Sonja Bakker haar nieuw boek wordt exclusief verkocht bij de supermarktketen Lidl. ‘Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin’ is niet helemaal nieuw maar een bestaand boek, in een nieuw Lidl jasje. We hebben onze redactie op pad gestuurd om de nieuwe aanwinst van Sonja te bestuderen.

Tweede Boek Sonja Bakker bij Lidl

In 2015 heeft Sonja Bakker haar derde Lidl boek met de titel “Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin deel 3” uitgebracht. Het boek ik te koop via Lidl of online te bestellen.

Uitverkocht

Natuurlijk weten jullie wel hoe moeilijk het kan zijn om gewicht te verliezen en gezond en gevarieerd te eten. Toen ik hoorde dat Sonja Bakker in samenwerking met Lidl een nieuw boek over afvallen uitbracht stond ik er wel sceptisch tegenover.

Toch wel nieuwsgierig geworden wilde ik het boek wel bekijken in de winkel. Maar helaas begin januari was het boek al helemaal uitverkocht!

Sonja Bakker App

In 2015 heeft Sonja Bakker haar boek ‘Bereid je ideale gewicht voor het hele gezin’ opnieuw uitgebracht in samenwerking met Lidl. Deze exclusieve uitgave bevat 8 nieuwe weekmenu’s. Ook nieuw is de Gratis Lidl App die je bij aankoop van het boek kunt downloaden en installeren. Bij aankoop van het boek ontvang je een unieke code waarmee je exclusief toegang krijgt tot de Lidl Sonja app! Met online weekmenu’s, recepten en handige tips! Daarnaast heb je de mogelijkheid tot het bijhouden van je BMI en gewicht. Op deze manier is het bereiken van je ideale gewicht nog eenvoudiger.

sonja-bakker-app-lidl2

Gesponsorde Berichten
 


Klein Prijsje

Gelukkig heb ik het boek nu in mijn bezit. Vanaf 14 januari zijn de boeken weer volop leverbaar. De titel van het boek is: Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin. De prijs is 9,95 euro.

Ik heb trouwens begrepen dat Sonja al eerder heeft samengewerkt met supermarktketens zoals Super de Boer en Jan Linders. Maar ze is nu de samenwerking met Lidl aangegaan omdat deze supermarkt al drie jaar lang nummer één is in groente en fruit.

Weekmenu’s en Recepten Downloaden

Het boek heb ik inmiddels uitgebreid bekeken en het is een heel overzichtelijk en duidelijk boek. Het boek is geschikt voor het hele gezin, voor volwassenen en kinderen die lekker en gezond willen eten. Er staan namelijk 4 aparte weekmenu’s in. Per bladzijde voor: vrouw, man, kinderen tot 12 jaar en tieners vanaf 12 jaar. Waarin voor ieder dezelfde maaltijden staan maar in de juiste hoeveelheden aangepast aan de energiebehoefte. Echt uniek! Ook bevat het boek leuke recepten, korte interviews en ook lijstjes met gezonde producten als alternatief (met de calorieën erbij) Voor een aantal voorbeeld recepten bezoek je de receptenpagina.

beste-getest

Linessa

Kortom Sonja maakt het ons wel heel gemakkelijk! Mede omdat je geen grote aanpassingen hoeft te doen: de meeste producten heb je al in huis. Daarbij zijn alle ingrediënten uit het boek verkrijgbaar bij Lidl: gezond en verantwoord eten hoeft dus niet duur te zijn. Het valt op dat vooral producten van het merk Linessa behoorlijk worden gepromoot.

Conclusie

Kortom dit boek is een goede leidraad om het gezonde eetpatroon weer op te pakken. Het boek “Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin” is de moeite van het lezen (en proberen!) waard. Zeker omdat je 5 euro bespaart ten opzichte van de originele uitgave.

Jouw Ervaring

Heb jij het Lidl boek van Sonja Bakker al in huis? Denk je dat Sonja nog steeds de dieetgoeroe van welleer is? Laat een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.

RECENSIEOVERZICHT
ALgehele Waardering
Marianne
Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk freelance voor vetvrij.com. Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.

