Sonja Bakker Boeken Bestellen

Start met KetoX

Sonja Bakker Dieet Methode

Sonja Bakker is geen diëtiste en wordt door veel diëtisten bekritiseerd. Desondanks is haar methode erg populair en gebruiken veel lijners de term sonjabakkeren, voor het lijnen volgens haar methode. Op gewicht blijven is bij dit dieet zes dagen in de week dieet volgen en één dag een SAS-dag (Schijt Aan Sonja), zeggen de aanhangers van deze afslank-hype.

Bestel de boeken van Sonja Bakker bij bol.com

Bereik je ideale gewicht !

Bereik je ideale gewicht

Bereik je ideale gewicht voor kinderen én tieners !

Bereik je ideale gewicht
voor kinderen en tieners

Bereik en behoud je ideale gewicht!

Bereik en behoud
je ideale gewicht!

Zomerslank met Sonja

Zomerslank met Sonja

Gezond genieten met Sonja

Gezond genieten met Sonja

Verleg je grenzen met Sonja en Rik

Verleg je grenzen met Sonja en Rik

Biografie van Sonja Bakker

Sonja Bakker groeide op in een ondernemersfamilie: haar vader is bollenboer. Ze haalde in 1990 het diploma van de huishoudschool en rondde in 1993 de meao-opleiding (economisch en administratieve richting) af. Na de meao werkte Sonja als P&O-medewerker. Ze had zelf al diverse diëten geprobeerd voordat ze in 1995 met de schriftelijke LOI-cursus gewichtsconsulent begon waarvan ze in 1997 het diploma behaalde. Daarna volgde ze een cursus orthomoleculaire voeding, op basis waarvan ze haar eigen dieetmethode ontwikkelde. In 1997 startte ze haar eigen gewichtsconsulentenpraktijk.

Sonja Bakker is schrijfster van het boek Bereik je ideale gewicht, waarvan 400.000 exemplaren zijn verkocht in 2005 en 2006. In het boek staan strikte weekmenu’s die de sleutel tot gewichtsvermindering moeten zijn.

Na het schrijven van haar eerste boek, zette Sonja Bakker een online-afslankprogramma op. Deze methode is door