Stoppen doe je zo

Start met KetoX

Stoppen met roken valt niet mee. Marcel van Mosselveld was zelf 25 jaar lang een verstokt roker. Hij stopte  zonder enige moeite met roken en schreef er een boek over.

Eenvoudig stoppen met roken doe je met ‘Stoppen doe je zo’

Het boek ‘Stoppen doe je zo’, is een gemakkelijke en vooral eenvoudige manier om voor eens en altijd met roken te kunnen stoppen. Het boek onderscheidt zich van andere boeken over dit onderwerp vanwege de eenvoud en beknoptheid. Het is een boek dat geschikt is voor iedereen die graag wil stoppen Een boek zonder moeilijk begrijpbare tekst. Een boek zonder psychologische benaderingen, waar de meeste rokers die graag willen stoppen niet op zitten te wachten. Het zal de roker op een uiterst eenvoudige manier helpen om te worden wat hij graag wil zijn, een gelukkige en tevreden niet-roker.

Maak kans op een Gratis Boek

‘Stoppen doe je zo’ verschijnt op 10 mei 2010. Wil je kans maken op een gratis exemplaar doe dan mee aan de ‘Stoppen met Roken Prijsvraag‘.

Gelukkige niet-roker

De lezer zal zich met de schrijver van het boek kunnen vereenzelvigen omdat hij zelf ervaringsdeskundige is. De schrijver van het boek heeft namelijk zelf meer dan 25 jaar gerookt. Ook heeft hij tientallen stoppogingen ondernomen voordat hij de juiste manier (uitweg) had gevonden om voor eens en altijd een gelukkige niet-roker te worden. Een niet-roker die nooit meer zal verlangen naar de tijd waarin hij rookte. Het boek zal de lichamelijke verslaving, maar niet te vergeten ook de geestelijke en gewoonteverslaving van het rookgedrag aanpakken. De drempel voor de roker om het boek te gaan lezen is bewust zo laag mogelijk gehouden. De roker die graag wil stoppen zit namelijk niet te wachten om een dik boek te gaan lezen en wil het liefst zo snel mogelijk een tevreden en gelukkige niet-roker zijn. Zonder zich in allerlei moeilijke bochten te hoeven wringen.

De schrijver van het boek heeft bewust gekozen om met zo weinig mogelijk pagina’s zoveel mogelijk informatie te verschaffen. De duidelijkheid en overzichtelijkheid is hiermee niet verloren gegaan. Kortom, het boek ‘Stoppen doe je zo’ is een geweldig en uniek hulpmiddel voor iedereen die op een eenvoudige en gemakkelijke manier voorgoed met de ellendige rookverslaving wil afrekenen. Tevens is het boek geschikt voor ex-rokers die nog steeds het gevoel hebben dat ze de sigaret missen.

dit artikel is  door Marcel Mosselveld exclusief geschreven voor vetvrij.com

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.