Reageer op dit artikel

OF REAGEER ZONDER FACEBOOK

Please enter your comment!
Please enter your name here

101 REACTIES

 1. Sonja.

  heb je nieuwste boek al een week in huis. gaat heel goed , maar om dat ik alleen ben moet ik constant rekenenvoor 1pers., wat mij een hoop tijd kost. mijn vraag is er ook een boek v00r 1 pers. huishoudens??
  Hartelijk dank ga hier wel mee door hoor.
  Gr. Bep Vonhof.

 2. hallo

  op welke blz. staat de hamburger hawaï voor 4 personen.
  in deel 1 ”bereik je ideale gewicht voor het hele gezin”
  op welke 2 bladzijdes staat hij graag snel een reactie terug het is voor een quiz.
  antwoord graag voor 23:00

 3. Stappenteller valt onder het lopen van je broek af en dus weg foetsie.
  Lidl doet niets verwijst je naar Sonja Bakker.
  Nou die reageert absoluut niet mooie praatjes op TV maar antwoord geven nee niet haar sterkste kant.
  Lekkere arrogante dame.

 4. Mijn code werkt niet. Heb al opnieuw geprobeerd maar krijg iedere keer zelfde fout melding. “geen geldige code”.
  Vind dit erg jammer, kan ik geen nieuwe code krijgen?

 5. Schandalig dat er niet op bovenstaande vragen gereageerd wordt en dat weerhoud mij er dan ook van om het Sonja Bakker boek met met een niet werkende app te kopen.
  zonde hoor,dus Sonja:DOE HIER WAT AAN !!!!

 6. Waar kan ik de activatiecode vinden?? Op de kassabon stond niets vermeld en achterop het boek staat ook niet duidelijk waar ik deze kan vinden.

 7. ik heb een nieuwe telefoon wil graag een nieuwe code zodat ik de app op mijn huidige telefoon kan installeren hoe kom ik hieraan??? al gemaild maar nog altijd geen reaktie gehad heel vervelend dit.

 8. heb het laatste boek van sonja bakker gekocht bij lidl en daarbij een activatiecode gehad in het boek zeg maar heb nu een andere telefoon en de app niet meer zouden jullie mij een nieuwe code kunnen sturen zodat ik die weer kan activeren. alvast bedankt voor de moeite.
  mvrgr
  margie

 9. Gezien mijn vele reacties waarbij ik maar geen antwoord krijg, en nog steeds met een niet werkende app zit en mevrouw Sonja niet bereikbaar is , zie ik mij genoodzaakt het programma kassa in te lichten?…..ik hoop niet dat het nodig n sneller werkende code krijg!!!

 10. Ook ik heb het boek gekocht en dacht handig die app kun je in de winkel kijken wat je nodig hebt of zo nu werkt die app niet ongeldige code geeft ie steeds aan wat een aan fluiting zeg ik voel me hierdoor behoorlijk misleid door Mevr Sonja Bakker
  Mvg Leny

 11. Ging naar de app. En wat schets mijn verbazing deze was niet meer te lezen bleef maar van links naar rechts bewegen. Toen dacht ik dan maar verwijderen en opnieuw installeren maar nu krijg ik de mededeling activeer code niet geldig. Wat moet ik nu doen om hem weer geinstalleerd te krijgen een nieuw boek kopen lijkt mij wel een dure optie en ik gebruikte hem dagelijks.
  Kan iemand mij helpen?
  Bij voorbaat hartelijk dank.

 12. Ik krijg de app niet geinstalleerd. Code werkte niet en krijg nu lege app met een fotol van Sonja en kan er niks mee. Meerdere hebben dat gehad, maar kom er niet achter hoe je het hebt opgelost.

 13. Ik had de app geïnstalleerd,
  De registratie code deed het wel.
  Alleen doet de hele app nu niet meer.
  Soms krijg ik nog wel een berichtje, maar deze kan ik niet lezen in de app. Alleen via de melding. Daarna verdwijnt deze.
  Beetje zonde dat ie t niet doet,
  Hoop dat er wel wat aan gedaan word, rn dus met een update verholpen kan worden.