Solvenin

Afvallen in 2021

Spataderen kunnen erg vervelend zijn. Niet alleen zijn ze allesbehalve charmant, het is ook lastig. Je hebt het gevoel dat je benen erg zwaar zijn. Als je spataderen onbehandeld laat, kun je last krijgen van ontstekingen, vochtophopingen of in het ergste geval een open been.

Reden te over dus om op zoek te gaan naar een oplossing hiervoor, moet professor Harald Stijnman hebben gedacht. Hij bedacht Solvenin, een voedingssupplement dat helpt om het ontstaan van spataderen tegen te gaan.

Solvenin review
Solvenin review

Wat is Solvenin?

Solvenin is een supplement met verschillende ingrediënten die helpen tegen spataderen. Een van de belangrijkste ingrediënten zijn twee vitaminen, C & E. Deze zijn aangevuld met plantenextracten.

Het is helaas niet duidelijk welke plantenextracten je precies in Solvenin aantreft. Dit maakt het lastig om het middel goed te kunnen beoordelen. Gelukkig is er veel onderzoek gedaan naar methoden om spataderen te bestrijden.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Een tweede ding is dat de professor die Solvenin bedacht heeft, Harald Stijnman, niet bestaat. Althans, er zijn geen publicaties van deze professor te vinden in de databases van wetenschappelijke tijdschriften. De kans is dus heel groot dat Harald Stijnman een nepprofessor is.

Voor wie is Solvenin geschikt?

Deze vraag is lastig te beantwoorden, omdat er onvoldoende duidelijkheid is over de ingrediënten van Solvenin. Ook kunnen er allergenen in de capsules zitten. Sommige capsules bevatten gelatine of gluten.

Solvenin ervaringen
Solvenin ervaringen

Hoe effectief is Solvenin?

Spataderen