Stack 2 Stackers Review

Afvallen in 2021

Stacker 2 wordt ook wel stackers genoemd. Na Stacker 2 is inmiddels ook Stackers 3 en 4 Ephedra vrij verkrijgbaar.

De populairste afslankpil van Nederland is verbeterd! De totaal nieuwe formule bevat een nieuwe ingrediëntencombinatie welke door de toevoeging van nieuwe kruiden veel krachtiger is geworden. Stack 2 geeft een flinke dosis energie, houdt je eetlust onder controle, en zorgt voor een enorme stimulatie van je vetverbranding en stofwisseling. Daarnaast vergroot Stack 2 het uithoudingsvermogen en geeft je meer zelfvertrouwen.

Voordelen van Stack 2

• Stack 2 verhoogt de vetverbranding en remt de eetlust
• Resultaat: je verbrandt meer calorieën en je eet minder
• Hierdoor val je moeiteloos af!
• De kruiden verhogen de stofwisseling en geven je meer energie
• Stack 2 vergroot het uithoudingsvermogen en geeft meer zelfvertrouwen
• Yohimbe heeft een positief effect op het libido

Dosering van stack 2

Neem als aanvulling op je dagelijkse voeding, maximaal 3 capsules Stack II per dag. Neem de eerste capsule tijdens het ontbijt, de tweede bij de lunch en de derde capsule in de namiddag met wat koolhydraten in. Neem op trainingsdagen, 1 capsule bij je ontbijt en de andere 2 capsules 60 minuten voor je training. Let op: niet later innemen dan 18.00 uur in verband met mogelijke inslaapproblemen.

Belangrijk bij gebruik van stack 2

Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van stimulerende middelen en andere middelen, zoals bijv. cafeïne of medicijnen. Niet gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaat problemen. Niet gebruiken in combinatie met MAO-remmers. Niet gebruiken tijdens een zwangerschap of borstvoeding. Niet langer dan 1 maand gebruiken. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Raadpleeg in geval van overdosering onmiddellijk een arts. Stack 2 kan een verhoogd hartritme veroorzaken.

Jouw ervaring met Stack

Heb je ervaring met stack? Vragen of suggesties? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

10 Reacties