Sonja Bakker app Gratis Downloaden

Heb je het boek en app Sonja Bakker “Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin” bij Lidl gekocht? Dan ontvang je gratis een activatiecode die je kunt gebruiken voor de Sonja-app van Lidl! In dit artikel vertel ik je hoe je de app kunt downloaden, installeren en activeren.

Ook heb ik de app voor je getest. Wat kun je verwachten en is het inderdaad een goede aanvulling op het boek van Sonja?

Sonja Bakker app Activeren

Je krijgt de app gratis bij  het boek “Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin – deel 3” van Sonja. Het thema van deze exclusieve Lild uitgave is ‘Afvallen is lekker genieten’. Het boek staat boordevol verantwoorde recepten en weekmenu’s voor het hele gezin en. Heb je het boek bij Lidl gekocht? Dan ontvang je bij het boek een activatiecode. De app kun je eenvoudig via de app store downloaden. Vervolgens kun je met behulp van de actievatiecode de app activeren en gebruiken. Het voordeel van de app is dat je alle weekmenu’s en recepten uit het boek op je iPhone of iPad kunt bekijken. Je zou kunnen zeggen dat dit het boek overbodig maakt. Verderop in dit artikel leg ik uit hoe je de app eenvoudig kunt activeren.

Vragen en Ervaringen

Heb je vragen, of wil je ervaringen uitwisselen over de Sonja Bakker App? Laat dan een reactie achter. Ik ben benieuwd naar jouw ervaring en help je graag met eventuele problemen.

sonja-bakker-lidl-app-1

De Lidl App is gebaseerd op de App van Sonja Bakker en zijn beide gemaakt door Marten Moolenaar. de app is geschikt voor zowel apple als android en te downloaden via itunes en Google Play. De algemene Sonja Bakker-app is overigens uitsluitend te gebruiken als je deelneemt aan het (betaalde) afslankprogramma op Sonja Bakker.

Linessa

De meeste producten die Sonja in haar recepten gebruikt komen uit de Linessa lijn van Lidl. Linessa is een Light-lijn van Lidl en bevat een uitgebreid assortiment. De producten zijn betaalbaar, smaakvol en light! Ze bevatten minder calorieën en zijn gezoet met de natuurlijke zoetstof stevia. Niet iedereen is enthousiast dat Sonja de producten van Linessa de hemel in prijst.

Een greep uit het Linessa assortiment

 • Linessa Multivitamine Light Nectar drink
 • Linessa Mueslirepen, Appel of Noten/Amandel
 • Linessa Light 30+ kaas, pittig, mild of naturel
 • Linessa Mozzarella Light
 • Linessa Light Salami
 • Linessa Light Latte Macchiato
 • Linessa Light Slagroom
 • Linessa Light Chips

Voor de slanke lijn, ga je met mij on-line

Dit is de slogan die Lidl gebruikt om de app te promoten. Niet origineel, maar het dekt wel de lading. Naast recepten kun je via de app je gewicht bijhouden en krijgen online weekmenu’s en tips. Het boek inclusief de activeringscode voor de app is uitsluitend te koop bij Lidl voor € 9.95.

Opvallend is dat de filosofie van Sonja op sommige vlakken recht tegenover de commerciële lijn van Lidl in gaat. Sonja richt haar dieet voornamelijk op het beperken van de energie-inname. Zaken als koolhydraten zijn niet populair in de Bakker methode, maar aangezien de verse broodafdeling een paradepaardje is in veel Lidl vestigingen worden deze principes overboord gezet.

Lild App Instructies

Activeren van de App is heel eenvoudig.

 • Koop het boek bij Lidl
 • Download de app via iTunes of Google Play
 • Activeer de app met de activeringscode

Als je de app voor de eerste keer opent heb je de mogelijkheid om persoonliojke gegevens zoals je huidige gewicht en streefgewicht in te vullen. Door middel van grafieken krijg je een goed beeld van je vorderingen. Daarnaast kun je in de app je BMI bijhouden. Verder beschik je over alle weekmenu’s en recepten uit het boek. Afvallen is met deze app niet alleen lekker genieten, maar ook eenvoudiger! Op itunes en Google Play zijn de meningen verdeeld. Mensen vergeten hierbij echter dat de app een gratis feature is en je zelf de keuze hebt om de app te gebruiken.

sonja-bakker-lidl-app-2

Enkele Ervaringen met de App

Goede support

door Jeroenske
Fijne app, alle recepten en weekmenu’s uit het boek nu ook op m’n telefoon en iPad.

