Hallo en welkom op de grootste website van Nederland en België op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en lifestyle.  Mijn naam is Sanne Sanders en ik schrijf artikelen en reviews voor deze website. Daarnaast ben ik ook de aangewezen persoon als je technische of redactionele vragen hebt. Allereerst wil ik je een korte rondleiding geven zodat je een beter idee krijgt wat wij je kunnen bieden.

vetvrij.com is opgericht in 2004 en wordt zowel technisch als redactioneel beheerd door een deskundig team. Destijds zijn we gestart met het aanbieden van het vetvrij dieet maar al snel hebben we onze visie verbreed. Onze doelstelling is om onze bezoekers een platform aan te bieden waar kosteloos informatie gevonden kan worden op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en lifestyle. Daarnaast schrijven we reviews over diëten en bieden we onze bezoekers de mogelijkheid om hun ervaringen uit te wisselen. Mede hierdoor wordt onze site ook jouw site! Naast deze website zijn we ook te vinden op facebook, twitter en google+

Gratis Online Cursus

Ben je nieuw hier en weet je niet waar je moet starten? Dan wil ik je adviseren om te starten met een van de gratis cursussen die we aanbieden. Kies een cursus die die goed bij je past en begin vandaag nog. Uiteraard kun je ook meerdere cursussen volgen.

 

 

Alle bovenstaande cursussen zijn gegarandeerd kosteloos. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gebied van voeding en gezondheid? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang gratis het gezonde e-book dat voedingscoach Jesse van der Velde voor vetvrij.com heeft geschreven.

Gratis Advies

Dagelijks schrijven verschillende auteurs, voedings- en gewichtsconsulenten artikelen voor vetvrij.com. Een aantal leden van ons team stellen zich voor op deze pagina. Iedere expert heeft zijn of haar expertise. De overeenkomst is dat ze stuk voor stuk raad weten met jouw specifieke probleemzone. Of het nu je buik, je benen, je taille of misschien wel een mentale kwestie is, onze experts helpen je graag. Ongeacht je leeftijd kan je altijd stappen ondernemen om je lichaam weer in balans te brengen en je slank en fit te voelen. Wij geloven in een verantwoorde en gezonde manier om overgewicht te verliezen. Het is ook mogelijk om zelf te publiceren op deze website. Meer informatie over gastbloggen op vetvrij.com kun je lezen in dit artikel.

Iedere dag nieuwe artikelen

Er staan meer dan 2500 artikelen op vetvrij.com. Ik kan me goed voorstellen dat je niet weet welke artikelen interessant zijn voor jou. Om je hierbij te helpen heb ik hieronder een kleine selectie gemaakt. Wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Klik dan op de gerelateerde links die je kunt vinden onder ieder artikel. Als extra tip wil ik je meegeven dat rechts bovenaan iedere pagina een zoekfunctie actief is. Klik op het vergrootglas om de zoekbalk te openen.