Snel op gewicht met Superpil van Dr. Yuong

Afvallen in 2021

In vier maanden op een gezonde manier op je streefgewicht komen en blijven zonder honger. Toekomstmuziek? Niet meer! Eindelijk is hij er dan. De superpil! Het werd door wetenschappers voor onmogelijk gehouden maar het is De Chinees Dr. W. Yuong toch gelukt.

Dr. Yuong wil het geheime recept van de superpil niet prijsgeven. De vader van Dr. Yuong stond bekend als geneesheer die bijna alle kwaaltjes met kruiden-recepten kon verhelpen. Het pillendraaien zit Yuong dus in het bloed. Yuong studeerde af aan Nanjing University of TCM in 1989 en behaalde later zijn master’s en doctor’s graad van dezelfde universiteit. Hij heeft een aanzienlijke ervaring in supervisie van buitenlandse studenten en klinische uitvoering door beoefenaars en heeft als auteur en co-auteur 10 publikaties over uitgegeven in China. Dr. Yuong ook gewerkt in Ierland, Hong Kong, Australië en Duitsland.

wat is er zo bijzonder aan de superpil van Dr. Yuong?

Afgezien dat de pillen een gouden look hebben stellen ze je stofwisseling dusdanig in dat je per maand 10% van je lichaamsgewicht verliest. Het enige wat je hoeft te doen is iedere morgen voor het ontbijt 1 pil met een ruime hoeveelheid water innemen. Je kunt de rest van de dag eten wat en hoeveel je wilt. Als je op je streefgewicht bent slik je een keer per week een stabilisatie-pil waardoor je op gewicht blijft.

De Superpil van Dr. Yuong is recent goedgekeurd voor de Nederlandse markt en is ook opgenomen in de medicijnwijzer van de consumentenbond. De pil zal op de markt komen onder de naam “Weightshot

Gratis proberen via vetvrij.com

De pillen zijn verpakt per set van 31 en zal ongeveer 25euro per set gaan kosten. In eerste instantie zal de superpil uitsluitend via de apotheek zijn te verkrijgen. Later dit jaar zal de pil ook in de schappen van Het Kruidvat, HEMA, en De Tuinen komen. Kun je daar niet op wachten dan hebben we goed nieuws voor je. Bij vetvrij.com hebben 10 setjes van de pillen gratis beschikbaar. Wel verwachten we dan als tegenprestatie dat je ons op de hoogte houdt over jouw ervaring met de superpil van Dr. Yuong. Als je een reactie achterlaat met je e-mail adres sturen wij je deze week een reactie. Nadat we adres gegevens hebben uitgewisseld ontvang je het pakket gratis per post.

update 

Allereerst hartelijk dank voor alle reacties. We zullen jullie contact gegevens bewaren voor de dag dat deze superpil echt op de markt komt. Want het mag duidelijk zijn dat deze pil (nog) niet bestaat en het hier om een 1 april grap gaat.

Mocht de superpil er ooit komen dan lees je het natuurlijk hier op vetvrij.com