Sonja Bakker schrijft ‘De avonturenmama’

Start met KetoX

Nadat Sonja Bakker een stapel succesvolle dieetboeken heeft geschreven stapt ze nu over op kinderboeken. Dit betekent ook dat ze haar dieet activiteiten op een laag pitje zet. Na jarenlang als de meest succesvolle dieetgoeroe van Nederland te zijn bestempeld kwam Sonja in 2009 in een dip.

Na een moeilijke periode met haar mand Coen hebben de twee besloten om een punt achter hun huwelijk te zetten. De roddelpers smulde van het leed en stookte het vuurtje op met een vleugje Rik Federhof . ‘Niets van waar’ vertelde Sonja onlangs in RTL Boulevard. ‘Rik is een goede vriend met wie ik goed kan praten’

Nieuwe Start met ‘De avonturenmama’

Toen Sonja haar spulletjes bij elkaar aan het zoeken was kwam ze haar trouwjurk tegen. ‘die neem je toch wel mee mama’ riepen haar kinderen Tristan en Finn, dan gaan wij gewoon trouwen met onze ‘avonturenmama’

Bestel ‘De Avonturenmama’ bij bol.com

De avonturenmama
De avonturenmama
Sonja Bakker

Persiflage

Het eerste kinderboek van Sonja is een persiflage op haar eigen leven. Ik beleef allemaal gekke dingen die ik uitvergroot, aldus Sonja. Het resultaat is een erg leuk kinderboek!

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.