SOS Sonja uitzending gemist

Start met KetoX

Het is al een tijdje stil rond Sonja Bakker, maar net voordat de Sonja storm voorgoed is gaan liggen is er nieuws: Sonja Bakker krijgt vanaf komend voor- jaar een eigen televisieprogramma bij RTL 4. In S.O.S. Sonja staat ze iedere aflevering personen bij die voor een bijzonder doel willen afvallen. Dat meldt een zegsman van RTL vandaag. Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL 4, geeft hiermee een vervolg aan hulp-tv. “‘S.O.S. Sonja’ past in deze lijn en met Sonja Bakker kan RTL 4 meteen de po- pulairste gewichtsconsulente van Neder- land op de zaak zetten. Wij zijn daar dan ook zeer trots op.”

S.O.S. Sonja past goed in de lijn van hulp-tv die RTL 4 heeft ingezet. “Met veel RTL 4-programma’s proberen we mensen te helpen met de problemen waar zij mee zitten. ‘Uitstel Van Executie’, ‘De Naakte Waarheid’, ‘Derek Ogilvie: The Ghost Whisperer’ en ‘Help, Mijn Man Heeft Een Hobby’ zijn daar een aantal van.”

Sonja Bakker staat elke aflevering personen bij, die voor een heel bijzonder doel wil afvallen. De weg die daarnaartoe wordt afgelegd, is door de kijker te volgen. Het gaat daarbij niet alleen om het diëten maar ook om de andere manieren die Sonja aandraagt om van het leven te genieten en aan zelfvertrouwen te winnen. Uiteindelijk is het bereiken van het specifieke einddoel de climax van de aflevering.”

Bestel de boeken van Sonja Bakker bij bol.com

Bereik je ideale gewicht !
Bereik je ideale gewicht !
Sonja Bakker

Bereik je ideale gewicht voor kinderen én tieners !
Bereik je ideale gewicht voor kinderen en tieners !
Sonja Bakker

Bereik en behoud je ideale gewicht!
Bereik en behoud je ideale gewicht!
Sonja Bakker

Zomerslank met Sonja
Zomerslank met Sonja
Sonja Bakker

Gezond genieten met Sonja
Gezond genieten met Sonja
Sonja Bakker