Stepaday Gezond op Gewicht

Afvallen in 2021

Stepaday is een nieuw online afslankconcept dat in 2012 is gelanceerd door Sanoma Media. Via een online platform biedt Stepaday verschillende tools die inzicht geven in je eetpatroon en eetgedrag. Gezond eten en bewust leven staat centraal bij Stepaday, door deze aanpassing is verantwoord afvallen en op gewicht blijven mogelijk.

update: Stepaday heeft het helaas niet gered en bestaat niet meer.

Je kunt je aanmelden voor het gratis programma van Stepaday waarbij je beperkte toegang hebt tot de verschillende functionaliteiten. Wil je volledige toegang? Dan moet je een abonnement afsluiten.

Mathijs Vrieze

Mathijs Vrieze, Diëtist Ukie Harkema en Dieetpsycholoog Heleen Ligtelijn zijn de gezichten van Stepaday. Zij begeleiden je met tips, advies en lekkere recepten. Stepaday is een gebaseerd op een Amerikaans model en het antwoord op de bestaande online afslank programma’s zoals Weight Watchers en Modifast Online. Op de website van Stepaday lezen we dat Stepaday niet de zoveelste dieetrage is, maar een blijvertje. Lastig om dit op de dag van de lancering te beweren, maar gezien de opzet van de site geven wij Stepaday een goede kans.

Persoonlijk Afslankplan

Elke deelnemer krijgt een persoonlijk afvalplan. Doorbreek de sleur en neem afscheid van je ‘slechte gewoonten’ met lekkere recepten die passen binnen de schijf van vijf. Je krijgt van dag tot dag begeleiding. ‘Met Stepaday lanceren we een prachtig coaching platform rondom gezond en bewust eten. Een onderwerp dat veel mensen bezighoudt. Door de site eenvoudig en makkelijk in gebruik te houden, maar ook door een logische methodiek te gebruiken is de site voor iedereen geschikt.’ aldus Veronique Kal van Food and Travel. Met Stepaday bepaal je zelf wat je eet en blijf je gemotiveerd door online beloningen, gezonde tips en contact met andere leden van Stepaday.

Zo werkt Stepaday

Naar aanleiding van  je leeftijd, lengte, gewicht en geslacht wordt er een persoonlijke afvalplan samengesteld. Met behulp van online ondersteuning van bijvoorbeeld een eet-, beweeg- en gewichtsmeter worden je dagelijkse vorderingen in kaart gebracht. Je krijgt een goed inzicht in je eetpatroon en leert wat wel en niet gezond is.

Recepten en Advies

Mathiijs Vrieze neemt de recepten voor zijn rekening. Met honderden recepten lukt het altijd om iets lichts te maken dat je graag lust. Misschien wel een feestmaal om je resultaten te vieren. Daarnaast krijg je tips tips en adviezen van Diëtist Ukie Harkema en Dieetpsycholoog Heleen Ligtelijn.

Wat kost Stepaday ?

Stepaday is een online afslankclub. In Deelnemen is gratis, maar je hebt met het gratis Stepaday programma geen beschikking over nuttige onderdelen zoals een afslankplanning, een beweegmeter en persoonlijke tips. Voor het complete Stepaday programma gelden de volgende prijzen:

  • 3 maanden Stepaday kosten 25 euro
  • 6 maanden Stepaday kosten 45 euro
  • Een jaar Stepaday kost 75 euro

Stepaday geeft persoonlijk advies *

Omdat iedereen anders in elkaar zit en andere doelen heeft, is je eerste stap een persoonlijk advies. Zo weet je binnen een minuut wat jij per dag kunt eten om op een gezonde manier af te vallen. De afslankmethode van Stepaday heeft geen “geheim” waarmee de kilo’s ervan afvliegen. De filosofie van Stepaday is gebaseerd op gezond en gevarieerd eten en toch afvallen! Het is een realistische aanpak en een verantwoorde manier om duurzaam slanker te worden én te blijven. Het is inpasbaar in je leven zodat je resultaten blijvend zijn. Als je goed op schema ligt, of als het juist even tegenzit, kun je altijd op een extra steuntje in de rug rekenen. Stepaday staat achter je en viert successen met je mee.

* bron en meer informatie: stepaday