Ik had wat problemen met het installeren van de app, maar dankzij de snelle en goede support doet alles het weer.

1 boek meerdere mensen.

door Sonja fan
Beste ontwikkelaar, beetje jammer dit, boek gekocht voor het gehele gezin en de app kan maar door een persoon gebruikt worden. Het is een prachtig app maar hier is niet goed over na gedacht, vooral als er meerdere stevige mensen zijn. Wanneer komt een update of een oplossing?

Erg lekker

door Raymond Martens
Even lastig met de code ivm hoofdletters en mijn dikke vingers maar nu het werkt is het top! Ziet er leuk uit. Lekkere recepten en handige weekmenu’s.

8 nieuwe weekmenu’s

In het derde deel van De prijs van deel drie van ‘”Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin” staan 8 nieuwe weekmenu’s. Deel drie van het boek is gebaseerd op een bestaand boek van Sonja, en is aangepast voor  Lidl. Net als voorgaande jaren is de kans groot dat het boek is uitverkocht, maar dit jaar heeft Lidl een extra grote voorraad. Een voordeel is dat de LIDL-uitgave van het boek 5 euro goedkoper is dan het originele boek dat in 2014 verscheen.

Het voordeel van de weekmenu’s is dat je niet hoeft na te denken. Je bekijkt het weekmenu via de app of in het boek, haalt de Lidl boodschappen in huis en afvallen maar! Een voordeel is dat Lidl naast Lindessa een prima groente- en fruitafdeling heeft.

Voor het hele gezin

De weekmenu’s zijn afgestemd op het hele gezin. Ook kinderen kunnen hierdoor prima meedoen als mama een paar kilo wil afvallen. Geen aparte pannen op het fornuis dus. De hoeveelheden die in de recepten worden aangegeven zijn aangepast voor alle gezinsleden en afhankelijk van de energiebehoefte van de betreffende persoon.

Heb je vragen over de Lidl app of problemen om de app te activeren? Laat dan een reactie achter. Ik help je graag.

Gezonde Groeten,

sanne


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

141 Reacties

 1. Ik heb één boek gekocht welke we met meerdere personen gebruiken.
  Om de app te downloaden moet je de activatiecode voor in het boek gebruiken. Deze code is echter maar één keer te gebruiken. Dus niet iedereen uit ons gezin kan de app op zijn telefoon zetten.
  Wat moeten we doen?

 2. Ik heb het boek gekocht de app op mijn iPhone gezet, maar nu wil ik hem ook op mijn iPad zetten, maar dan geeft hij aan ongeldige code. Hoe krijg ik dit nu voor elkaar ??? Alvast bedankt.
  Met vriendelijke groet, Maud

 3. Heb zojuist t boek gekocht bij de Lidl maar nu blijkt de code geen actieve code te zijn en kan ik de app niet openen . De code ook geprobeerd te resetten maar ook hier de melding dat deze code niet bestaat. Heb de code echt goed ingetypt .en nu dan?

  • Ik had het zelfde probleem met inloggen. Maar door het afsluiten van de app en opnieuw opstarten kwam ik daarna wel in het registratie menu. (Iphone gebruiker)

 4. Hoi.
  Ik heb het boek ook pas geleden gekocht deel 5 en als ok de code in toets blijft de app maar draaien uren lang en verder doet hij niks ik hem er al paar keer afgegooit en heb pas een nieuwe update gehad en nada nopes niks doet het kan iemand mij met dit probleem helpen

  Groetjes lisa.

 5. Mijn dochter en ik hebben de app kunnen downloaden en activeren, maar nu kan mijn vrouw dat niet meer. Afvallen voor het hele gezin is dan niet goed mogelijk omdat wij nogal eigen dagprogramma’s hebben door ons werk/school. Is het mogelijk dat mijn vrouw de app alsnog kan activeren?

  Erik

 6. Ik kan niet inloggen met de unieke code bij het boek deel 5, al van alles geprobeerd..
  Kunnen jullie mij hierbij helpen?

