Sonja Bakker app Gratis Downloaden

Afvallen in 2021

Heb je het boek en app Sonja Bakker “Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin” bij Lidl gekocht? Dan ontvang je gratis een activatiecode die je kunt gebruiken voor de Sonja-app van Lidl! In dit artikel vertel ik je hoe je de app kunt downloaden, installeren en activeren.

Ook heb ik de app voor je getest. Wat kun je verwachten en is het inderdaad een goede aanvulling op het boek van Sonja?

Sonja Bakker app Activeren

Je krijgt de app gratis bij  het boek “Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin – deel 3” van Sonja. Het thema van deze exclusieve Lild uitgave is ‘Afvallen is lekker genieten’. Het boek staat boordevol verantwoorde recepten en weekmenu’s voor het hele gezin en. Heb je het boek bij Lidl gekocht? Dan ontvang je bij het boek een activatiecode. De app kun je eenvoudig via de app store downloaden. Vervolgens kun je met behulp van de actievatiecode de app activeren en gebruiken. Het voordeel van de app is dat je alle weekmenu’s en recepten uit het boek op je iPhone of iPad kunt bekijken. Je zou kunnen zeggen dat dit het boek overbodig maakt. Verderop in dit artikel leg ik uit hoe je de app eenvoudig kunt activeren.

Vragen en Ervaringen

Heb je vragen, of wil je ervaringen uitwisselen over de Sonja Bakker App? Laat dan een reactie achter. Ik ben benieuwd naar jouw ervaring en help je graag met eventuele problemen.

sonja-bakker-lidl-app-1

De Lidl App is gebaseerd op de App van Sonja Bakker en zijn beide gemaakt door Marten Moolenaar. de app is geschikt voor zowel apple als android en te downloaden via itunes en Google Play. De algemene Sonja Bakker-app is overigens uitsluitend te gebruiken als je deelneemt aan het (betaalde) afslankprogramma op Sonja Bakker.

Linessa

De meeste producten die Sonja in haar recepten gebruikt komen uit de Linessa lijn van Lidl. Linessa is een Light-lijn van Lidl en bevat een uitgebreid assortiment. De producten zijn betaalbaar, smaakvol en light! Ze bevatten minder calorieën en zijn gezoet met de natuurlijke zoetstof stevia. Niet iedereen is enthousiast dat Sonja de producten van Linessa de hemel in prijst.

Een greep uit het Linessa assortiment

 • Linessa Multivitamine Light Nectar drink
 • Linessa Mueslirepen, Appel of Noten/Amandel
 • Linessa Light 30+ kaas, pittig, mild of naturel
 • Linessa Mozzarella Light
 • Linessa Light Salami
 • Linessa Light Latte Macchiato
 • Linessa Light Slagroom
 • Linessa Light Chips

Voor de slanke lijn, ga je met mij on-line

Dit is de slogan die Lidl gebruikt om de app te promoten. Niet origineel, maar het dekt wel de lading. Naast recepten kun je via de app je gewicht bijhouden en krijgen online weekmenu’s en tips. Het boek inclusief de activeringscode voor de app is uitsluitend te koop bij Lidl voor € 9.95.

Opvallend is dat de filosofie van Sonja op sommige vlakken recht tegenover de commerciële lijn van Lidl in gaat. Sonja richt haar dieet voornamelijk op het beperken van de energie-inname. Zaken als koolhydraten zijn niet populair in de Bakker methode, maar aangezien de verse broodafdeling een paradepaardje is in veel Lidl vestigingen worden deze principes overboord gezet.

Lild App Instructies

Activeren van de App is heel eenvoudig.

 • Koop het boek bij Lidl
 • Download de app via iTunes of Google Play
 • Activeer de app met de activeringscode

Als je de app voor de eerste keer opent heb je de mogelijkheid om persoonliojke gegevens zoals je huidige gewicht en streefgewicht in te vullen. Door middel van grafieken krijg je een goed beeld van je vorderingen. Daarnaast kun je in de app je BMI bijhouden. Verder beschik je over alle weekmenu’s en recepten uit het boek. Afvallen is met deze app niet alleen lekker genieten, maar ook eenvoudiger! Op itunes en Google Play zijn de meningen verdeeld. Mensen vergeten hierbij echter dat de app een gratis feature is en je zelf de keuze hebt om de app te gebruiken.

sonja-bakker-lidl-app-2

Enkele Ervaringen met de App

Goede support

door Jeroenske
Fijne app, alle recepten en weekmenu’s uit het boek nu ook op m’n telefoon en iPad.

Ik had wat problemen met het install