naar mezelf in de spiegel te kijken. Zo walg ik van mezelf. Ik zou dus heel erg graag als testpersoon mee willen doen, zodat ik weer tevreden over mijzelf kan worden.
  Ik hoor graag van u.

  Groetjes,
  Marianne de Veen

 31. Ik ben 25 kilo te zwaar en heb de afgelopen jaren na 3 zwangerschappen van alles geprobeerd, maar niets was blijvend helaas. Nu ben ik super gemotiveerd en wil graag afvallen. Geven jullie mij deze mooie kans?
  Groet, Nadia

 32. Ik wil graag testen! Ik ben zelf al 8 kilo afgevallen, maar daar blijft het een beetje hangen, ook omdat het lastig is in combinatie met mijn werk (horeca) altijd gezond te eten, lijkt het mij wel handig om deze producten te hebben!

 33. Omdat het er vernieuwend uitziet!
  En ik heb al veel diëten uitgeprobeerd.
  En vond niet alle producten lekker smaken.
  Dus ben heel benieuwd hoe jullie producten zijn.
  Zou graag dit willen uit proberen.
  Om aan mijn laatste miss verkiezing deel te nemen.

  Groetjes Carmen Morel

 34. Na vele pogingen heb ik het gevoel dat dit gaat helpen om mijn zelfvertrouwen weer terug te krijgen. Ik ga ervoor!

 35. Ik werk met vol continu en moet vaker op andere tijden eten, ik sport ook nog 2 a 3 keer per week. Maar de kilo,s gaan er maar niet vanaf. Zou me graag willen opgeven als test persoon.

  Gr Carl

 36. Omdat ik heel graag na mijn 6e zwangerschap de overtollige kilo’s kwijt wil raken!
  Ik ben de kritische blik welke kijkt of het dieet te combineren is met een (druk) gezin.

 37. Hoi, ook ik wil graag mezelf opgeven als tester. Ik wil 25 kilo afvallen en wil het graag op deze manier proberen. Hoor graag van jullie.. Groetjes!!

 38. Ik doe graag mee als tester. Ik sport al regelmatig (2-3 x per week) alleen echt afvallen lukt niet. Ik ben benieuwd of het met Straight Away gaat lukken! Ik wil graag 6 kilo eraf.

 39. Graag zou ik willen testen. Ik wil 8 kilo kwijt en mijn cholesterol waarde moet iets omlaag. Zelf lukt het me niet en ben bang voor het jojo effect. Ik ken iemand die hier goed mee is afgevallen en ben benieuwd of dit ook werkt bij mij. Ik ben net 50.

 40. Ook bij mij mogen er wat kilo’s af! Tot nu toe alleen maar positieve verhalen gehoord over Straight away. Daarom ga ik deze bikini-challenge graag aan.

 41. Ik wil graag dit proberen en hopen dat ik afval en dat het mij stimuleert om dan hier na verder te gaan. Wat ook beter is voor mijn gezondheid ;)

 42. Ik zou heeeeeeeel graag als testpersoon worden gebruikt. Ik kamp met minimaal 20 kilo overgewicht en ik krijg het er zelf niet af. Ik hoop dat jullie mij hierbij willen helpen. Ik hoor hele goede verhalen over het dieet. Ik zou waanzinnig blij zijn als ik in aanmerking kom!!!!!!

 43. Beste Miriam,

  Een collega van mij is enorm veel afgevallen. Ik ben met haar in gesprek geraakt. Zij vertelde mij over straight away.
  Ik heb twee jonge kinderen en een druk gezins/werk leven. Hierdoor zie ik een ‘dieet’ met calorieën tellen en zelf alles afwegen niet als haalbaar.
  Ik wil mij daarom aanmelden als testpersoon.
  Om op een gezond gewicht te komen zal ik zeker tussen de 20 en 30 kilo moeten afvallen.

 44. Hallo, ik zou straight Away heel graag willen testen omdat ik benieuwd ben of dit echt werkt.
  m.v.g
  Bonny

 45. Aangezien ik zeker 20 kg te veel weeg ben ik heel erg benieuwd hoe straight away mij daarmee kan helpen en dan zou dit pakket een heel mooi begin zijn

 46. Met twee versleten knieen is het belangrijk om wat gewicht kwijt te raken. Hopelijk lukt het om met straight away van de 110kg naar 90kg te gaan en misschien wel meer.

 47. Ik kan het heel lang houden waarommijn gewicht is ontstaan, maar waarom zou ik dat doen. …. belangrijker is dat het eraf gaat…. er moet minstens 15 kilo vanaf om weer een gezond BMI te krijgen. Dus dat pakket zou daar waanzinnig bij kunnen helpen…..

 48. Hai
  Ik ben 38 jaar en ongeveer 10 kg te zwaar en ik heb inmiddels het prodimed dieet gevolgd en ik heb het new fysic traject doorlopen.in het begin lijkt het goed te gaan maar Ik ben uiteindelijk zwaarder geworden. Ik voel me zwaar ongelukkig en ga alleen maar meer aan eten denken. Zou straight away dan voor mij werken?

 49. Na mijn scheiding 19 kilo aangekomen. Voel je onzeker en niet meer mooi. Ben er klaar mee en wil zeker 10 kilo eraf.

 50. 8 jaar geleden is mijn baarmoeder verwijdert en sindsdien kom ik jaarlijks in gewicht aan. Dit heeft vooral te maken met de hormoonhuishouding en stofwisseling die niet optimaal zijn. Ik zou heel graag willen testen of straight away ook hierbij het gewenst effect van afvallen gaat hebben. 10-15 kilo zou ik graag verliezen.