 7. Ik heb een lidl sanha bakker app en gebruik hem wekelijks. Opeens moet er opnieuw een activeringscode ingevoerd. Moet ik perse weer een nieuw boek kopen om de app te blijven gebruiken?

 8. De activatiecode van het boek werkt niet in de app. Heb gelezen dat dit bij heel veel mensen het geval is. Is er wellicht een oplossing hiervoor. Zou de app graag willen gebruiken.

 9. Ik heb deel 2 ooit s gekocht maar waarschijnlijk mijn activatiecode weggegooid nu zie ik dat er een app is lijkt mij leuk maar hoe kom ik erin?

 10. Hallo, ik heb de app geinstalleerd echter bij actiecode ingeven komt er een melding dat het een ongeldige code is. App opnieuw geinstalleerd. Echter zonder positief resultaat.

 11. Hallo

  Ik wilde vandaag met het nieuwe boek beginnen, haal de sticker eraf en toets de code in, maar helaas steeds foutmelding?
  Mijn code is 3cJkwgrRZh. Zoude jullie mij hiet mee kunnen helpen?
  Ik had het bij het vorige boek ook en vondt het juist zo handig dat ik het ook op mijn mobiel had.
  Ik hoor graag van u.

  Met vr gr Yvonne Bont

 12. Hier van hetzelfde ook gisteren pas de sticker eraf gehaald van boek nr3 en ook bij mij geeft het aan foute code !!

 13. Ik heb in 2015 het boek gekocht en de app geïnstalleerd met succes maar nu wil ik weer even een paar weekjes streng en nu werkt de app niet meer.ook met de code die ik nog hebt , wat kan ik daar tegen doen ?

 14. Ik heb deel 3 tijd geleden gekocht en wilde nu de app activeren maar ik krijg steeds door dat de code ongeldig is. Resetten lukt dus ook niet.
  Ik heb vanmorgen pas de sticker eraf gehaald dus hij is nog nieuw.

  code is xeG5g22YYkZgur.

 15. Goedemorgen, ik ben nu pas het boek met de app gaan gebruiken maar nu doet mijn paswoord het niet meer.kan ik een nieuw paswoord krijgen? alvast dank Wilma Vlaskamp

 16. Ook ik heb het boek gekocht maar krijg de app niet geactiveerd geeft aan ongeldige code
  Hoe kom ik aan de juiste gegevens
  Mvg m kok

 17. IK doe elke dag mijn stappen op de stappenteller zetten maar ik krijg geen nieuwe aanbiedingen meer van de lidl de eerste week wel

 18. Ook bij mij werkt de activatiecode niet! En uit de reacties maak ik op dat er niet eens gereageerd wordt! Wat een slechte zaak!

 19. Ook ik heb het boek gekocht speciaal voor de app, maar de code was gelijk al ongeldig. Ik vol mij een beetje belazerd. De stappenteller werkt ook al niet omdat er geen batterij in zit. Pfff

 20. Heb wel op mijn telefoon maar op mijn iPad lukt het geeft aan foutieve code kan de code maar 1 keer gebruikt worden

 21. Goedendag,

  Ik wil de app activeren, maar helaas werkt mijn activatiecode niet.
  Hoofdletters en kleine letters en cijfers
  allemaal goed ingetoetst.
  Erg jammer, heeft u misschien een oplossing?

 22. Hallo,
  Ik heb vandaag het boek gekocht bij Lidl, maar ik krijg bij het invoeren van de code een foutmelding: Fout, dat is geen geldige code.
  Ik heb de code goed ingevoerd met hoofdletters en kleine letters
  Ook het resetten is niet gelukt.
  Wat moet ik doen?

 23. Ik heb het boek gekocht en wil de app activeren met de code uit het boek maar dat lukt. Heb de code ook al gereset maar hij geeft aan dat het een foute code is. Code is goed ingetoetst met hoofdletters en kleine letters.

