Hoe kan ik beginnen met Weight Watchers?

Aanmelden bij Weight Watchers is heel eenvoudig. Er zijn meerdere mogelijkheden om het WeightWatchers programma te volgen. Zo kun je kiezen voor een wekelijkse cursus onder begeleiding van coaches die zelf ook succesvol afgevallen zijn met Weight Watchers. Je kunt ook online het WeightWatchers programma volgen.  Je kunt altijd vrijblijvend binnenlopen bij een WeightWatchers cursus. Benieuwd waar de WeightWatchers cursussen bij jou in de buurt plaatsvinden? vul dan hier jouw postcode in en bezoek een cursus bij jou in de buurt.

Weight Watchers website

Wil je eerst meer weten over Weight Watchers bezoek dan de Weight Watchers website en maak kennis met alle mogelijkheden. Tot en met 24 april 2010 zijn er verschillende leuke kennismakings acties, lees er alles over in dit artikel. Heel veel succes met WeightWatchers

Reageer op dit artikel

Sanne

Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.