Afvallen in 2021

Review: Slimming Caps van Action

Bijna 4 kilo afvallen in 10 dagen tijd, zonder dieet…. is het is echt mogelijk?

Het lijkt hét nieuwste ingrediënt in afslankformules van dit moment… glucomannan. Bij Action zijn er al pasta, rijst en noodles verkrijgbaar die gemaakt zijn van dit ingrediënt onder het merk Zero Pasta. Maar dit ingrediënt is nu ook verkrijgbaar in capsules, ook bij Action onder de naam Slimming Caps. Glucomannan schijnt het enige ingrediënt te zijn waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het helpt om af te vallen. Dit zou komen doordat glucomannan het hongergevoel remt en de vetopname uit de voeding vermindert. Glucomannan wordt door Dr. Oz wel hét wondermiddel genoemd die de oplossing zou zijn tegen overgewicht zonder dat men hierbij een speciaal dieet hoeft te volgen.

Slimming Caps Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Slimming Caps zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Slimming Caps graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Glucomannan

Is Glucomannan weer een van de zoveelste hypes op het gebied van afslanken of werkt dit middel echt? Ik nam de proef op de som en besloot om Slimming Caps uit te proberen.

Na wat research te hebben gedaan over de werkzame stof in Slimming Caps kwam ik het volgende tegen:

1. Glucomannan is een natuurlijke water oplosbare vezel die te vinden is in de wortel van Aziatische Konjac plant.

2. Glucomannan heeft een uitzonderlijk vermogen om water te absorberen. Wanneer glucomannan met water in contact komt kan het tot 50x zijn gewicht aan water absorberen. Dit vermogen is zo groot dat wanneer je 1 capsule glucomannan in een glas water doet, het glas water verandert in een gel die na inname ervan urenlang het hongergevoel onderdrukt.

3. Glucomannan werkt als een soort vetblokker omdat het voorkomt dat de vetten die in een maaltijd zitten door het lichaam worden opgenomen en opgeslagen worden als lichaamsvet.

Het klinkt te mooi om waar te zijn, dus ik was erg benieuwd of het loze beloftes waren of dat het echt zo goed zou werken. Ik ben naar Action gegaan en heb een potje Slimming Caps met 60 capsules gekocht.

Het aanbevolen gebruik is 2 capsules vóór iedere maaltijd met een groot glas water. Waarschijnlijk vanwege de honger remmende en werking en de blokkerende werking van de opname van vetten uit de voeding.

Met een verpakking van 60 capsules doe je dus 10 dagen en dat is ook de periode dat ik het heb gebruikt. Ik woog 78 kilo voordat ik met Slimming Caps begon.

De eerste indruk

Op de eerste dag nam ik 2 capsules voor mijn ontbijt en inderdaad, het hongergevoel werd echt enorm onderdrukt na het innemen van de capsules. ’s Middags voor de lunch opnieuw 2 capsules en voor het avondeten nogmaals. Normaal moet ik mezelf echt inhouden en eerder stoppen met eten dan dat ik zou lusten, want ik hou altijd trek. Nu met de Slimming Caps was dat echt totaal niet het geval. Halverwege de maaltijd had ik echt een verzadigd gevoel.

Het resultaat

Ik heb Slimming Caps exact 10 dagen lang gebruikt zoals op de verpakking staat aangegeven en was blij verrast met het resultaat: 3,8 kilo lichter! Ik heb geen aanpassingen gedaan aan mijn voeding, of ik ben niet extra gaan bewegen. Je merkt echt dat je minder trek hebt en automatisch minder gaat eten, waardoor je dus ook afvalt.

Slimming Caps zijn te koop bij alle vestigingen van Action en kosten €2,89 per 60 capsules.

Conclusie

Ik denk dat Slimming Caps een effectieve manieren is om af te vallen zonder daar enig dieet voor hoeft te volgen of veel moeite moet doen. Alle beloftes en verhalen die over Glucomannan geschreven staan blijken dus te kloppen. Ook is het denk ik één van de meest voordelige manieren om af te vallen.

Gezonde Groeten,

esther