Stop met Lijnen – Ebook van Nicole Vrehen

Afvallen in 2021

Stop met lijnen, in 15 weken naar een gezonde levensstijl

Na een dik jaar denken, tikken, lezen en leren is het dan eindelijk zover.

Mijn eerste eigen e-book: Stop met Lijnen, in 15 weken naar een gezonde levensstijl

Na jaren zelf geworsteld te hebben met overgewicht en talloze diëten heb geprobeerd bleef het gewenste resultaat uit of het was maar tijdelijk. Veel van de alom bekende boeken heb ik ook geprobeerd maar uiteindelijk, als het boek uit was kon ik of weer opnieuw in het boek beginnen of verder gaan waar ik gebleven was. Doordat alles precies was opgeschreven wist ik aan het eind van het boek nog niet goed wat ik het beste kon eten.

 

Nu, een aantal jaren ,cursussen en opleidingen verder heb ik een eigen methode ontwikkeld waar gezonde en verantwoorde voeding centraal staat en waar ook genieten mogelijk is. Ik ben zelf nu al een aantal jaren stabiel in mijn gewicht, zelfs na het krijgen van mijn 2 kinderen was ik weer snel op gewicht. Omdat ik in mijn omgeving veel mensen zie en hoor met hetzelfde probleem wilde ik graag mijn kennis en ervaringen delen om zo ook anderen te helpen. Ik heb een werkboek gemaakt waarin je stapsgewijs in 15 weken leert hoe en wat je het beste kunt eten en hoe je op den duur ook de juiste keuzes leert maken. Door ook goed in het werkboek de opdrachten in te vullen wordt je al gauw geconfronteerd met jezelf (als je eerlijk tegen jezelf bent) en ga je ook inzien waar het mis gaat.

Leer Verantwoord en Gezond Eten

In deze 15 weken leer je om verantwoord, gezond en lekker te leven en te eten en veel onderwerpen komen uitgebreid aan bod zoals ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes, het eetdagboek, bewegen, etiketten lezen, toevoegingen, motivatie, eten buiten de deur en nog veel meer. Daarnaast zijn er keuzelijsten waarmee je een handige hulp hebt om goede en verantwoorde keuzes te maken zowel in deze 15 weken als erna. Deze kun je zelf aanvullen met je eigen gezonde producten.

Er is overal ruimte genoeg om te schrijven en ruimte voor notities. Het doel is dan ook dat je na die 15 weken nooit meer gaat lijnen maar zelf aan de hand van je geleerde kennis je eigen gewicht onder controle kunt houden.

5 Vragen voor een Gezonde Toekomst

Als je opvolgende vragen overtuigend “ja“ kunt beantwoorden is dit e-book echt iets voor jou

  • Ben je de strijd tegen de kilo’s moe?
  • Alles al geprobeerd en niets helpt?
  • Klaar om te beginnen met normaal en gezond leven?
  • Wil je gezond eten en genieten?
  • Twijfel niet langer en investeer in jezelf!

Download mijn ebook, stop met lijnen en begin met gezond leven!

nicole

7 Reacties