Sonja Kimpen – Dé 10 principes voor een leven lang slank

Start met KetoX

We hebben er even op moeten wachten maar eindelijk is het zo ver. Een nieuw boek van van de Vlaamse gezondheidsgoeroe Sonja Kimpen ligt binnenkort in de boekwinkel. Dit zesde boek van Sonja Kimpen heeft de passende titel: Dé 10 principes voor een leven lang slank. 10principes

Weet je alles over slank worden, maar slaag je er niet in om de stap te zetten en eraan te beginnen? Sonja Kimpen stelt haar 10 principes voor een leven lang slank voor en geeft praktische tips om jezelf te motiveren.

In 2010 heeft Sonja de titels ‘Sterker dan Stress‘ en ‘Dagelijkse kost… Gezonder‘ uitgebracht. Lees er alles over in dit artikel.

Pas dé 10 principes 8 weken toe. Je zult snel merken hoe je stap voor stap vet afbouwt en gezondheid opbouwt. Het staat vol met originele inspiratie, eyeopeners en praktische invulrasters. Ongeacht of je veel of weinig wilt afslanken of al slank bent, met dit boek train je jezelf op een synergetische manier naar jouw beste vorm!

Jouw mening telt!

Wat is jouw mening over Sonja van Kimpen? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Bestel het nieuwe boek van Sonja Kimpen bij bol.com

Coachboek
Dé 10 principes voor een leven lang slank

Sonja Kimpen

Vandaag voor 19.00 besteld, morgen in huis

Een dieet voelt altijd aan als vechten tegen je lichaam. Je put je uit met gedachten als: ‘ik moet hét volhouden, op mijn tanden bijten, karakter hebben’ en vo