Stofwisselingskuur, Zo werkt het!

Start met KetoX

Hoe werkt een stofwisselingskuur? Lees de ervaringen met een stofwisselingskuur.

Voor personen die willen afvallen heb ik geweldig nieuws! Er is een eenvoudige manier om blijvend gewicht te verliezen. Dat beweren de voorstanders van de stofwisselingskuur zoals Bio HCG. Je zult wel afvragen wat dat is. Dat zullen we in dit artikel uitwerken.

BioHCG_Mardanti

Wat houdt de stofwisselingskuur in?

Een stofwisselingskuur is geen dieet. Het is een verantwoord voedingsprogramma dat:

  • de stofwisseling een reset geeft
  • je lichaam ontgift
  • en gewichtsafname stimuleert zonder jojo-effect.

De stofwisselingskuur combineert druppels met voedingssupplementen. Met deze items wordt de stofwisseling gereset. Het is een gezonde manier om gewicht te verliezen, daarnaast kom je door de supplementen geen voedingsstoffen tekort.

Maaltijdvervangers zijn geen onderdeel van de stofwisselingskuur. De stofwisselingskuur werkt met een combinatie van vers voedsel en voedingssupplementen. Ook wordt gebruik gemaakt van homeopathische druppels die ervoor zorgen dat de vetreserves in je lichaam worden aangesproken. Je eet vers fruit, groenten en mager vlees. Het is de bedoeling om bewerkte levensmiddelen te vermijden. En helaas vallen maaltijdvervangers onder de categorie bewerkt voedsel.

De stofwisselingskuur in 4 fasen

De stofwisselingskuur is opgedeeld in 4 fasen, namelijk:

  1. 2 dagen Voorbereiding
  2. 21 dagen Afvalfase
  3. 21 dagen Stabiliseringsfase
  4. 21 dagen Testfase

De kuur kun je in je eigen huis volgen. De begeleiding gebeurt telefonisch, via WhatsApp en/of skype. De stofwisselingskuur is lekker flexibel. Hij past makkelijk binnen je normale schema.

Wat kun je verwachten van de stofwisselingskuur?

Met de stofwisselingskuur kun je tussen de 8 en 10 kilo afvallen in de tweede fase (de afvalfase). Hierbij gaat het om blijvend gewichtsverlies, een jojo-effect hoef je niet te verwachten. Bovendien verlies je juist vet in de probleemzones, de billen, buik en dijen.

Op de stofwisselingskuur voel je je energieker, je huid wordt strakker en je cellulitis minder. Je hebt op den duur ook veel minder last van acne en eczeem