Snail Farm Serum Review

Afvallen in 2021

Snail farm is een huidverzorgingsproduct dat als belangrijkste ingrediënt slakkenslijm heeft. Dit klinkt misschien niet bepaald aantrekkelijk. Toch zou het slijm van de slak een waardevol alternatief zijn voor bijvoorbeeld een behandeling met botox. Dat klinkt al een stuk interessanter. Reden te over voor ons review team om Snail Farm aan een grondige test te onderwerpen.

Snail Farm Serum Gratis Testen

Naast het onderzoek naar de ingrediënten, publiceren wij ook graag objectieve ervaringen bij onze productreviews. Daarom hebben we een testpanel opgericht. Voor Revolyn zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Nog 38 plaatsen beschikbaar

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Snail Farm graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Wat is Snail Farm

Snail Farm is een huidverzorgingsproduct dat vergelijkbaar is met Mardanti Collageen. De belangrijkste functie die het heeft is het jong houden van de huid rondom de ogen. Het huidverzorgingsproduct bevat een vrij complete mix aan ingrediënten. Enerzijds zitten er klassieke ingrediënten in als hyaluronzuur, glycolzuur, collageen, vitaminen en mineralen. Met allantoïne zit er een antioxidant in de crème. En er zit natuurlijk slakkenslijm in. Maar dat is niet het enige; het bevat ook een stof genaamd SYN®AKE, een speciaal peptide die je gezicht helpt te ontspannen.

Al deze stoffen zijn gecombineerd in een serum. Een verpakking Snail Farm bevat 15 ml. Je brengt een kleine hoeveelheid van het serum aan rondom de ogen en masseert deze in met je vingertoppen. Al snel zal het serum intrekken. Dit proces doorloop je twee keer per dag. Een keer ’s ochtends en een keer ’s avonds.

Voor wie is Snail Farm geschikt?

Er lijken geen stoffen met een allergene werking in Snail Farm te zitten. De meeste mensen kunnen het zonder al te veel problemen gebruiken. Eventueel kun je beginnen met een kleine test door alleen een klein deeltje van je huid in te smeren met snail farm.

Is Snail Farm effectief?

Wij waren erg benieuwd naar de werking van slakkenslijm op de huid. Om die reden hebben we Snail Farm uitgebreid getest. Maar eerst keken we wat we konden verwachten van Snail Farm op basis van wetenschappelijke literatuur.

Slakkenslijm: Er zijn veel verschillende tests gedaan waarbij slakkenslijm is aangebracht op de huid van proefpersonen. In een van de meest uitgebreide studies werd een positief effect gevonden op de fijne lijntjes in de huid (bron). Gek genoeg vond het onderzoek geen verdere verbetering van de conditie van de huid. De belangrijkste werking van het slijm van de slak is dat het een vrij sterke antibacteriële werking heeft (bron).

SYN®AKE: Deze stof is een zogeheten peptide, ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf DSM. Een van de bestanddelen van deze peptide, Dipeptide Diaminobutyroyl, lijkt op een bestanddeel uit gif van de adder (bron). Deze stof heeft een ontspannende werking op de spieren en helpt op deze manier tegen zowel grove als fijne rimpels.

Allantoïne: is een stof die zou helpen bij het verbeteren va