Zoek Jij Een Dieet Schema? Gratis Persoonlijk Dieet Schema!

Wil je een eenvoudig en persoonlijk dieetschema samenstellen? Start dan nu een gratis dieetschema. Door het dagelijks invullen van een eetdagboek krijg je een overzichtelijk dieetschema. Met behulp van het calorieën telprogramma is het eenvoudig om een goed beeld te krijgen van je eetpatroon. Daarnaast kun je snel en eenvoudig een product opzoeken in onze gratis calorieën tabel. Wil je afvallen? Begin dan niet met drastisch minder eten, maar start met een regelmatig en gevarieerd eetpatroon. Drie maaltijden en twee tussendoortjes is het advies van voedingscoach Bea Pols. Een andere tip is om in de spiegel te kijken en jezelf de vraag te stellen wat de oorzaak is van je overgewicht. Zodra je de oorzaak weet kun je een gericht stappenplan maken om je overgewicht aan te pakken. Ben eerlijk tegen jezelf, afvallen zit tussen je oren! Wij helpen je op weg, maar uiteindelijk moet je het zelf doen!

Test je Body Mass Index (BMI)

Eerst moet je een doel stellen! Daarvoor moet je weten hoeveel kilo je kwijt moet raken om op je ideale gewicht te komen. Gebruik de BMI tester je huidige overgewicht en je streefgewicht te bepalen.

Doe de Gratis Voedingstest

Het is belangrijk om te weten of je op dit moment een correct voedingspatroon hebt. Start hier de gratis voedingstest. Met deze gratis voedingstest kun je nagaan of je gezond leeft, of je voldoende beweging krijgt Maar vooral of je gezond en genoeg, of misschien wel te veel! Daarnaast geeft deze voedingstest je inzicht in je vitamine inname en beantwoord het vragen zoals: ‘Ik wordt vanaf mijn 45e steeds dikker, ik eet echter niet anders of meer dan eerst, hoe kan dit?’. Door deze test te doen kom je erachter of je weerstand in orde is, of je voldoende mineralen en vitaminen binnenkrijgt en of je calorieëniname juist is! Bij ‘Fit For Me’ kun je gratis een persoonlijke test doen om uit te zoeken wat en belangrijker nog, hoeveel vitamines je nodig hebt. Wil je meer informatie over deze unieke voedingstest? Lees dan dit artikel.

100 Gratis Dieettips

Afvallen is niet moeilijk, zeker niet als je onze dieettips volgt. Maak een keuze uit de lijst met 100 gratis tips om af te vallen. Kies alleen de tips waarvan jij denkt dat je ze strikt kunt naleven. Je zult merken dat het toepassen van deze tips automatisch een ‘vermagerende’ werking hebben. De lijst met 100 gratis tips om af te vallen kun je hier vinden.

Raadpleeg de calorieën Verbruiksmeter

Door te eten en drinken krijg je calorieën binnen. Door te bewegen raak je calorieën kwijt. Met de calorieën verbruiksmeter kun je eenvoudig berekenen hoeveel calorieën je verbruikt per activiteit.

Raadpleeg de Calorieën Tabel

Een volwassen vrouw heeft per dag 2000 Kcal nodig. Mannen mogen iets meer en mogen 2500 Kcal per dag. Om uit beeld te krijgen hoeveel calorieën er in de producten zit die je dagelijks eet kun je de calorieën tabel gebruiken. Om een beter beeld te krijgen van het aantal calorieën per product adviseren we je om het calorieën telprogramma te gebruiken.

Calorieën Telprogramma

Het unieke calorieën telprogramma helpt je om de calorieën die je dagelijks eet en drinkt op te tellen. klik op de onderstaande afbeelding om het calorieën telprogramma te raadplegen.

veel succes met afvallen en op naar je streefgewicht!

 

44 Reacties

 1. Geachte ,
  Ik ben een man van 33 jaar , 1m73 lang en weeg 85kg. Ik zou graag zeker 10 kg willen afvallen, maar wegens medische redenen kan ik niet meer zoveel sporten als voorheen dus ik zoek een schema wegens mijn medische toestand dat bij mij past. Zou u mij hiermee kunnen helpen? Alvast bedankt

 2. Hallo,
  Ik wil heel graag afvallen ik ben een vrouw van 51 en vol in de overgang ik ben. 166 weeg 82 kilo graag zo ik een schema willen krijgen. en wat zijn de kosten hier van ….met vriendelijke groet,
  .

 3. Hallo,

  Ik ben een jongen van 20 jaar, 1m76 lang en 83 kg. ik wil hier graag zeker 10kg van kwijt spelen.

  Iemand tips of die me kan helpen?
  Laat me dan zeker iets weten!

 4. hallo,
  WIE HEEFT ER GOEDE TIPS VOOR MIJ.
  ik wil heel graag afvallen want ik ben veeel te zwaar (het is heel ongezond)
  ik wil zo graag 15 of 20 kilo afvallen HELP.
  alvast bedankt.

  • Beste,

   Ik werk met producten op basis van Aloe vera en ook wij hebben een programma voor afslankers! Wij hebben al veel mensen met super resultaten!
   Interesse ? Dan luist ik graag naar jou verhaal om samen een oplossing te zoeken !!

 5. Jongens en meiden

  Als je jong bent mag je niet veel afvallen, want je zit nog in de groei.
  Dat is namelijk slecht. Als dik buikje heb en je groeit gaat dat buikje zelf weg.
  TIPS NORMAAL EET GEWOONTES
  2, 5 liter per dag drinken niet waar teveel suiker in zit.
  Eet elke dag in de morge, midag en avond
  En niet te veel snoep
  En rustig eten en drinken want als je snel gaat eten en drinken slaat je lichaam heel veel vetten op

  Groetjes sylvain

 6. hallo,

  ik ben 13 jaar, en ik ben 1.65 meter. ik woog 66, maar ben afgevallen nu weeg ik 63. ik wil verder afvallen. wat kan ik nu het beste doen?
  veel water drinken, niet snoepen, en gezond eten. en natuurlijk sporten

  Hartelijke groeten

  Ps. geef mijn een aantal tips

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Marianne
Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk freelance voor vetvrij.com. Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.