Slimrun Gratis Downloaden

Afvallen in 2021

Digitaal afvallen is erg populair. Er zijn verschillende websites waar je onder begeleiding van je overgewicht kunt afkomen. Gewichtsconsulente Margo Labrujère gaat met Slimrun nog een stapje verder. Ze heeft een laagdrempelig afvalprogramma samengesteld waarmee je zonder al te veel moeite kunt afvallen. Met Slimrun kun je afvallen via een effectieve, maar vooral leuke training op MP3.

 Maar hoe krijg je mensen zover dat ze gaan bewegen? Die vraag heeft jarenlang door het hoofd gespookt van gewichtsconsulent Margo Labrujère. In nauw overleg met sporttrainer en triatleet Remy Vasseur ontwikkelde Margo het bewegingsprogramma Slimrun dat specifiek gericht is op het verbranden van vet en verbetering van de conditie.

Een goed alternatief voor Slimrun is het nieuwe hardloopprogramma van Nicole Vrehen en het loopprogramma van Guy Plijnaar.

Slimrun Gratis Downlaoden

Wil je gratis kennismaken met Slimrun? Hieronder staan twee gratis proeflessen. Om een goed beeld te krijgen van de Slimrun lessen kun je deze het beste op een mp-3 speler of telefoon zetten. Op deze manier krijg je een goed beeld over de Slimrun lessen. Klik de proefles aan die je wilt downloaden en kies voor opslaan.

BLOK A

BLOK B

Gratis Slimrun Appslimrun

De Slimrun app is voor zowel Android als iPhone gratis te downloaden. Starten met Slimrun is hierdoor nog makkelijker. Geen lessen meer downloaden of lessen overzetten in uw telefoon, maar direct lopen vanuit de Slimrun app. Eenvoudig en makkelijk te bedienen, de lessen worden automatisch klaar gezet en nemen geen extra ruimte in beslag op uw telefoon. Lessen zijn ten alle tijden direct beschikbaar en een eerdere les nog maals lopen is natuurlijk mogelijk.Niet meer downloaden, geen mp-3 speler meer, maar gewoon de gratis app downloaden in de app store en klaar! De app is gratis en simpel te bedienen. Op dit moment is de app uitsluitend beschikbaar voor je iPod, iPhone als Android.

Ervaring met Slimrun

Heb jij ervaring met Slimrun? Geef hier jouw mening of lees hier de ervaringen van andere bezoekers met het Slimrun MP3 Afslankprogramma

Drie Hoofdmaaltijden

In haar praktijk begeleidt Margo al vanaf 2007 mensen die willen afvallen. ,,Ik maak voor de cliënten een reëel afvalplan dat in de basis bestaat uit drie hoofdmaaltijden en drie verantwoordde tussendoortjes. Daarnaast is bewegen heel belangrijk. Maar ik stuitte op cliënten die niet willen sporten, die zich niet prettig voelen in een sportschool of die geen tijd zeggen te hebben om te sporten.” 
Margo ontdekte dat deze mensen het liefste sporten op momenten dat hún uitkomt. ,,Ze willen hun eigen plan kunnen trekken. Niet vastgepind worden op die ene avond in de week.” Samen met Vasseur kwam Margo uit op bewegingsprogramma’s die mensen op hun mp-3 speler kunnen zetten. Een stem vertelt ze onderweg precies wat ze moeten doen, hoe hard ze moeten lopen en hoe lang ze dat tempo nog moeten volhouden. De stem wordt afgewisseld met muziek die geschikt is om op te (hard)lopen. Er zijn verschillende programma’s, afhankelijk van de conditie en het gewicht van de deelnemers. Mensen kunnen op ieder gewenst niveau  beginnen. ,,Wie een BMI heeft van meer dan 35, dus veel overgewicht heeft en een matige conditie, begint in niveau 1”, legt Margo uit. ,,Deze mensen kunnen niet hardlopen. Dat zou heel slecht zijn voor hun knieën. Zij beginnen wel met een warming-up en met een stevige wandeling waarbij ze ook de armen moeten bewegen vervolgens wisselen zij verschillende looptempo’s af. Maar voor mensen met een BMI onder de 25 en met een goede conditie, is er ook een programma.

Geen Hardloop Training

Alle schema’s zijn zorgvuldig opbouwend. Er wordt dan wel vanuit gegaan dat de mensen twee keer in de week trainen.” Behalve Vasseur, hebben ook een fysiotherapeut en een bewegingswetenschapper een bijdrage geleverd aan Slimrun. ,, Wat dat betreft is het echt een top product geworden, zegt Margo trots. ,,Maar ik blijf benadrukken dat het géén hardlooptraining is, maar een programma om vet te verbranden en conditie op te bouwen’’, zegt Margo. ,,Dat komt omdat de trainingen zo zijn samengesteld dat de hartslag laag blijft en de verbranding van vet het grootst.’’
,,Ik heb lang gezocht naar zo’n product en kwam daarbij ontzettend veel hardloopprogramma’s tegen. Maar een training op een mp-3 speler die specifiek gericht is op afvallen, was er nog niet.’’ 
Toen het programma ontwikkeld was, stond Margo voor de keuze. ,,Laat ik dit alleen distribueren door fysiotherapeuten en gewichtsconsulenten? Of zet ik het op internet zodat ook het grote publiek er mee aan de slag kan. Ik heb gekozen voor dat laatste. Het is namelijk zo laagdrempelig dat iedereen er eenvoudig op zijn eigen niveau aan kan beginnen. ’’Iedere eerste les per niveau is gratis te downloaden op slimrun.nl. 
Als die les bevalt, kunnen mensen een serie van twaalf of twintig trainingen bestellen voor respectievelijk 19,95 euro of 39,95 euro. Wie niet over een mp-3 speler beschikt, kan die er meteen bij bestellen. ,,Inmiddels heeft zo’n zeventig tot tachtig procent van de mensen die een gratis training hebben gedownload, daarna ook het vervolgprogramma gekocht. Nu moet het alleen nog wat meer bekendheid krijgen.”

Vet Verbranden

Vet verbranden
 is de sleutel tot succesvol lichaamsverlies. Slimrun is géén hardloopprogramma, maar is een training die specifiek gericht is op het verbranden van vet en het verbeteren van de conditie. Iedereen kan dit doen op het moment dat het hem of haar het beste uitkomt”, aldus Margo Labrujère.

Slimrun Proefles Downloaden

Speciaal voor bezoekers van vetvrij.com is er een kortingscode waarmee je 34,95 korting ontvangt op een Slimrun MP3 Pakket met 52 lessen. Je kunt ook eerst een gratis Slimrun proefles gratis downloaden.