SOS Dieet

Start met KetoX

Het SAS Dieet kennen we misschien nog wel, maar wist je dat er sinds kort ook een SOS dieet bestaat?

Wil je snel kilo’s verliezen zonder jojo-effect en zonder een extreem dieet? Het kan met het SOS Dieet Stoor je jezelf aan dat kleine vetrolletje om je middel? Wil je weer in die ene zomerbroek passen of een goed figuur slaan in bikini – en nog het liefst zo snel mogelijk? Dan snelt het SOS-dieet je te hulp. Iedereen die weinig tijd heeft of niet graag kookt. De basisregels zijn heel eenvoudig.

Regels SOS Dieet

  • ’s ochtends eet je uitsluitend vers fruit.
  • ’s middags een frisse salade
  • ’s avonds filet van vlees of vis
  • Minimaal 2 liter water per dag drinken

Zo krijgt je lichaam alles wat het nodig heeft: verse, fantastisch gecombineerde voedingsstoffen, eetpauzes tussen de hoofdmaaltijden en duidelijke spelregels en bewegingstips om het jojo-effect te voorkomen. Het SOS-dieet helpt je meteen uit de nood!

Bestel het SOS Dieetboek bij bol·com

Het SOS-dieet
Het SOS-dieet
Cramm, D. von

Vandaag voor 21.00 besteld, mogen in huis

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.