Stoommaaltijden onvoldoende gezond

Start met KetoX

Stoommaaltijden uit de supermarkt bevatten in veel gevallen niet de dagelijks aanbevolen hoeveelheden gezonde voedingsstoffen.

Van de 25 door de Consumentenbond onderzochte kant-en-klare stoommaaltijden scoorden zestien onvoldoende. Een aantal maaltijden bevatte te weinig groenten, te veel zout en/of te veel verzadigde vetten. De Consumentenbond heeft van alle 25 maaltijden drie monsters genomen en die gemengd tot een zogeheten mengmonster, om zo tot wetenschappelijk verantwoorde onderzoeksresultaten te komen.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.