 24. Ik heb de stap voor stap app meerdere malen moeten activeren
  Nu heeft de app de moet op gegeven.. Hij doet het helemaal niet meer. Daar ga ik dan met m’n stappen.. Wat ik helemaal jammer vind dat ik de week menu’s niet meer kan zien. Hoop dat er een oplossing voor is. Vriendelijke groeten, Diana Eleveld

 25. Ik heb het boek gekocht bij de Lidl maar kan de app niet activeren ,krijg als mededeling ;gebruiker onbekend
  Wat doe ik eventueel verkeerd ,heb de code juist ingevoerd

 26. Ik heb precies hetzelfde. De app heeft een paar dagen gewerkt en nu ineens niet meer. Wat kan ik doen? Ik ben overigens erg blij met mijn nieuwe eetpatroon van Sonja en het gaat erg goed alleenvind ik het jammer dat de app maar voor 1 persoon is terwijl het boek voor het hele gezin is. Mijn tienerdochter kon ‘m niet activeren.
  Met vriendelijke groet, Bianca

 27. Ook ik activeer mijn code op ipad maar kan niet doorgaan.Verschillende keren opnieuw geprobeerd maar lukt niet.Verkooptruc voor boek.

 28. Ik heb net het nieuwe boek gekocht bij de lidl. Maar als ik de app wil activeren zegt het dat mijn code niet goed is!
  Hoe kan dit?? Ik wil wel graag die app gebruiken.

  Hoor graag snel van jullie

  Groeten Debby

 29. De app doet het al een hele tijd niet. Gisteren heb ik de app verwijderd om opnieuw te installeren. De app is niet meer te vinden. mijn vraag is: heeft u daar een oplossing voor.

 30. De gratis app van Lidl is gewoonweg niet meer online. Volgens Lidl website FAQ zou deze moeten onder SonjaLidl moeten te vinden zijn op Google Play Store. Niet dus…
  Wel de officiële app van SOnja is daar te vinden maar daar werkt de code van Lidl niet mee. Slechts een beetje of juist heel veel boerenbedrog….
  Barslechte reclame van Lidl.

 31. goedemorgen ik heb deel 4 gekocht bij de lidl in wateringseveld denhaag moest al vragen om de stappenteller omdat ze niet wisten dat ik die erbuij kreeg
  vervolgwens ook geen activatiecode gehad voor de app. wat nu
  wil zo graag beginnen
  groetjes marianne

 32. Ik heb de code van het boek ingevoerd, toen ik op doorgaan drukte kwam er een melding dat het een foute code was. Ik wist zeker dat het de goede was, maar ik heb de code toch verwijdert en hem opnieuw ingevoerd. Als ik nu op doorgaan druk, doet de app niets meer ik kom er niet verder meer in…..help?

 33. Ik heb vandaag het boek gekregen, maar als ik de code invul geeft de app aan;
  geen goede code. Wat doe ik verkeerd?!

 34. Helaas heb ik een nieuwe tel en dus opnieuw de app geïnstalleerd. Nu zegt ie dat ie de code niet kent! !!
  Zie dit probleem heel veel voorbij komen.
  Zelf geprobeerd te restten, maar helaas hij blijft aangeven onbekend!!!
  Hoop toch echt dat dit opgelost word.
  Koop een boek met app en vervolgens kan ik de app niet meer gebruiken.

 35. Beste, ik ben in m 3e week met de app en heb mijn telefoon vanwege problemen moeten restten. App kwijt maar ik kan me boek niet meer vinden en volgens mij mag je de code ook maar 1x invoeren. Ik ben super goed bezig en nu kan ik niet verder. Baal hier enorm van, is hier iets aan te doen?
  Mag, Patricia Dumee-Kleinhans

 36. Ik heb een tijd geleden het boek gekocht. Daarna op mijn telefoon geactiveerd. Vervolgens heb ik een nieuwe toestel en nu doet de code niet meer op de nieuwe telefoon. Wat moet ik doen?

 37. Ik heb ook problemen met de app
  De tekst blijft ook niet stil staan, blijft maar draaien.
  Ik heb de app al meerdere keren opnieuw geinstalleerd. Helpt ook niet.
  Hopenlijk gaan jullie hier iets aan doen.