 51. De kilo’s zitten me nu echt in de weg. Na jaren heen en weer gegaan te zijn in gewicht is nu de tijd aangekomen om de kilo’s vaarwel te zeggen. De normale confectiematen weer aan te kijken en ook daadwerkelijk te passen. Zelfvertrouwen weer op niveau brengen.
  Het pakket gaat mij helpen.

 52. Omdat is vol enthousiasme begonnen ben aan dit dieet en het leuk zou vinden als ik het dus een tijdje gratis mag gebruiken!

 53. Straight Away lijkt me een erg prettig en lekker dieet en is een geweldige uitdaging om een paar kilo af te vallen en weer de zelfverzekerde vrouw te zijn die geniet van het leven. En ik denk dat ik me lichamelijk en geestelijk een stuk beter ga voelen als het is geslaagd, Ik word dan nog gelukkiger ?? Ook al zit het in mijn hoofd dat ik altijd wil afvallen. En het niet echt nodig is. Maar het zal me zoveel rust en voldoening geven als het is gelukt. Ik kijk er graag naar uit!! Hopelijk is mijn reactie goed genoeg om dit te mogen uit testen. Dit is eens wat anders en ik heb nog nooit echt zo dieet gevolgd, wel ben ik altijd met me gezondheid bezig en eten is een lastig ding voor mij. Dit is voor mij de perfecte oplossing. ???

  Groetjes Marly

 54. Ik zou zo graag van mijn kilo’s af willen komen die veroorzaakt zijn door m’n zwangerschap en genieten van het leven.. toch merk ik dat het mij zelf in mijn best hectische leven niet wil lukken en dat voor mij frustrerend werkt! Ik wil graag een goed programma volgen ipv zelf vanalles proberen en keer op keer teleurgesteld te worden!

 55. Heel graag zou ik dit pakket willen winnen. Ik ben nu 2 weken bezig met afvallen maar begin de motivatie een beetje te verliezen omdat ik na een hoopvolle eerste week nu alweer op de weg terug ben terwijl ik niets anders eet.

 56. Zou dit pakket graag willen winnen! Bezig met een omslag in mijn leven en dit zal een hele fijne aanvulling zijn in de goede richting :)

 57. Ik wil straight away graag proberen, omdat ik wil ervaren of een koolhydraatbepekt dieet echt werkt en ‘doable ‘ is . Het lijkt me handig dat het een kant-en-klaar concept is. Maar is het ook lekker genoeg en vol te houden ? Ikben nieuwsgierig. Ik moet 9 kilo afvallen en ikben 53 jaar.

 58. Wil zo graag van die extra’s kilo’s af. Kon altijd redelijk “lijnen” maar de laatste jaren wordt het steeds moeilijker. Gezien mijn leeftijd en gezondheid moet ik echt aan de bak!! Hoop dat Straigt Away wat voor mij wat kan betekenen.

 59. Fijn, deze uitgebreide review.
  Mijn interesse voor straight away is geprikkeld en ik zou het graag willen proberen.
  Na 4 kindjes is ons gezin compleet en hoop ik nu toch echt die paar kilo die na elke zwangerschap zijn blijven plakken eraf te krijgen (totaal ongeveer 15 kilo)
  Ik zou het op k erg leuk vinden om de producten te reviewen in een blog of op social media :-)

 60. Hoi Natascha, super positieve reactie waarvoor hartelijk dank! Graag wil ik nog wel even toevoegen dat wanneer je het dieet volgt je minimaal drie producten per dag dient te gebruiken, dit om te garanderen dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt en geen tekorten opbouwt indien je langere tijd afslankt. Dit maakt het volhouden van het dieet makkelijker omdat je dan ook beter voelt! Voor iedereen in Nederland biedt Straight away een coach aan, op de Coachfinder zie je waar jouw dichtsbijzijnde coach gevestigd is!

 61. Hallo, ik wil graag starten met straight away en ben benieuwd naar de ervaring. Ik heb al zoveel shakes en producten gebruikt maar heb alleen maar slechte ervaringen. Waarom is straight away beter?

  groetjes,

  anne

  • Hallo Anne,

   Ik heb geen ervaring met straight away maar ben na de zomer gestart met dieet pro. Tot nu toe 28 kg kwijt. Ik ben begonnen naar aanleiding van de ervaring van Lisa Lois. DP is Prima vol te houden. Ontbijt magere melk shake. Neem yoghurt-aardbeishake klaargemaakt mee naar mijn werk voor de lunch. heb daarvoor een hoeveelheid aardbeien gepureerd in de vriezer en doe daar een paar scheppen van door de yoghurt. Heerlijk! Avondeten, normaal veel wokgerechten groenten/beetje mie of rijst/ongeveer 75 a 100 gram vlees, tussendoor cracker mager vleeswaren met rucola. In weekend ook mijn glas wijn. Ik zie iig dat het een stuk beter betaalbaar is dan SA. Zo houden we het nog wel even vol!!

  • Hallo Anne!
   Ik ben nu 6,5 week bezig met het straight away dieet en ben inmiddels 11kilo kwijt.
   De eerste drie dagen zijn het zwaarst maar daarna verdwijnt het honger gevoel en ga je echt afvallen. Ik ben zeer tevreden over de manier van coachen en de maaltijden vind ik ook echt lekker. Ik wilde je dit even laten weten. Misschien heb je nog vragen?

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.