Afvallen in 2021

Slimturbovital is een nieuw gewichtsverlies supplement en claimt, net al vergelijkbare producten, dat afvallen een eitje is. Mijn interesse is gewekt, tijd voor een test!

Als voedingsdeskundige ben ik ervan overtuigd dat de sleutel tot gewichtsverlies een gezond dieet en voldoende lichaamsbeweging is. Maar er zijn ook enkele ongelooflijke superfoods die een extra impuls kunnen geven op een goede hormoonhuishouding. Een superfood in het bijzonder is de groene koffieboon.

SlimTurbovital Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor SlimTurbovital zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jijSlimTurbovital graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Groene Koffiebonen

Groene koffiebonen zijn verse koffiebonen die niet zijn geroosterd. Standaard koffiebonen zijn gebrand op 246 graden celcius. Aan dit branden heeft de koffieboon ook zijn donkere kleur te danken. Het proces van roosteren zorgt er ook voor dat groene koffiebonen 90% van hun primaire vetverbrandende en anti-oxidant component en chlorogeenzuur verliezen. In hun 100% pure vorm, zijn groene koffiebonen in echter een doorbraak in de wetenschap van de natuurlijke gezondheid en gewichtsverlies.

Zakjes

In verschillende studies is aangetoond dat een lage dosis van groene koffieboon extract verrassend resultaat op kan leveren bij gewichtsverlies. Slimturbovital maakt slim gebruik van deze wetenschap. Slimturbovital wordt geleverd in zakjes die je moet gebruiken om er een drankje van te maken. Een startpakket kost ongeveer 50 euro.

Betrouwbaar?

Het enige nadeel dat ik zie is dat de zakjes uitsluitend via een website worden aangeboden die door een Nederlandse organisatie wordt beheerd. Het is dus ook niet duidelijk of het product is goedgekeurd voor de Nederlandse markt. Op de website zijn geen adresgegevens te vinden.

Jouw Ervaring

Omdat er nog veel vragen zijn over Slimturbovital zijn we benieuwd naar jouw verhaal. Heb je ervaring met Slimturbovital? Laat dan een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers.

26 Reacties

  1. Een startpakket bestaande uit een extract van groene koffie €50 euro kost lijkt me afzetterij. Groene koffiebonen zijn populair bij mensen die af willen vallen. In plaats van dure zakjes met onduidelijke inhoud van een vage leverancier te kopen. Daar kan je thee kopen die gemaakt