 38. Goedemorgen, heb vorige week het nieuwe boek bij de Lidl gekocht, maar helaas lukt het niet om de app te activeren. Hij geeft aan dat het een onjuiste code is, terwijl hij echt precies hetzelfde is als de code die onder de sticker vandaan kwam in het boek. Heeft u een oplossing? Ik hoor het graag! Groetjes, Esther

 39. Jammer dat er niet word gereageerd op de klachten en geen oplossing word gevonden het werkt voor jou Sonja de mensen kopen en dan werkt het voor een paar maanden en dan weg jammer jo app staat niet meer stil kan er niets mee de code werkt niet meer en er word geen oplossing gegeven maar wel je geld binnen halen je kan ons best tegemoet komen in deze denk ik zo

 40. Ik heb de app geïnstalleerd maar zodra ik week menu aanklik blijft de tekst niet stil staan, maar draait alsmaar door.

 41. Ik heb de app al een tijd tot nu toe ging het goed nu wil ik kijken en dan schieten de pagina’s om je oren ze schieten voorbij kan ze niet stoppen wat nu wil wel graag m’n app kunnen gebruiken hoop dat u een oplossing heb Jhanette

 42. Ook bij mij werkt de app niet. Graag een oplossing.
  nu ben ik wel gemotiveert maar helpt sonja me niet!,,,,

 43. Ik heb het boek enkele maanden geleden gekocht en heb de activeringscode in mijn telefoon gezet en dat ging goed tot 4 weken geleden want nu moet ik hem weer opnieuw erin zetten maar ik heb het boek niet meer dus ook mijn code niet meer. Hoe kan ik daar achter komen wat de code was want nu heb ik niets en ik snsp ook niet waarom ik het weer opnieuw erin moet zetten.

 44. Wat ik ook probeer , hij blijft aangegeven dat de code onjuist is!!!! Heb het boek voor de app gekocht dus waardeloos. Hebben jullie hier een oplossing voor?

 45. Helaas pindakaas, activatiecode welke bij het boek zat krijg ik niet aan de praat, blijft maar ongeldige code geven. Heb een android tablet en app downloaden was geen probleem. Ook de codes van Yvonne doen het geen van allen. Mooi waardeloos dus!

 46. Hallo Sonja,
  Ik heb het boek vorig jaar bij de Lidl gekocht. Krijg ik nu ook inzage in de app versie?
  Wel heel makkelijk om erbij te hebben naast het boek.
  Dank je wel voor je reactie,
  Marian

 47. Goedemorgen,
  Ik heb een nieuwe mobiele telefoon gekocht
  en nu kan ik de code die ik heb niet meer gebruiken.
  Ook ander gezinsleden kunnen deze applicatie niet gebruiken.
  Heeft u hiervoor een oplossing
  Alvast bedankt.
  Mvg. Christ.

 48. De app geinstalleerd op de mobiel maar op de tweede telefoon niet mogelijk.
  Hoe is het mogelijk om met 2 personen de app te gebruiken zonder 2 boeken te kopen?

 49. Hallo,

  Ik heb het boek van iemand anders overgenomen, maar helaas werkt de app code niet.
  Graag zou ik 2 code’s willen ontvangen voor mijn partner en mijzelf.
  Alvast onze dank hiervoor.

  Mvg Nanouska

 50. Ik vind het een slecht werkende app. Regelmatig krijg ik alleen het eerste blad en niet daar waar ik het weekmenu op kan krijgen. Ook kan ik hem maar 1 keer activeren terwijl mijn man en dochter het ook graag op hun telefoon zouden willen hebben.
  Graag reactie
  Alvast bedankt Tine Riemen

 51. Hallo sonja
  Mijn activatie code doet het niet meer na problemen met mijn iPhone.
  Wat kan ik hier aan doen?gr caroline

 52. Heb ook een nieuwe telefoon gekocht en kan mijn Sonja app niet overzetten want de kode is nu ongeldig. Wat moet ik doen?

 53. Hallo, ik had de lidl app van Sonja maar nu heb ik een andere telefoon wat nu….nu werkt de code niet meer

  Met vriendelijke groet,
  Monique van der Marel

 54. Mijn app werkte niet meer dus heb ik een nieuwe gekregen maar nu doet het dagelijkse bericht van Sonja het niet meer.
  Mvg. Gerard de Jong

 55. De boeken zijn overal uit verkocht
  Hoe kunnen we dan op de gratis Ab komen We hebben immers geen activatie code
  Dat is toch een lachertje
  Veel mensen hebben net zo als ik geen boek kunnen bemachtigen
  Ik vind dit maar een vreemde bedoening

 56. Heb de app op mijn mobiel ( met wat problemen) maar nu krijg ik sinds 2 dagen geen berichtjes (app-jes) van Sonja met tips e.d.
  Ik ben nog bezig met de weekmenu`s, waarom is het gestopt?

