Stoppen met roken persoonlijke metal coach

Afvallen in 2021

Wil jij stoppen met roken met behulp van een persoonlijke Metal Coach? Dat kan! Het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven in het nieuwe millenium is te stoppen met roken. Het is een gewoonte die jou langzaam maar zeker sloopt, je wilskracht en gezondheid verzwakt en uiteindelijk alleen maar problemen bezorgd in plaats van je werkelijk te ontstressen.

Stop met roken en bestel dit boek bij bol·com

Stoppen met roken
Stoppen met roken
Roy Martina

op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis!

Tegelijk weet je ook dat het één van de grootste uitdagingen uit je leven is waar je vroeg of laat mee geconfronteerd wilt worden. Er zijn talloze methoden die door miljoenen, vaak met terugval, zijn geprobeerd. Daaronder zijn: nicotinepleisters, kauwgom, acupunctuur, homeopathie, hypnose, NLP enzovoort. Wat al deze methoden niet voldoende aanpakken is de diepe onderliggende oorzaak waarom mensen roken. Roken is iets zo tegennatuurlijks dat iedereen die verslaafd raakt aan roken onderliggende causale factoren heeft waardoor ze met heel veel moeite kunnen stoppen. Ja, er zijn velen puur op wilskracht gestopt en op allerlei andere manieren, maar de kans om weer terug te vallen, zelfs na twintig jaar, blijft aanwezig. Net zo erg is om het roken te vervangen met een andere gewoonte zoals snoepen of meer drinken (alcohol, koffie enzovoort). Voor het eerst publiceert de arts Roy Martina de methode die hij jaren geleden heeft gebruikt voor zijn vader die meer dan dertig jaar had gerookt (2 pakjes per dag) moeiteloos te helpen met stoppen. Ondertussen is deze methode verder ontwikkeld, o.a. met Emotioneel Evenwicht-technieken en ondersteunende homeopatische middelen en vitaminen waardoor iedereen nu moeiteloos kan stoppen met roken. Het grootste geschenk aan jezelf ligt nu binnen handbereik en daarmee doe je je gezin, familie, kinderen en vrienden, maar ook de gemeenschap een groot plezier. Indien je klaar bent om te ontdekken hoe gemakkelijk het is, wacht dan niet langer want elke minuut telt.

bron: bol.com

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.