Afvallen Infrarood Warmtecabine InfraLigne

Afvallen in 2021

Weer een nieuwe trend om af te vallen. Sporten in een warmtecabine. Als je plaatselijk wil afvallen of je lichaam wil verstevigen kun warmtecabineje plaats nemen in de warmtecabine. In deze cabine is een constante temperatuur van  ongeveer 37 ° C. Je volgt liggend verschillende oefeningen en je hoofd blijft daarbij buiten de cabine. Er zijn oefeningen die je op je rug, buik of zij uit moet voeren. Door de aangename temperatuur heb je minder geen last van spierpijn. Je kunt zelfs de cabine in als je last hebt van gewrichtsklachten.

Gemiddeld voer je gedurende 30 minuten  oefeningen uit in de cabine, door de verhoogde temperatuur staat dit gelijk aan ruim een uur fitnesstraining, makkelijk dus als je weinig tijd hebt.

InfraLigne Warmtecabine

Je kunt afvallen in een infrarood op verschillende locaties in Nederland. InfraLigne heeft in totaal 8 vestigingen in Nederland:

 • Dongen
 • Het Gooi
 • Maastricht
 • Margraten
 • Tilburg
 • Waalwijk
 • Zwijndrecht
 • Breda

In de InfraLigne cabines met infrarood warmtestraling doe je gedurende een 30-tal minuten specifieke spieroefeningen onder begeleiding van een bewegingscoach. Dit leidt tot maximale calorie-verbranding (1200 cal. per oefensessie). Alle bewegingen gebeuren liggend, zodat rug en gewrichten niet worden belast. De infrarood warmtestraling dringt tot 4 cm diep door de huid en vetlaag en zorgt voor ontgifting (verbeterde stofwisseling). De bloedsomloop wordt gestimuleerd en de elasticiteit van de spieren neemt zelfs toe met 30%.

Jouw Ervaring met Afvallen in een Warmtecabine

Zelf hebben we nog niet in een cabine plaats mogen nemen en daarom zijn we erg benieuwd over jouw ervaring met sporten in de warmtecabine. Heb jij wel eens in een warmtecabine gelegen? Geef dan hier jouw mening.

Gezonde Groeten,

sanne

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelPuur eten en leven
Volgend artikelKoken met Gordon Ramsay

27 Reacties

 1. Na twee hernia-operaties moet ik 2 keer per week sporten om erger te voorkomen. Infraligne is dè oplossing! Ik belast mijn rug en gewrichten niet, kijk voor het eerst uit naar het sporten (voelt bijna als verwennerij) en merk heel veel verschil: een veel sterkere rug, geen pijn en mooie bijkomstigheid: een strak middel! Echt ideaal voor rugpatiënten!
  Mijn vriend doet een ander programma om af te vallen en is al 12 kg kwijt in 6 weken.

 2. Ik ben vorige week gestart met Infraligne om mijn kilo’s en CM kwijt te raken. Ben op 2 beurten “nog maar” 200 gram afgevallen en normaal heb ik volgende week terug een meting. Ben eens benieuwd. Ik doe dit wel in België, ben afkomstig van West-Vlaanderen. Ik heb een kuur betaald van 30 beurten. Er was net een nieuwe actie, 5 eerste beurten gratis, dus is al een korting zoiezo van 80 euro. Omdat ik in de maand augustus betaald heb, had ik dan ook nog eens directe korting van 10%. Dan krijg je bij ons van de mutualiteit 1x/jaar 55 euro terug (15€ voor sport, 40 € voor voedingsadvies) en op het werk krijgen wij ook 40 euro terug als we aan sport doen. Dus voor mij financieel wel een meevaller.