Somatoline Cosmetic Nachtkuur

Afvallen in 2021

Weer iets nieuws op de Nederlandse afslank-markt. Afslanken tijdens je nachtrust met Somatoline Cosmetic. Is afvallen met dit product een feit of slechts fictie? Op dit moment zijn er twee producten van Samatoline Cosmetic verkrijgbaar. Somatoline Total Body Gel en Somatoline Anti Cellulite Sachets.somatoline2

Somatoline Total Body Gel

Somatoline Cosmetic Total Body Afslankende Kuur bevat het BioSculpt-complexTM. Dit is een samenstelling van actieve cosmetische bestanddelen zoals carnitine, cacao-extract en Afrikaanse kigelia. Het zijn onder andere deze ingrediënten die zorgen voor de werking van het product.

Je moet de creme aanbrengen op je huid en met ronddraaiende bewegingen en daarna inmasseren tot het product volledig door de huid is opgenomen. Voor de beste resultaten wordt geadviseerd Somatoline Cosmetic Total Body Afslankende Kuur tweemaal daags te gebruiken gedurende 28 dagen. Regelmatig gebruik, eenmaal daags, na een kuur van vier weken zou helpen om een beter figuur te krijgen

Somatoline Anti Cellulite Sachets

Last van cellulitis? Somatoline Anti Cellulite Sachets bevat het BioActive-Complex™, een samenstelling met 5% cafeïne, Adipoless en Edemine.

Iedere dag één sachet aanbrengen. Hetzelfde als bij de eerder besproken creme met zachte ronddraaiende bewegingen inmasseren. Daarna met opwaartse druk de te behandelen zones masseren. Na enkele minuten inmasseren kan je een tintelend gevoel krijgen. Dit is afhankelijk van de gevoeligheid van je huid. Dit gevoel verdwijnt binnen een uur en is een teken van de innovatieve cosmetische werking van het product. Wel waarschuwt de importeer dat je een langdurig rode en geïrriteerde huid met overvloedig koud water moet afspoelen.

Vragen? die kun je hier stellen. Of ga naar je apotheek voor meer informatie.

10 Reacties

  1. Na 12 weken een vetvrij-, suikervrij-, , koolhydratenvrij dieet en 4x per week (maandag, dinsdag, donerdag, vrijdag) cardio- en krachtoefeningen in de sportschool ben ik 8 kg afgevallen. Na de 12 weken begonnen met smeren van de somatoline nachtcreme naast het dieet en de sportschool. Na 1 week was ik al 1cm extra kwijt op buik, heupen en bovenbenen. En een strakkere en superzachte huid. Het werkt als ondersteunend middel, maar niet als je op de bank blijft hangen en teveel en verkeerd blijft eten. Ik ben tevreden. Want ik blijf afvallen en de contouren worden strakker.