Straight Away is een zeer effectieve afslankmethode. Het is een dieet waarbij je voornamelijk maaltijdvervangers gebruikt. Een voordeel is dat er niet alleen op de calorieën wordt gelet, maar ook op de smaak. Alhoewel smaken natuurlijk verschillen.

Het dieet bestaat uit 4 stappen, namelijk:

 1. De voorbereiding: bestaat uit een uitgebreid intakegesprek waarbij je een op maat gemaakte Straight Away dieet krijgt.
 2. Het afslanken: op het dieet consumeer je 2 of 3 maaltijdvervangers per dag. Tijdens de regelmatige bezoeken aan de Straight Away studio word je gewogen en de behaalde resultaten gemeten.
 3. Stabiliseren: om je nieuwe gewicht te onderhouden word je begeleid om geleidelijk aan over te stappen van de maaltijdvervangers naar reguliere voeding.
 4. Je nieuwe levensstijl: na je dieet kan je nog rekenen op begeleiding. Hier krijg je de nodige adviezen om je nieuwe gewicht op lange termijn te behouden.

Welke maaltijdvervangers heeft Straight Away?

 • Shakes in 8 verschillende smaken.
 • 3 soorten warme maaltijden.
 • 4 soepen.
 • Havermoutpap.
 • 4 verschillende repen.

Deze maaltijdvervangers zijn aspartaamvrij, bevatten heel weinig koolhydraten en ze hebben alle vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft.

Voor wie zijn de shakes geschikt?

Straight Away shakes zijn voor een ieder geschikt. De producten worden op een veilige manier gefabriceerd en bevatten alle essentiele vitaminen en mineralen. Wil je afslanken met een eiwitrijk dieet? In dat geval zijn de producten van Straight Away een goede optie.

Zijn Straight Away shakes effectief?

Strikte naleving van het Straight away dieet kan leiden tot gewichtsverlies van 6 tot 10 kilo per maand. De maaltijdvervangers zijn dan je enige voedingsbron.

Wat kosten de shakes?

Onderstaand een overzicht van de verschillende maaltijdvervangers:

Mix & Drink€ 15,95
Extra producten   € 15,95
Maaltijden€ 2,60
Shakes€ 2,30
Kant en klare shakes   € 3,35
Pap€ 2,30
Soepen€ 2,30
Repen€ 3,15

Intake kosten vanaf € 25,00

Voordelen

Het leukste voordeel van Straight Away is dat je wordt verlost van het bereiden van maaltijden. Wat een andere voordeel is, is dat je geen calorieën bij te houden.

Nadelen

Op dit dieet eet je veel minder koolhydraten. Aangezien koolhydraten de belangrijkste energiebron zijn voor je lichaam, zal je een korte ontwenningsfase moeten doorstaan. Dit duurt ongeveer 3 dagen. Hierbij kan je last krijgen van de volgende klachten:

 • hoofdpijn,
 • duizeligheid,
 • misselijkheid,
 • constipatie of juist diarree
 • hongergevoel
 • en kan je wat chagrijnig zijn.

Conclusie

Een ander leuk kenmerk van Straight Away is dat het je stimuleert om een gezonde leefwijze te adopteren via persoonlijke begeleiding. De bedenkers van dit dieet geloven sterk in verantwoord afslanken, en dan op een leuke en bovenal snelle manier. Het motto is dan ook “leuker, lekkerder en makkelijker afvallen!”.

Gezonde Groeten,

natascha

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

4 Reacties

 1. Hoi Natascha, super positieve reactie waarvoor hartelijk dank! Graag wil ik nog wel even toevoegen dat wanneer je het dieet volgt je minimaal drie producten per dag dient te gebruiken, dit om te garanderen dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt en geen tekorten opbouwt indien je langere tijd afslankt. Dit maakt het volhouden van het dieet makkelijker omdat je dan ook beter voelt! Voor iedereen in Nederland biedt Straight away een coach aan, op de Coachfinder zie je waar jouw dichtsbijzijnde coach gevestigd is!

 2. Hallo, ik wil graag starten met straight away en ben benieuwd naar de ervaring. Ik heb al zoveel shakes en producten gebruikt maar heb alleen maar slechte ervaringen. Waarom is straight away beter?

  groetjes,

  anne

  • Hallo Anne,

   Ik heb geen ervaring met straight away maar ben na de zomer gestart met dieet pro. Tot nu toe 28 kg kwijt. Ik ben begonnen naar aanleiding van de ervaring van Lisa Lois. DP is Prima vol te houden. Ontbijt magere melk shake. Neem yoghurt-aardbeishake klaargemaakt mee naar mijn werk voor de lunch. heb daarvoor een hoeveelheid aardbeien gepureerd in de vriezer en doe daar een paar scheppen van door de yoghurt. Heerlijk! Avondeten, normaal veel wokgerechten groenten/beetje mie of rijst/ongeveer 75 a 100 gram vlees, tussendoor cracker mager vleeswaren met rucola. In weekend ook mijn glas wijn. Ik zie iig dat het een stuk beter betaalbaar is dan SA. Zo houden we het nog wel even vol!!

  • Hallo Anne!
   Ik ben nu 6,5 week bezig met het straight away dieet en ben inmiddels 11kilo kwijt.
   De eerste drie dagen zijn het zwaarst maar daarna verdwijnt het honger gevoel en ga je echt afvallen. Ik ben zeer tevreden over de manier van coachen en de maaltijden vind ik ook echt lekker. Ik wilde je dit even laten weten. Misschien heb je nog vragen?

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Natascha
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com