Slingelanddieet Doetinchem

Start met KetoX

Het Slingelanddieet is beter bekend als het vetvrij dieet. Andere namen die voor het vetvrij dieet gebruikt worden zijn ziekenhuisdieet, of  goednieuwsdieet.

Bekijk  het Vetvrij Dieet
Bekijk  het Vetvrij XL Dieet

Jouw mening telt!

Wat is jouw ervaring met het vetvrij dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.