 57. Hallo
  Ik heb het boek van Sonja deel 3 en de app gedownload en natuurlijk gezellig in gebruik , maar nu heb ik sinds vandaag een nieuwe telefoon en de app direct gedownload en daarna de unieke code uit mijn boek gebruikt….maar helaas krijg ik dan ongeldige code!
  Wat moet ik nu doen om de app weer te kunnen gebruiken?
  Hoor het graag, ben nu 3week bezig en al 4kg kwijt dus wil graag via de app mijn voortgang in blijven voeren!

  Vr. groet Roelie Eefting

 58. Na een update van mijn Samsung telefoon moet ik opnieuw de activeringscode invoeren, maar opnieuw inloggen met deze code wil niet lukken. Hij geeft aan dat dit geen geldige code is. Heel vervelend!!!! Hoe dit op te lossen??????

 59. ik vind het een leuke en handige app, je gewicht bijhouden en handig bij het boodschappen doen.
  Maar nu heb ik een andere telefoon en werkt de code dus niet meer en dat vind ik toch wel heel jammer.
  Is daar een oplossing voor?

 60. Kan je maar 2 x de app gebruiken.
  We zijn met 4 personen kan ik nog 1 code krijgen zodat we het allemaal kunnen bekijken. Je gaat ervan uit gezin uit minimaal 4 personen.
  Het is toch voor het hele gezin.

  Bedankt alvast.

 61. Ik heb het boek van Sonja gekocht en de app gedownload. Super! Maar nu wekt mijn app niet meer?? Geen idee waarom. Ik zie alleen nog het eerste scherm met foto van Sonja met daaronder een leeg scherm!

  Graag reactie en oplossing. Ik durf hem er ook niet af te halen want opnieuw downloaden kan ook niet heb ik begrepen!

  • Ik heb de app ook gedownload, hij deed het ook heel goed alleen nu geeft hij aan ongeldige code! Wat kan ik nu doen?

 62. Ik had de app gedownload en de code ingevoerd de app werkte super maar nu heeft mijn dochter perongeluk de app verwijderd dus heb hem opnieuw gedownload maar nu werkt de code niet meer ??

 63. klopt het dat he alleen maar hele kilogrammen in kunt vullen bij de wegingen?! beethe vreemd aangezien we ook wel eens een paar ons afvallen. zo kan je het dus niet nauwkeurig bijhouden?

 64. APP installeren op Android ging niet( code onbekend) app op IPad ging wel, maar na 1x gebruiken krijg ik alleen nog maar de fito van Sonja en geen menu meer om naar de onderdelen te gaan. Ik had van de app so wie so meer verwacht. Boodschappenlijstje, de alternatieven, etc. Dit voegt weinig toe aan het boek. Het is alleen makkelijker lezen, als ie het doet tenminste…

 65. Ik zou graag willen weten waarom de app alleen voor iPhone en Android systeem is. Ik heb Windows en kan de app dus niet installeren. Vind het zo jammer!! Wanneer komt de app beschikbaar voor Windows telefoon? Gr. Sophie

 66. Ik heb het nieuwe boek bereik je ideale gewicht voor het hele gezin gekocht speciaal voor de app. Nu geeft hij steeds ongelde code aan. Wat moet ik nu doen? Vriendelijke groet

 67. Gisteren het boek gekocht en ook de app geinstalleerd. Dat ging prima. Vanmorgen werkte de code opeens niet meer. Ontzettend balen, ik kan er dus niets meer mee. Ik kom deze klacht wel heel veel tegen, jammer!

 68. Boek gekocht, eenmalig code ingevuld app werkt, app beeindigt, naar terugkeer naar de app krijg ik de mededeling dat de code ongeldig is, blijkbaar veel gebruikers met hetzelfde probleem, wat nu?? Zou er prijs op stellen dat er een oplossing geboden wordt.

