Sonja Bakker Bereik je ideale gewicht deel 2

Start met KetoX

We hebben er even op moeten wachten maar er komt een nieuw boek van Sonja Bakker! Na het succesvolle eerste deel is vanaf mei 2011 “Bereik je ideale gewicht deel 2” van Sonja Bakker verkrijgbaar. Het is een tijdje stil geweest rondom Sonja, maar dat was niet zonder reden! Sonja is op dit moment weer volop bezig met het schrijven van het vervolg op haar eerste boek ‘bereik je ideale gewicht’. Hoe het boek er precies uit komt te zien kan Sonja nog niet verklappen, maar het belooft een prachtig boek te worden met de vernieuwde Sonja Bakker methode van deze tijd! Begin mei komt het nieuwe boek in de winkels te liggen. Mis hem niet!

In deze prachtige opvolger van “Bereik je ideale gewicht”, Sonja”s eerste boek, komen geheel nieuwe producten aan de orde. Met nieuwe weekmenu”s van deze tijd, heerlijke, makkelijke recepten, weet Sonja je wederom te motiveren om je overgewicht aan te pakken. Voor wie snel wat kilo”s wil afvallen op een verantwoorde manier is dit boek een echte aanrader! Naast “Bereik je ideale gewicht deel 2″ is ook het boek ” Puur Jezelf” van Sonja Bakker verschenen

Jouw Ervaring met Sonja Bakker

Wat is jouw ervaring met de methode van Sonja Bakker? Heb je de recepten van Sonja in het verleden ook gevolgd? Ben je van plan om net als Sonja een nieuwe start te maken? Geef hier jouw mening, of lees de ervaringen van andere bezoekers.