 69. De app geïnstalleerd maar nu werkt de code niet meer graag ontvang ik een nieuwe. Ik krijg steeds een foutmelding van ongeldige code.

 70. Ik heb net het boek gekocht en toen bleek direct al dat de Lidl niet alles in haar assortiment heeft. Zeer teleurstellend. De klantenservice heeft inhoudelijk niet op mijn klacht gereageerd. Ga toch maar naar de AH, daar kan je wel alles kopen.
  Gr. Karin

 71. Als ik bovenstaande reacties lees, heeft iedereen hetzelfde probleem.
  Na het installeren van de app met de code wilde ik even mijn vriend laten zien hoe het eruit zag. Daarbij scrolde ik iets te snel over mijn telefoon met als gevolg dat ik op het beginscherm terecht kwam waar de code nog stond. Maar kwam er niet meer in.
  Heb er nog geen 2 tellen plezier van gehad.
  Erg teleurstellend!
  Ik had graag een oplossing.
  gr Madelon

 72. Ik heb het boek gekocht. Geprobeerd de code te activeren maar hij deed niets..code klopt niet geeft ie aan. Wat kan ik doen.

  Vrgr ageeth

 73. Ik heb de app geinstalleerd en geactiveerd met de code uit het boek. Nu ben ik uit de app gegaan, maar als er nu weer in wil word er opnieuw om de code gevraagd en die is nu niet meer geldig. Wat nu?

 74. Ik heb de activatiecode gebruikt op mijn tablet. Ik heb nog geen persoonlijke dingen ingevuld en ben toen bezig gegaan om de app. te installeren op de Ipad van mijn vrouw. Echter ik krijg de melding dat ik een ongeldige code heb. Als ik de app. niet op zowel de tablet als de Ipad kan installeren(lijkt me wel raar als je met je gezin op dieet wil) dan wil ik de app. liever op de Ipad zetten. Hoe krijg ik dat voor elkaar zonder een nieuw boek te hoeven kopen! Wat gaat er mis? Graag met spoed een reactie!

 75. Hebje boek gekocht en met veel moeite de app geïnstalleerd gekregen.
  Maar daarna is het niet mogelijk om uit te loggen wat raar, moet elke keer mijn telefoon uitzetten.
  Hoe komt dat? Toch jammer!
  Met vriendelijk groet, Gilbert.

 76. Wij willen maandag met ons gezin starten. Ikzelf en mijn zoon hb de app geactiveerd. Mijn vriend lukt het echter niet om de app te activeren. Ongeldige code krijgt hij. Gezien het feit dat we het gezamenlijk gaan doen zou het toch erg handig zijn als ook hij de app kan activeren. Wat gaat er mis?

 77. App geïnstalleerd en weer verwijderd en dan is ie daarna niet meer te gebruiken??? Ten minste ik krijg de melding code ongeldig. Moet ik dan weer een boek kopen? ?Lijkt me niet praktisch

 78. hallo ik zou graag nog een code willen voor de app wij hebben het boek gekocht om als gezin aan sonja bakker te beginnen maar helaas kun je de app maar op 1 toestel instaleren mijn vrouw zou ook graag de app gebruiken zodat zij onderweg kan kijken wat ze mag eten die dag daar is het natuurlijk erg handig voor of als ze eens in de winkel is om te kijken wat we nodig hebben.
  het is natuurlijk logisch dat het niet automatisch kan dat snappen wij wel maar ik hoop toch wel dat we dit kunnen oplossen de code die we gebruikt hebben is jvD8u5FNza.

  hopelijk kunnen jullie ons hier mee helpen.

  met vriendelijke groet

  Richard

  • Gebruik een van de onderstaande codes om de sonja bakker app onbeperkt te activeren.

   vD8Ju5F52RNza
   kS99dAFD73Sde
   dfFG4gRG54SH7
   KKFrs5gdGH6DS
   GRS43Gfrh5h66
   dfGD53Nh6Fhj3
   gDf25HY65dgN6
   BFG43gjh75HGd

   Ik heb deze codes van de lidl helpdesk ontvangen.

  • Dankjewel voor de sonja app codes. De eerste werkte niet maar met de tweede heb ik 4 verschillende telefoons kunnen activeren.

Klik hier voor meer ervaringen

Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.